(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Parálián
Fórum bejegyzései

Miklos Katerina Dátum: 2010-05-29 13:22:37
Darabosné Lakatos Andrea írta ekkor: 2010-05-28 22:24:57
Kedves Kati !! Nagyon szépen köszönöm a részletes felvilágosítást. Sok mindent megtudtam, amiért nagyon hálás vagyok neked. Egy kicsit rámijesztettél a határral, de majdcsak túléljük mi is valahogy. Voltatok a quad túrán? Azt elfelejtettem megkérdezni, hogy a fakultatív programoknál mennyibe kerül a gyerekjegy ( 12 éves korig )? De lehet hogy téged nem érintett és nem is nézted. Ti melyik programra fizettetek be? Mi a meteorákra és a skiathosra szeretnénk, na meg a quad túrára.Még ha eszembe jut valami , megírom!! Köszönöm mégegyszer: Andi
Szi ha jól tudam ugy 2-5€ kedvezmény van a 12-év alatti gyerekeknek!!! Mi nem mentnk sehova mert most 1 sorban a tengerért mentünk a kalózhajót akkartuk dehát nem jött össze a skiathosrol meg lekéstünk a jelentkezésel túl sokáig gondolkoztunk!! Üdv
kovács anita Dátum: 2010-05-29 09:49:40
SÜRGŐS! Sziasztok! A június 7–16-ig tartó turnusra van befizetve egy utam, ám úgy alakult, hogy nem tudok elmenni, ezért valakinek (EGY FŐ) ELADNÁM s.o.s.-ben – nyilván olcsóbban, mint amennyiért vettem. Nő-férfi egyaránt lehet, megoldható, hogy úgy varriáljuk össze! Ha valakit érdekel, vagy akár ismerősét, írjon azonnal! Üdv, Anita
Darabosné Lakatos Andrea Dátum: 2010-05-28 22:24:57
Miklos Katerina írta ekkor: 2010-05-28 10:59:28
Szia: Fakultativ Programok(remélem jól emlékszem, de ott az elsö este az Idegenvezetö Zsuzsi tájékoztatt mindenröl): Athén 40€ (nem volt rá elég jelentkezö ugy hogy mi nem tudtunk menni) Meteorák 35€, Olimposz 20€ , Szkiathos 40€, Kalozhajó 20€(az sem ment mert még nem voltak kész a festéssel), Görögest 20 €, Quadtura Pannossal 20€ A busz út elég hosszu és fárasztó a busz szegedröl 6 kor indult és reggel 9 kor voltunk parálián. Ugy 4 óránként ál meg a busz Wc-t a buszon nem lehet használni!! Este 2 filmet vetittenek!! szerbiában 2-3 x áll meg Macedoniában NEM áll meg. Mindenkinek ajánlom hogy egyszere rohanyon WC-re mert sokszor nem volt már idönk rá mert olyan hosszu sorok voltak a nöi mosdó elött ugyanis minden utazási iroda mindegy hogy magyar vagy külföldi, ugyanott álnak meg mert vannak kutak ahol ha meg lássák a buszt be zárják a Wc-ket! Görög hátárnál megáll onnan 1 óra Parália!!! A Határokon órákat álltunk füleg szerb-Macedon hátáron a Macedon még 1,5 óra után se jött oda szivatott minket borzalmas!!! Utleveleket összeszedik el viszik majd valaki ki ossza majd megint összeszedik. Egy ilyen ellenörzés min 1 óra!!!! Figyelem a ha a Macedon fellép a buszra senki ne szoljon be neki mert akkor kipakoltatja az egész buszt, volt már rá példa. És akkor órákat áltok!!! Remélem minden kérdésedre válaszoltam! Ha van még kérdés csak nyugottan!!!! Üdv Kati
Kedves Kati !! Nagyon szépen köszönöm a részletes felvilágosítást. Sok mindent megtudtam, amiért nagyon hálás vagyok neked. Egy kicsit rámijesztettél a határral, de majdcsak túléljük mi is valahogy. Voltatok a quad túrán? Azt elfelejtettem megkérdezni, hogy a fakultatív programoknál mennyibe kerül a gyerekjegy ( 12 éves korig )? De lehet hogy téged nem érintett és nem is nézted. Ti melyik programra fizettetek be? Mi a meteorákra és a skiathosra szeretnénk, na meg a quad túrára.Még ha eszembe jut valami , megírom!! Köszönöm mégegyszer: Andi
Veér Zoltán Dátum: 2010-05-28 14:42:01
Miklos Katerina írta ekkor: 2010-05-28 11:05:18
Az idö nagyon szép volt! A feszültség egyáltalán nem érzödik!! Hát a Part a Turnusunk vége felé elég Koszos és Büdös volt a hinártol! Az Idegenvezetöt meg is kérdezttem hogy miért nem tisztittják azt mondte mert megvárják mig vége van a viharos idöszaknak! Mert a GÖRÖG 2x NEM DOLGOZIK!! Lusták!!! De mindig csak egy egy helyen volt hinaras! Körbe kell nézni hogy hól tiszta aztán ott letelepedi és fürödni!!! Üdv Kati
köszi a válaszokat
Póczáné Boncz Andrea Dátum: 2010-05-28 13:42:20
Miklos Katerina írta ekkor: 2010-05-28 11:02:02
Szia györböl idult 12.00 kor. 8 személyessel menntünk szegedig kényelmes és gyors volt. Üdv Kati
Köszi szépen a gyors választ:-)