Szia Edina!
Mi is a Caravel-be megyünk,eddig csak jót hallottam róla,remélem jó lesz az idő is majd.Már nagyon várom,pár évvel ezelőtt voltam Paralián,de az nyár közepe volt,bízom benne,hogy most is legalább olyan jó lesz,mint akkor.Még annyi,hogy este mennyire hűl le a levegő? Mindenképp szükséges a hosszú nadrág meg pulcsi?
Szia Enikő!!! Hát akkor biztos összefutunk, melyik emeleten lesztek, persze ha nem baj hogy megkérdezted.Hát volt olyan nap mikor egy vékonyabb nadrágot és egy vékonyabb pulcsit elviseltünk, de volt olyan nap mikor nem kellett.Én azért rakok be hosszú nadrágot pulcsit, mert mint mindenhol ott is változó az idő.Két éve modjuk szeptember 17-én voltunk elötte junius 1.+ éve 2 nap volt mikor borus volt az idő elviseltük a hosszú nadrágot csöpörgöt néha az eső, de olyan város néző idő volt és szerintem kell az is, mi a meterorákat néztük meg nagyon szép!!!Mivel mentek egyénileg vagy busszal?Remélem tudtam segíteni.Még annyi hogy bár a Caravelbe még nem szálltunk meg de én is csak jót hallotam róla.