(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Parálián
Fórum bejegyzései

Gácsi Angyalka Dátum: 2011-02-04 23:17:31
Tisztelt Grand tours! Január 29 -én lefoglaltam Paraliára az utazásom ,bankártyával fizettem de látom a táblázaton,hogy még mindig előfoglalás van jelezve. 211 05 17-től 2011 05 24.-ig Ino apartman. Valami gond van a fizetésemmel??mert a kártyáról lement a kifizetés.Előre is köszönöm a válaszukat
ballamark Dátum: 2011-02-03 19:50:02
sziasztok! kérdezni szeretném egy fiatalember nevét ha nem vagyok túl indiszkrét, tavaly voltam paralian nyaralni és ott van egy bizonyos Józsi Étterme nevű taverna és ott volt felszolgáló az úri ember, annyit tudok róla hogy Gyulán él, szóval ha valaki tudja, hogy kiről van szó akkor legyen olyan kedves hogy elárulja a nevét, akár levélben is, mert fel szeretném venni vele a kapcsolatot. ja jut eszembe ha a másik pincér nevét tudná valaki a akkor azt is nagyon megköszönném, róla pedig annyit tudok, hogy román származású a válaszokat előre is köszönöm:)
Vári Gabriella Dátum: 2011-02-03 15:25:23
sziasztok! erdeklodni szeretnek,hogy ki lesz a kitelepitett idegenvezeto most a Caravelben?
Kápolnási Tamás Dátum: 2011-02-01 11:57:04
írta ekkor: 2011-01-30 13:29:09
Szia Éva! Most tervezgetjük az utazásunkat, azt szeretném kérdezni, hogy a Paraliai tengerpart mennyire sekély, mert a katalógusban Sartit dicsérik nagyon, de Paraliai partról nem nagyon van leírás? A szállások és szoba lehetőségek közül a Caravel-t találtuk a legszimpatikusabbnak, mert van 3 gyerekünk így 5-en utazunk és a többi szállásnál csak 4fős szobái vannak ami nagyrészt egy légterű és kicsinek is tűnik. A 2 vagy 3 emeleti 6fős szobát néztem ki vagy lehet esetleg valamelyik 4 fős szobát pótágyazni melyik lenne olcsóbb!? Még annyit szeretnék kérdezni, hogy egyénileg mennénk egy kocsival hallottam már negatívumokat a Szerb és Macedón átutazásról, tényleg nagyon gáz el merjünk indulni egyedül vagy fórumon próbáljunk útitársakat szerezni?????
Kedves Hölgyem!Cak azért bátorkodom írni a kocsival való utazáshoz mivel 12 éve autóval járok Görögországba.Most már kitünőek az utak mint a Szerbeknél vagy a Macedonoknál.Makdnem végig autópályán megy az ember és elég jól engedik,egy darabig a Szerbeknél 100,de utána 120 km-t enged ezt könnyű betartani.a Macedonoknál van 60-100 km-ig de Macedónia rövid általában 2-2,5 óra alatt bőven át lehet érni.Amióta csatlakozni akarnak a Szerbek az unióba a felére vették le az autópálya díjakat a Macedonoknál pedig nevetséges az egész országon át csak 6 euró.Mindenhol a kutaknál meg lehet pihenni és a dolgunkat elvégezni.Én imádok autóval utazni egy felejthetetlen élmény azoknak akik nem rohannak.délután 1/2-6 kor szoktam indulni és kényelmesen másnapreggel 8-9 órára már Nei-Pori környékén vagyok.Tehát érdekes az út. Ami nagyon fontos,hogy kint nem kell kocsit bérelnem drága pénzért és amennyibe a benzin kerül annyiba lenne a kocsi bérlése majdnem de igy szabadabb az ember és nem kell fakultatívokra költeni a kocsi elvisz mindenhová.Ami nagyon fontos,hogy biztosítás legyen a Grandnál van olyan biztosítás amibe a kocsi biztosítása is benne van ugyanazért az árért. Ha kérdése lenne szívesen állok rendelkezésére a [email protected] emaikon.
Grand Éva Dátum: 2011-01-31 16:52:35
Ország Attila írta ekkor: 2011-01-29 12:13:28
Sziasztok A kérdésem az lenne, hogy előfoglalási kedvezmény és a törzsutas kedvezmény összevonható-e ? Válaszotok előre is köszönöm!
Kedves Attila! Az előfoglalási kedvezmény csak az on-line kedvezménnyel vonható össze, a törzsutas kedvezménnyel nem.