(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Parálián
Fórum bejegyzései

Grand Paralia Dátum: 2010-03-29 18:15:08
Csatári Anikó írta ekkor: 2010-03-23 07:32:28
Kedves ismeretlenek! Már többször nyaraltunk Paralian de most először glutén érzékeny gyerekkel.Azt szeretném megtudni, hogy tud e ott valaki sütisről, fagyisról, aki ilyen édességeket árul vagy lehet e például ilyen jégkrémeket kapni ott.
Kedves Anikó! Még nem hallottam róla, hogy lenne ilyen üzlet Paralián, de ez nem jelenti azt, hogy nincs. Neked is azt tanácsolom, hogy szezonkezdet után írj egy emlékeztető e-mailt Zsuzsinak a kérdéseddel ([email protected]), biztos vagyok benne, hogy utána fog járni, ha már a helyszínen lesz. Sajnálom, hogy nem tudtam segíteni. Üdv. Vivien
Juccancs Dátum: 2010-03-27 22:57:24
Pálinkás Edina írta ekkor: 2010-03-11 16:47:05
Szia!Én már voltam juni1-8-áig is igen lehet fürdeni a tengerbe szerintem nagyon jó idő van olyankor már!Mi is akkor megyünk a Caravelbe szállunk meg.És ti?Szép nyaralást neked nagyon szuper hely!!!!
Sziasztok! Mi tavaly voltunk Paralián ( második turnus, május végén-jún.elején), és nagyon jó idő volt. A tenger is kellemes volt. Én is féltem, hogy milyen idő lesz, hiszen az még nemigazán nyár, mégis csokibarnán jöttünk haza.:) Talán egy este volt hűvösebb, amikor hosszú ujjú pulcsi kellett, de egyébként szuper idő volt. A Caravelben voltunk, ami a legjobb, Panos nagyon jófej, isteni koktélokat készít, Vivien és Zsuzsi pedig mindenben segítenek, igazi családias hangulat van! A skiathos-i kirándulást ne hagyjátok ki, gyönyörű volt...Szóval csak jót tudok mondani. Idén szintén Görögországba megyünk, bár most más az úticél, mert minél többet szeretnénk belőle látni, de meglátogatjuk Panost is.:) Jó nyaralást Nektek! Ha esetleg van még kérdésetek, nyugodtan szóljatok, képeim is vannak bőven.:)
Darabosné Lakatos Andrea Dátum: 2010-03-26 10:03:50
Szia Vivien !! Régebben olvastam a fórumon , hogy a Panos szervez quad-túrát! Erről szeretnék többet megtudni, ha lehet. Hány éves kortól lehet vezetni, kell-e hozzá jogsi és hány fő mehet egy quaddal. Ja és persze, hogy mennyibe kerül a túra . Köszönöm: Andi
Vámosi Józsefné Dátum: 2010-03-24 08:34:06
Grand Paralia írta ekkor: 2010-03-22 19:37:06
Kedves Erika! Paralia közelében van több kemping is, de az elérhetőségüket sajnos nem tudom. Van viszont egy olyan lehetőség is, hogy rajtunk keresztül foglaltok tranzitszállást. Ez úgy oldható meg, hogy indulás előtt pl. egy héttel megkeresitek majd az idegenvezetőt, Zsuzsit telefonon (00306934387008) vagy e-mailben ([email protected]) és segít Nektek tranzitszállást keresni. Ha az adott héten a saját apartmanjaink közül marad üres apartman, akkor azokat is kiadjuk 1-2 éjszakára tranzitszállásnak, vagy a partnerirodától is tudunk ilyen apartmant kérni. Szerintem ez a legegyszerűbb megoldás, tavaly is nagyon sok Zakynthosra, illetve Tolora utazó egyéni utasunk választotta ezt a lehetőséget. Ha pedig ragaszkodtok a campinghez, akkor is azt javaslom, hogy szezonkezdet után küldjetek egy emlékeztető e-mailt Zsuzsinak és ő a helyszínen utánajár a campingek elérhetőségeinek (megbeszéltem Vele). Remélem, azért tudtam segíteni. Üdv Vivien
Kedves Vivien! Nagyon szépen köszönöm a segítséget, ez a tranzitszállás megoldás nagyon jó nekünk, nagyon örülünk, hogy van ilyenre lehetőség. Zsuzsi telefonszámát és címét elteszem, ahogy írtad keresni fogom őt indulás előtt kb. egy héttel. Mégegy kérdés, amit tudom, hogy csak nagyon körülbelüli lehet, de mégis: kb.mennyi így 2 fő részére egy éjszaka az apartmanokban? Nagyon köszönöm a tájékoztatást, legyen szép napod Üdv. Erika
Csontosné Mészáros Ildikó Dátum: 2010-03-23 19:21:26
Kedves Vivien! Sajnálattal olvasom, hogy nem leszel az idén Paralián. smile Neked is köszönhetően szuper két hetet töltöttünk tavaly. A szállás és fakultatív programok amin rész vettünk, az elvárásokon felüliek voltak. Ezért most is két hétre megyünk és még az apartman is ua. Légyszíves "adj át minket" Zsuzsinak. Üdv. és minden köszönet: Ildikó, Enikő, és Feri