(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Parálián
Fórum bejegyzései

Rebeka Dátum: 2010-03-09 12:02:37
Szia Emőke! Szerintem jun elején is már jó idő van. Igaz mi 10 évvel ezelőtt voltunk május végén jun elején görögországbe ,akkor jó idő volt smile . Bár a mai időjárás változások miatt nem tudom mi várható. Pl: tavaly jun. 16 -tól voltunk és most először láttam felhőt és jeges esőt esni. Érdekes élmény volt főleg azért mert a görögök teljesen oda voltak. smile De ennek ellenére a többi napon jó idönk volt.
Rebeka Dátum: 2010-03-09 11:57:06
Sziasztok! Bocsi a kérdésért de ha a grand tours email cimére irok mennyi idő múlva válaszolnak??
Enikő Dátum: 2010-03-08 16:56:25
Sziasztok! Június 1-8.-ig megyünk Paraliára nyaralni.Azt szeretném kérdezni,hogy olyankor milyen idő van ott és lehet-e fürdeni a tengerben már?Aki volt már ott ilyen tájt,az írjon már légyszi! köszi
Csutek Dátum: 2010-03-08 11:10:57
Grand Paralia írta ekkor: 2010-03-08 09:33:41
Kedves Melinda! Ha elfogynak a 2 fős apartmanok, akkor 3 főset is foglalhattok majd 2 főre (természetesen csak 2 fő áráért). Az utasbiztosítást nem kötelező nálunk kötni. A bankkártyához ajándékba kapott biztosítással kapcsolatban azt tanácsolom, hogy járj utána, hogy mire terjed ki a biztosítás, mert ezek a biztosítások nem mindig fedeznek minden ellátást (amit más utasbiztosítások), illetve érdemes a banktól valamilyen igazolást, tájékoztatást kérni a biztosításról. Üdv. Vivien
Helló! Annyit fűznék még a biztosításhoz, hogy érdemes kiváltani az EU-s biztosítási kártyát, mert abba nem köt bele a macedón.
Grand Paralia Dátum: 2010-03-08 09:33:41
Schneider Melinda írta ekkor: 2010-03-05 21:56:34
Igen közben rájöttem, hogy a táblázatban a jelölt árak /fő értendőek, tehát nem éri meg az nekünk, csak arra irányult a kérdés, hogy mi van, hogyha nem marad 2 fős studió, de utána gondoltam,hogy a 3fős az sok lenne úgy! smile smile smile smile smile viszont a kérdésem másik része még mindig fennáll, ha esetleg van erről valakinek valami infoja,segítsetek légyszi! köszi és ne haragudjatok! smile
Kedves Melinda! Ha elfogynak a 2 fős apartmanok, akkor 3 főset is foglalhattok majd 2 főre (természetesen csak 2 fő áráért). Az utasbiztosítást nem kötelező nálunk kötni. A bankkártyához ajándékba kapott biztosítással kapcsolatban azt tanácsolom, hogy járj utána, hogy mire terjed ki a biztosítás, mert ezek a biztosítások nem mindig fedeznek minden ellátást (amit más utasbiztosítások), illetve érdemes a banktól valamilyen igazolást, tájékoztatást kérni a biztosításról. Üdv. Vivien