(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Parálián
Fórum bejegyzései

Grand Paralia Dátum: 2011-05-28 10:33:13
Farkas Franciska írta ekkor: 2011-05-27 11:48:38
Sziasztok! A kalózhajós kirándulás pontosan mit takar?Milyen programok vannak?Érdemes elmenni?
Kedves Franciska! A kalózhajós kirándulás kitűnő alkalom arra, hogy a görög napfényt hajókázva élvezhessük és a hajóról ugrálva fürödhessünk az Olympos lábánál. A kapitány az út során gondoskodik a jó hangulatról, ebédet készít és itallal kínál mindenkit. Nagyon hangulatos program, mi mindenkinek ajánljuk, aki szeret hajókázni!
Aukszné Szabó Ildikó Dátum: 2011-05-28 07:03:35
Sziasztok! Tudja valaki,hogy az Atlantis apartmanbanban mennyi a kaució, és vissza adják elutazáskor?Junius elején utazunk családommal, a költőpénzt akkor úgy kell számolnunk!Köszönöm!
Lévai-Bieber Melinda Dátum: 2011-05-28 05:45:17
Sziasztok! Június elején utazunk Paráliára, a Billy's apartmanba. Kérdésem az lenne, hogy a szobákban van-e tv, vagy csak a földszinti társalgóban? A képek alapján nem tudtam eldönteni. Előre is köszönöm a választ.
Nagy Attila Dátum: 2011-05-27 23:04:03
Kedves eszter és Szandra! Nagy segítséget kérnék tőletek. Júliusban megyünk a barátainkkal Paráliára a Billy's-be. Tavaly és az előtte lévő évben is voltunk Yottánál és megígértem neki, hogy a következő alkalommal - azaz idén nyáron ha megyünk - viszünk neki valamit... de sajna az az e-mail cím és telefonszám amit megadott az idén nem jelentkezik és mielőtt odacuccolok, szeretném tudatni vele, hogy mit viszek és megkérdezni, szüksége van-e még rá... tudom, hogy ez egy fórum, de ha privátban esetleg meg tudnátok nekem küldeni küldeniYotta telefonszámát, vagy e-mail címét rendkívűl hálás lennék! Köszönettel: Attila
Lesku Ivett Dátum: 2011-05-27 13:19:20
Farkas Franciska írta ekkor: 2011-05-27 11:48:38
Sziasztok! A kalózhajós kirándulás pontosan mit takar?Milyen programok vannak?Érdemes elmenni?
Szia!Mi már voltunk ezen (is)! :) Talán reggel 8kor indul a hajó a kikötőből egy lakatlan szigetre!Útközben szól a zene megkínálnak itallal is!Megáll a hajó amikor már eléggé bent van és lehet úszkálni!Már aki tud :) Utána kiköt majd a szigeten!Ott sütnek halat... Addig lehet fürödni vagy amit akarsz!És délután indul vissza 4re értünk kb vissza a kikötőbe!