Szia Éva!
Most tervezgetjük az utazásunkat, azt szeretném kérdezni, hogy a Paraliai tengerpart mennyire sekély, mert a katalógusban Sartit dicsérik nagyon, de Paraliai partról nem nagyon van leírás? A szállások és szoba lehetőségek közül a Caravel-t találtuk a legszimpatikusabbnak, mert van 3 gyerekünk így 5-en utazunk és a többi szállásnál csak 4fős szobái vannak ami nagyrészt egy légterű és kicsinek is tűnik.
A 2 vagy 3 emeleti 6fős szobát néztem ki vagy lehet esetleg valamelyik 4 fős szobát pótágyazni melyik lenne olcsóbb!?
Még annyit szeretnék kérdezni, hogy egyénileg mennénk egy kocsival hallottam már negatívumokat a Szerb és Macedón átutazásról, tényleg nagyon gáz el merjünk indulni egyedül vagy fórumon próbáljunk útitársakat szerezni?????
Szia! Először is tengerpartról annyit, hogy sekély a víz és viszonylag tiszta is, de azt hozzá kell tennem, hogy nem annyira, mint Neos Marmarason vagy Sartin.A Caravel apartman 2 légterű apartmanja valóban optimális 5 főnek, abban kényelmesen elfértek. A 4 fős apartmanokat sehol sem lehet pótágyazni,mivel oda már nem férne el egy 5.ágy. Az autóval való közlekedés egyáltalán nem gáz, de a korlátotó tábláknál fokozottan ügyelni kell, mert a rendőrök előszeretettel odaállnak mérni. Ha valaki szabályosan közlekedik, azt nem bántják. Ha mégis bemérnek gyorshajtással, akkor lehet velük alkudozni a büntetés mértékéről. Utitársak keresésével szerintem nem kell foglalkoznotok, mert lehet, hogy több vele a zavaró tényező, mint az előny( nem egyforma sebesség, nem azonos igény a megállásokra,stb). Remélem segítettem, ha van még kérdés, nyugodtan írj.