Szia Éva!
Most tervezgetjük az utazásunkat, azt szeretném kérdezni, hogy a Paraliai tengerpart mennyire sekély, mert a katalógusban Sartit dicsérik nagyon, de Paraliai partról nem nagyon van leírás? A szállások és szoba lehetőségek közül a Caravel-t találtuk a legszimpatikusabbnak, mert van 3 gyerekünk így 5-en utazunk és a többi szállásnál csak 4fős szobái vannak ami nagyrészt egy légterű és kicsinek is tűnik.
A 2 vagy 3 emeleti 6fős szobát néztem ki vagy lehet esetleg valamelyik 4 fős szobát pótágyazni melyik lenne olcsóbb!?
Még annyit szeretnék kérdezni, hogy egyénileg mennénk egy kocsival hallottam már negatívumokat a Szerb és Macedón átutazásról, tényleg nagyon gáz el merjünk indulni egyedül vagy fórumon próbáljunk útitársakat szerezni?????
Kedves Hölgyem!Cak azért bátorkodom írni a kocsival való utazáshoz mivel 12 éve autóval járok Görögországba.Most már kitünőek az utak mint a Szerbeknél vagy a Macedonoknál.Makdnem végig autópályán megy az ember és elég jól engedik,egy darabig a Szerbeknél 100,de utána 120 km-t enged ezt könnyű betartani.a Macedonoknál van 60-100 km-ig de Macedónia rövid általában 2-2,5 óra alatt bőven át lehet érni.Amióta csatlakozni akarnak a Szerbek az unióba a felére vették le az autópálya díjakat a Macedonoknál pedig nevetséges az egész országon át csak 6 euró.Mindenhol a kutaknál meg lehet pihenni és a dolgunkat elvégezni.Én imádok autóval utazni egy felejthetetlen élmény azoknak akik nem rohannak.délután 1/2-6 kor szoktam indulni és kényelmesen másnapreggel 8-9 órára már Nei-Pori környékén vagyok.Tehát érdekes az út.
Ami nagyon fontos,hogy kint nem kell kocsit bérelnem drága pénzért és amennyibe a benzin kerül annyiba lenne a kocsi bérlése majdnem de igy szabadabb az ember és nem kell fakultatívokra költeni a kocsi elvisz mindenhová.Ami nagyon fontos,hogy biztosítás legyen a Grandnál van olyan biztosítás amibe a kocsi biztosítása is benne van ugyanazért az árért.
Ha kérdése lenne szívesen állok rendelkezésére a
[email protected] emaikon.