(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Parálián
Fórum bejegyzései

Bindes Zsófia Dátum: 2010-03-17 01:30:24
Tavaly nyáron 3 barátnőmmel mentünk Sopronból Paraliára, és mind oda, mind visszafelé mi voltunk egyedül a kisbuszban, ami felment Pestre, szóval szerintem nem kell aggódni amiatt, hogy kiraknak Bp-en. A Grand Toursnál vannak a legjobb fej sofőrök, élveztük az utat, hazafelé mind a 4-en házhozszállítást is kaptunk...:)
Pálinkás Edina Dátum: 2010-03-15 13:36:51
Enikő írta ekkor: 2010-03-11 22:03:06
Szia Edina! Mi is a Caravel-be megyünk,eddig csak jót hallottam róla,remélem jó lesz az idő is majd.Már nagyon várom,pár évvel ezelőtt voltam Paralián,de az nyár közepe volt,bízom benne,hogy most is legalább olyan jó lesz,mint akkor.Még annyi,hogy este mennyire hűl le a levegő? Mindenképp szükséges a hosszú nadrág meg pulcsi?
Szia Enikő!!! Hát akkor biztos összefutunk, melyik emeleten lesztek, persze ha nem baj hogy megkérdezted.Hát volt olyan nap mikor egy vékonyabb nadrágot és egy vékonyabb pulcsit elviseltünk, de volt olyan nap mikor nem kellett.Én azért rakok be hosszú nadrágot pulcsit, mert mint mindenhol ott is változó az idő.Két éve modjuk szeptember 17-én voltunk elötte junius 1.+ éve 2 nap volt mikor borus volt az idő elviseltük a hosszú nadrágot csöpörgöt néha az eső, de olyan város néző idő volt és szerintem kell az is, mi a meterorákat néztük meg nagyon szép!!!Mivel mentek egyénileg vagy busszal?Remélem tudtam segíteni.Még annyi hogy bár a Caravelbe még nem szálltunk meg de én is csak jót hallotam róla.
Vári Csaba Dátum: 2010-03-12 12:50:32
Grand Paralia írta ekkor: 2010-03-11 10:32:16
Kedves Csaba! Az Atlantis apartman konyhájában van egy rezsó, egy kisebb és egy nagyobb edény, serpenyő, vágódeszka, evőeszközök, sajtreszelő, poharak, bögrék. Vivien
Köszönöm Vivien! Akkor csak a gyerkőcnek visszük a saját kis evőeszközeit. Ugye megoldható a 3 fős szobában, hogy a duplát és a szimplát összetoljuk? A képeken úgy látom ennek semmi akadálya. I. em. 9. Mivel egyénileg utaznánk, zavarnálak pár aprósággal még: Hány óra körül lehet a szállást elfoglalni? Egyből az apartmanhoz kell mennünk vagy a Grand-nak van egy irodája kint és ott kell gyülekezni? A választ előre is köszönöm. Üdv Csaba
Enikő Dátum: 2010-03-11 22:03:06
Pálinkás Edina írta ekkor: 2010-03-11 16:47:05
Szia!Én már voltam juni1-8-áig is igen lehet fürdeni a tengerbe szerintem nagyon jó idő van olyankor már!Mi is akkor megyünk a Caravelbe szállunk meg.És ti?Szép nyaralást neked nagyon szuper hely!!!!
Szia Edina! Mi is a Caravel-be megyünk,eddig csak jót hallottam róla,remélem jó lesz az idő is majd.Már nagyon várom,pár évvel ezelőtt voltam Paralián,de az nyár közepe volt,bízom benne,hogy most is legalább olyan jó lesz,mint akkor.Még annyi,hogy este mennyire hűl le a levegő? Mindenképp szükséges a hosszú nadrág meg pulcsi?
Pálinkás Edina Dátum: 2010-03-11 16:47:05
Enikő írta ekkor: 2010-03-08 16:56:25
Sziasztok! Június 1-8.-ig megyünk Paraliára nyaralni.Azt szeretném kérdezni,hogy olyankor milyen idő van ott és lehet-e fürdeni a tengerben már?Aki volt már ott ilyen tájt,az írjon már légyszi! köszi
Szia!Én már voltam juni1-8-áig is igen lehet fürdeni a tengerbe szerintem nagyon jó idő van olyankor már!Mi is akkor megyünk a Caravelbe szállunk meg.És ti?Szép nyaralást neked nagyon szuper hely!!!!