(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Parálián
Fórum bejegyzései

Horváth Lajos Dátum: 2014-09-11 06:50:50
Horváth Lajos írta ekkor: 2014-09-09 08:45:35
Tisztelt Grand! Koszonom a valaszokat! Sajnos a munkam nem teszi lehetove, hogy elobb tudjunk csinaltatni! Marad a remenykedes odafele :( ! Sikerult beszelnem egy kedves munkatarsukkal aki azt mondta, hogy meg soha nem szallitottak le embert emiatt, max figyelmeztettek! Azt is mondta hogy nemreg valakit ideiglenes szig. Engedtek ki! Akkor a tapasztalat szerint emiatt nem fognak leszallitani a buszrol? Hazafele ugyis " haza kell" engedniuk! :)
Tisztelt Grand! Tudnak nekem segiteni?
stélich bea Dátum: 2014-09-09 09:14:48
Kedves Grand Balázs! Meg tudná adni mely napokon milyen fakultatyv program indul? Sajnos a kis térképen nem találtam meg a Caravel apartmant és az Önök elérhetőségét! sem! Szeretném ezt is kérni! Köszönöm! üdvözlettel: S.Bea
Horváth Lajos Dátum: 2014-09-09 08:45:35
Tisztelt Grand! Koszonom a valaszokat! Sajnos a munkam nem teszi lehetove, hogy elobb tudjunk csinaltatni! Marad a remenykedes odafele :( ! Sikerult beszelnem egy kedves munkatarsukkal aki azt mondta, hogy meg soha nem szallitottak le embert emiatt, max figyelmeztettek! Azt is mondta hogy nemreg valakit ideiglenes szig. Engedtek ki! Akkor a tapasztalat szerint emiatt nem fognak leszallitani a buszrol? Hazafele ugyis " haza kell" engedniuk! :)
Grand Balázs Dátum: 2014-09-09 00:53:16
Horváth Lajos írta ekkor: 2014-09-08 20:53:00
Tisztelt Grand! 15-én indulunk Palariára és felfedeztünk egy kis gondot! A barátnőmnek a személyi igazolványa 2014 október 15-ig érvényes. Olvastam itt az előttem szólokat és láttam hogy 6 hónapig érvényesnek kell lennie! Kérdésem az lenne hogy mennyire veszik ezt komolyan a határokon! Nem szivesen maradnánk itthon, és nem szivesen szállnánk le félúton :) Még egyszer mondom, hogy van érvényes szig. , csak október 15én jár le. Válaszokat előre is köszönöm :)
Kedves Lajos! Hivatalosan nem fogadják el. A gyakorlatban valószínűleg nem lesz belőle probléma, de én is inkább azt javaslom, hogy csináltassanak egy újat, nehogy ezen múljon a nyaralás...
Karol Dátum: 2014-09-09 00:19:40
Horváth Lajos írta ekkor: 2014-09-08 20:53:00
Tisztelt Grand! 15-én indulunk Palariára és felfedeztünk egy kis gondot! A barátnőmnek a személyi igazolványa 2014 október 15-ig érvényes. Olvastam itt az előttem szólokat és láttam hogy 6 hónapig érvényesnek kell lennie! Kérdésem az lenne hogy mennyire veszik ezt komolyan a határokon! Nem szivesen maradnánk itthon, és nem szivesen szállnánk le félúton :) Még egyszer mondom, hogy van érvényes szig. , csak október 15én jár le. Válaszokat előre is köszönöm :)
Tisztelt Horváth Lajos! Szerintem mindenképp csináltassanak valamilyen okmányt (útlevél, személyi) sürgetett eljárással, még beleférnek az időbe. Úgy tudom, hogy 3 munkanapon belül megvan, igaz, fizetni kell érte +-ban, de az utazás nem múlhat ezen (véleményem szerint. Szerintem fölösleges megpróbálni az utazást a hamarosan lejáró személyivel, mert nem fogják átengedni a határon. Ezt csak azért írom, hogy ne kockáztassanak! Van még 4 munkanapjuk! Sok sikert kívánok, s remélem egy hét múlva már boldogan nyaralnak!