(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Parálián
Fórum bejegyzései

Szili László Dátum: 2010-06-24 10:26:28
Érdeklődnék, hogy a Caravel apartman II.emelet 19. szobájában a WIFI működik -e?
Grand Paralia Dátum: 2010-06-24 10:24:11
Szakály Ildikó írta ekkor: 2010-06-16 21:12:23
Szia Zsuzsi!! Azt szeretném megtudni, hogy a Villa Atlantisban milyen a reggeli és a vacsora?Mettől meddig lehet reggelizni, vacsorázni? Milyen adagok vannak, és mik a jellemző ételek? Leírnád a kinti számodat vagy hol találom meg?Kérjem az utazási irodától? Válaszodat előre is köszönöm!
Kedves Ildikó! A Hotel Atlantis félpanziós leírását megtalálod a Paralia résznél az Ellátás fül alatt. A reggeli 8-10-ig, a vacsora 19-20-ig van. A telefonszámom: 0030/693-438-7008. Üdv: Zsuzsi
Grand Paralia Dátum: 2010-06-24 10:17:40
Lajáné Wágner Julianna írta ekkor: 2010-06-15 13:40:04
Kedves Zsuzsi! Július 6-án megyünk Paráliába a Kyariki apartmanba. Azt szeretném kérdezni, hogy kell-e ágyneműt vinnit. Azt olvastam, hogy törölköző lesz. Egy hétig egy törölköző, vagy ha kérjük kicserélik? Ezt is jó lenne tudni, mert akkor úgy készülünk. Azt is olvastam, hogy a 209. szobában nem jó a net...de azért mondjuk a hallban, vagy egyéb helyen lehet próbálkozni a vételllel?.mert mi épp a 209-ben fogunk lakni.(( Mit tanácsolsz , hány órakor érdemes indulnunk Mo-ról? A visszaigazoláson nekünk Varga Vivien idegenvezető van megjelölve, őt keressük? Telefonon azt mondta a tours irodában egy hölgy, hogy Zsuzsát kell keresnem, gondolom az Te vagy. Szóval most már nem tudom mi van.-)) Az árakról gondolom Te elég sokat tudsz, ha egy 4 tagú család megy, szerinted mennyi pénz kell kajára? ( nem igazán szeretnék főzöcskézni), felnőtt gyerekekkel utazunk. Persze csak hozzávetőlegesen lennék rá kiváncsi. A fakultatív prog.-ról majd személyen fogunk érdeklődni. Köszönöm, ha időt szánsz rám és válaszolsz nekem. Üdvözlettel, Lajáné Juli
Kedves Juli! Nem kell ágyneműt hoznotok. Itt Görögországban az a szokás, hogy lepedőt adnak és azzal lehet takarózni. Természetesen minden szobában van még takaró is, arra az esetre, ha esetleg kicsit hűvösebb lenne éjszaka. Ezeket majd a szekrényben lehet megtalálni. Törölközőt adnak, személyenként egyet, és nem cserélik az egy hét alatt. Az internet a Kyriaki apartmanban működik, de itt is, mint mindenhol, vannak olyan pontok, ahol gyengébb a jel. Sajnos a 209-es szobában nagyon gyenge a jel, viszont a lépcsőházban és a folyosón tökéletes. A szobákat hivatalosan 14.00 órától lehet elfoglalni, úgyhogy érdemes az érkezést erre az időpontra időzíteni. Az, hogy mennyi pénz elegendő az étkezésre, ez sok mindentől függ. Gyros, souvlaki, szendvicsek kb.1.50-2.50€, ha étteremben szeretnétek étkezni kb.5-12€/fő. Ha nem szeretnétek főzőcskézni, a legkönnyebben úgy tudtok kalkulálni, ha befizettek félpanzióra vagy vacsorára már otthon. Jó készülődést,és én foglak várni Titeket. Üdv: Zsuzsi
Póczáné Boncz Andrea Dátum: 2010-06-23 19:02:29
Füz Anett írta ekkor: 2010-06-20 21:05:04
Kedves Andi mi majd agu-3-tól megyünk!De majd mesélsz milyen volt én is ezeket a programokat néztem ki!:)Jah,barátnőm mesélte,h a Meteoráknál nem nagyon lehet fotózni,mert az apácák elvehetik a gépet és 200euro körül adják vissza!
Szia! Én Marmarason nyaraltam és onnan is szerveztek utat a Meteorákra.Fotózni csak a kolostorok udvarán lehet,bent nem engedik.A mi csoportunkból is volt olyan aki videózott és az apáca kikapta a gépet a kezéből.Arról nincs tudomásom hogy pénzt kért volna azért hogy vissza adja.De elvette az biztos.
Bajzák József Dátum: 2010-06-21 09:58:59
Kedves Zsuzsi! Elnézést hogy Téged zavarlak! Mi Zakynthosra utazunk, júli10-től van szállásunk, de egy nappal korábban akarunk indulni, és szeretnénk egyet aludni Paralián. két család (8fő), két autóval, meg egy motorcsónakkal. Az lenne a kérdésem, hogy tudsz e nekünk segíteni szállást keresni egy éjszakára, vagy oldjuk meg magunk ezt a próblémát? Ha esetleg tudsz, akkor kérhetnék majd egy telefonszámot amin elérhetünk? Azért is fordultam bátran hozzád, mert eddig a Te válaszaid olvastam a Zakynthos fórumon. Előre is köszönöm. Üdvözlettel: Bajzák József (Bubu)