(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Parálián
Fórum bejegyzései

Kovács Andrea Dátum: 2011-05-28 18:56:09
Sziasztok! Most foglaltunk a párommal 07.19-26-ig nyaralást on-line, utasbiztosítással együtt. Remélem minden jól fog menni, mert Üllőről foglaltam, és Pesten szállunk fel a buszra :D Van aki együtt jön velünk?
Gabányi Csilla Dátum: 2011-05-28 11:10:01
Kedves Grandtours! Elkeseredve nézem Paralia időjárás előrejelzéseit, hiszen a jövőhétre végig esőt mond. Azt szeretném megtudni, hogy szerveznek-e ilyenkor fakultatív programokat, (meteorák, hajókirándulás..) vagy ilyenkor elmaradnak? Ez lesz az első nyaralásunk, és még sohasem láttuk a tengert, kár lenne az apartmanban kuksolni :( Köszönöm.
Grand Paralia Dátum: 2011-05-28 10:46:14
Aukszné Szabó Ildikó írta ekkor: 2011-05-28 07:03:35
Sziasztok! Tudja valaki,hogy az Atlantis apartmanbanban mennyi a kaució, és vissza adják elutazáskor?Junius elején utazunk családommal, a költőpénzt akkor úgy kell számolnunk!Köszönöm!
Kedves Ildikó, nálunk itt Paralián nem kell kauciót fizetni az apartmanházakban, így a költőpénzt csak egy élménydús nyaralásra kell kiszámolni! smile
Grand Paralia Dátum: 2011-05-28 10:42:25
Lévai-Bieber Melinda írta ekkor: 2011-05-28 05:45:17
Sziasztok! Június elején utazunk Paráliára, a Billy's apartmanba. Kérdésem az lenne, hogy a szobákban van-e tv, vagy csak a földszinti társalgóban? A képek alapján nem tudtam eldönteni. Előre is köszönöm a választ.
Kedves Melinda, minden apartmanházunk televízióval felszerelt, így a Billy's szobáiból sem hiányzik! Várjuk szeretettel itt Paralián!
Grand Paralia Dátum: 2011-05-28 10:38:33
Nagy Attila írta ekkor: 2011-05-27 23:04:03
Kedves eszter és Szandra! Nagy segítséget kérnék tőletek. Júliusban megyünk a barátainkkal Paráliára a Billy's-be. Tavaly és az előtte lévő évben is voltunk Yottánál és megígértem neki, hogy a következő alkalommal - azaz idén nyáron ha megyünk - viszünk neki valamit... de sajna az az e-mail cím és telefonszám amit megadott az idén nem jelentkezik és mielőtt odacuccolok, szeretném tudatni vele, hogy mit viszek és megkérdezni, szüksége van-e még rá... tudom, hogy ez egy fórum, de ha privátban esetleg meg tudnátok nekem küldeni küldeniYotta telefonszámát, vagy e-mail címét rendkívűl hálás lennék! Köszönettel: Attila
Kedves Attila, természetesen nagyon szívesen megadjuk Giota elérhetőségét, azonban ehhez szükségünk lenne egy privát e-mail címre, ahova elküdhetjük!