(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Parálián
Fórum bejegyzései

Kis Richárd Ádám Dátum: 2010-06-25 11:58:57
Sziasztok!Érdeklődnék...Hallottam hogy Parálián a caravel apartmanba,Panos szervez quad os túrákat.Idén is van ilyen???Ha igen mit lehet róla bövebben tudni?Program?ár stb..?köszi elöre is:)
Lázók Zsuzsa Dátum: 2010-06-24 16:36:04
Kedves Zsuzsi! először is köszi a múltkori válaszaidat, most is lenne egy pár: először is milyen idő van Parálián? hány fokos nagyjából a víz?Törülközőt minden apartmanban adnak (Caravel)?Az Atlantisos félpanzió mennyibe kerül, és lehet csak 1-2 napra rendelni ,és nem egész hétre? Valamint az érdekelné még, hogy ajánlod e a strandcipő használatát a tengerben, szoktak e előfordulni "balesetek" (rákkal való találkozás során)?Köszi előre is a segítséget! Már csak 24 nap, és Találkozunk::)))) Üdv, Zsuzsa
Grand Paralia Dátum: 2010-06-24 10:57:31
Bajzák József írta ekkor: 2010-06-21 09:58:59
Kedves Zsuzsi! Elnézést hogy Téged zavarlak! Mi Zakynthosra utazunk, júli10-től van szállásunk, de egy nappal korábban akarunk indulni, és szeretnénk egyet aludni Paralián. két család (8fő), két autóval, meg egy motorcsónakkal. Az lenne a kérdésem, hogy tudsz e nekünk segíteni szállást keresni egy éjszakára, vagy oldjuk meg magunk ezt a próblémát? Ha esetleg tudsz, akkor kérhetnék majd egy telefonszámot amin elérhetünk? Azért is fordultam bátran hozzád, mert eddig a Te válaszaid olvastam a Zakynthos fórumon. Előre is köszönöm. Üdvözlettel: Bajzák József (Bubu)
Kedves József! Természetesen szívesen segítek. Annyit kérnék, hogy mielőtt indulnátok, egyeztessünk. A telefonszámom: 0030/693-438-7008, vagy akár email-t is írhattok, [email protected]. Üdv: Zsuzsi
Grand Paralia Dátum: 2010-06-24 10:49:24
Kelemen Andrea írta ekkor: 2010-06-18 20:56:05
Sziasztok! Július 27.-én indulunk Paraliara a Kyriaki apartmanba egyéni utazással. Ha van valamilyen tapasztalatotok róla, írjátok meg...mert most megyünk először. A kérdésem az lenne: a parkolást, hogy lehet megoldani...mármint hova, nem-e lesz baja...gondolom nincs az apartmannak saját parkolója vagy igen?
Kedves Andrea! A Kyriaki apartman előtt végig lehet parkolni, illetve az apartman mellett is. Üdv: Zsuzsi
Grand Paralia Dátum: 2010-06-24 10:29:36
Major Judit írta ekkor: 2010-06-17 20:09:06
Sziasztok! Tegnap érkeztünk haza Paráliáról. Minden szuper volt. Az idő, a tenger... Zsuzsi! Köszönünk mindent! A Pelagos tulajdonosainak is tolmácsold kérlek! Nem tudtunk elbúcsúzni tőlük. (Juditék a 101-ből smile ) Ha valakinek tudok segíteni infókkal, szóljatok. Szívesen írok bármiről, ha tudok...
Kedves Judit! Örülök, hogy jól éreztétek magatokat. Az üzenetet átadtam a tulajdonosoknak. További szép nyarat kívánok Nektek! Üdv: Zsuzsi