(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Parálián
Fórum bejegyzései

Darabosné Lakatos Andrea Dátum: 2010-06-08 10:48:27
Csontosné Mészáros Ildikó írta ekkor: 2010-06-07 16:49:41
Mi voltunk quad túrán, a jogsink kellett, úgy volt, hogy valami új rendeletet hoznak be, (mint nálunk) de ha indítanak túrát, akkor megoldották. Én is vittem a lányomat, kényelmesen el lehet férni és az ember jött egyedül. Szinte egész napos program. Panos aki szervezi szuper természetszertő. Mindent megmutat, teknős- védett madárterület, madarakkal- megnéztünk egy szabadtéri múzeumot, kaptunk ebédet, elmentünk a sókészítőhöz- fürödtünk az iszapban, nekünk nagyon jó élmény volt! Valószínűleg ismét benevezünk az idén is.
Szia !! Köszönöm a válaszodat, sokat segítettél ! Most még jobban várom a nyaralást, csak jókat hallottam Panosról. Azt nem tudod, hogy a robogó jogsi is elég?? Andi
Füz Anett Dátum: 2010-06-08 09:30:45
Sziasztok!Augusztus 3-tól jön valaki az Atlantisba? smile
Hankó János Dátum: 2010-06-07 17:16:52
Szia Beatrix!! Mi Debrecenből busszal megyünk, kedden érkezünk,mi is a Caravelben lakunk majd!! Mi "középkorú" ifjú házaspár vagyunk.Először megyünk Görögországba teli várakozással. Üdv
Dátum: 2010-06-07 17:08:04
Sziasztok! Mi most vasárnap megyünk. Kedden leszünk Parálián a Caravelbe, ki lesz még ott?
Csontosné Mészáros Ildikó Dátum: 2010-06-07 16:49:41
Darabosné Lakatos Andrea írta ekkor: 2010-06-07 16:13:46
Sziasztok ! Volt már valaki quad túrán?? Hány éves kortól lehet vezetni?? Kell hozzá jogosítvány is?? Hány személyes?? A fiam 15 éves és robogóra van jogsija. Örülnék, ha valaki mesélne erről a túráról. Úgy tervezzük, hogy én megyek a fiammal, a férjem pedig viszi a 12 éves lányunkat. Persze ha erre van lehetőség. Előre is köszönöm: Andi
Mi voltunk quad túrán, a jogsink kellett, úgy volt, hogy valami új rendeletet hoznak be, (mint nálunk) de ha indítanak túrát, akkor megoldották. Én is vittem a lányomat, kényelmesen el lehet férni és az ember jött egyedül. Szinte egész napos program. Panos aki szervezi szuper természetszertő. Mindent megmutat, teknős- védett madárterület, madarakkal- megnéztünk egy szabadtéri múzeumot, kaptunk ebédet, elmentünk a sókészítőhöz- fürödtünk az iszapban, nekünk nagyon jó élmény volt! Valószínűleg ismét benevezünk az idén is.