Kedves Mindenki!
Idei és tavaji nyaralásunkkal kapcsolatban szeretnék egy pár észrevételt leírni,mert van egy pár dolog,amire szerintem nagyon jó lenne,ha a jövőben a Grand Tours Utazási isroda is nagyobbfigyelmet fordítana-és elnézést,de hónapok óta gondolkodom,hogy írjak-e,de úgy döntöttem,hogy leírom a több éves tapasztalatomat..
Immáron a 3. éve Önökkel utazunk az egész családunk,ez idén is 9 főt jelentett összesen.
Tavaly Neos Marmarason nyaraltunk a Mouses Appartmannban, a 3. emelet 33-as szobában,ha jól emlékszem.Az online foglalási oldalon úgy van feltűntetve, hogy "Tengerre néz"-na mikor oda értünk,akkor derült ki, hogy igen,tenger felé lehet kilátni a teraszról, de egyáltalán nem látni semmit sem a tengerből,mert a ház gazos kertje gyakorlatilag benőtte az udvart és gyakorlatilag kilátni az udvaron túl nem lehet.Másik problémánk a légkondícionáló volt-ugye az van ,hogy ingyen klímát biztosítanak-hát kérem szépen -a klíma nem hűtött-talán gázzal fel kellett volna tölteni,ezért sajnos az egy hétben aludni sem tudtunk,mert olyan meleg volt (főszezon) , hogy elviselhetetlen volt-szúnyog meg sajnos arra felé rengeteg van,ezt mindenki tudja,aki ott nyaralt-így az ablakok zárva voltak-ez rá is nyomta a bélyegét az egész nyaralásunkra...ha ingyenes akkor is működnie kell,ha meg nem akarnak rá költeni vegyék le a foglalásnál ezt az opciót,mert egy kicsit "átverés szaga van".
Idén ismét Paralia-ra mentünk nyaralni, de most az Anesis Appartmanba, 3. emelet, 304-es szoba-3 személyes...
Hát én ebben hatalmasat csalódtam és gyakorlatilag kevés olyan ott megszálló utas volt,aki nem panaszkodott volna valamire.
Kezdjük ott, hogy az "ingyen wifi" HASZNÁLHATATLAN VOLT.Odaérkezésünk napján,hajnali 6-kor már Paralián voltunk szerettünk volna ott az aulában egy kicsit olvasgatni a telefonunkon,hogy egy kicsit kipihenjük az út fáradalmait, de a wifi nemes egyszerűséggel nem működött-és az aznap elutazó utasok is ezt mondták,hogy egész héten nem lehetett használni-szeretném megkérdezni,hogy ez hogyan lehetséges???Kinnt a folyosókra kihelyezett wifi alatt sem,tehát gyakorlatilag az egész ingyen wifi hirdetésük nem állja meg a helyét.
A szoba elfoglalásával is problémáink voltak,még pedig az,hogy mi a szobánkat délután negyed 5-KOR FOGLALHATTUK CSAK EL!!!Azért érthetetlen számomra ez az egész,mert ugye tudjuk,hogy fentről takarítanak lefeléés mi ebbből a megfontolásból is mindíg fentre foglalunk,hogy hamarabb el tudjuk a szobát foglalni...
A szobáról: 3 ágyas egy francia ágy(itt 2 egy személyes ágyat toltak össze) és egy egy személyes ágy-na most ezzel is probléma volt,ugyan is ez egy PÓTÁGY VOLT,lemértem 60*200-as méretű-ezen anyukám nem bírt aludni,hiszen leesett volna,ha fordul egyet álmában-és azt is mindenki tudja, hogy a pótágyas szobáknál kedvezmény jár-de itt abszolút erről szó sem volt-átverés volt az egész.A szobánk nevetségesen kicsi volt, ha valaki ki akart menni a teraszra,akkor a másik kettőnek le kellett ülnie.A hűtő nem hűtött, a fürdőben nincsen zuhanyfüggüny,a zuhanyzóból ömlött ki a víz a konyhába az ágy alá, a fürdőszoba ajtó tokja félig felrohadva-borzasztó állapotban...
És ha mindez még nem elég:nincsen bennt egy asztal,ahol normálisan lehet enni,ki kell menni a teraszra,de ott már reggel is olyannyira süt a nap,hogy napernyő nélkül gyakorlatilag lehetetlen volt megreggelizni-persze ez nincsen biztosítva...mi meg nem vettünk oda napernyőt.Törölközőt sem cseréltek a hét közepén,máshol azért ez mindíg meg volt.
Viszont egyszer mikor a lábmosóban megmostuk a lábunkat és kb 5 csepp vízet felvittünk a tulaj jött utánunk és ránk szólt,hogy töröljünk fel-hát ilyet sem láttam még-de persze feltöröltem,nem száltam vele vitába...
Borzasztóan sajnálom,hogy ennyire megtévesztőek a szobák foglalásánál az info-k, pld mikor tv is van-kiderült,hogy van, de magyar adó nincsen pld sky Paralia-akkor meg minek a tv és szóltuk az idegenvezetőnek ez 3 éve volt Ágotának, de sajnos nem tett semmit azért,hogy legyen...szóval ezeket le kellett írnom sajnos ,mert nem szeretném,ha más is bele esne ezekbe a hibákba,amikbe mi msot már sorozatosan bele estünk...higyjék el,hogy van az a réteg,aki meg tudja fizetni a minőséget,hogy jól érezze magát...mi ebbe a körbe tartozunk, de most egészen idáig ragaszkodtunk a Grand Tours Utazási Irodához, de most nagyon megtört bennem ez az egész és nem tudom,hogy jövőre Önökkel megy -e ismét a család.Kérem ezeknek a dolgoknak nézzenek mögé,mert én azt gondolom,hogy Önöknek kell a visszajelzés,és ezeket az alapvető dolgokat követeljék meg a görög tulajdonosoktól,mert így sajnos nagyon sok utast fognak veszteni...és tudják ez mindíg a következő évben derül csak ki...szép napot kívánok:Kanizsai Szilvia