(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Parálián
Fórum bejegyzései

Horváth Lajos Dátum: 2014-09-08 20:53:00
Tisztelt Grand! 15-én indulunk Palariára és felfedeztünk egy kis gondot! A barátnőmnek a személyi igazolványa 2014 október 15-ig érvényes. Olvastam itt az előttem szólokat és láttam hogy 6 hónapig érvényesnek kell lennie! Kérdésem az lenne hogy mennyire veszik ezt komolyan a határokon! Nem szivesen maradnánk itthon, és nem szivesen szállnánk le félúton :) Még egyszer mondom, hogy van érvényes szig. , csak október 15én jár le. Válaszokat előre is köszönöm :)
Grand Sándor Dátum: 2014-09-06 10:27:58
VALAKI írta ekkor: 2014-09-05 17:29:54
Tisztelt Grand! Kiváló szervezés,logisztika,idegenvezetés!! Egy "pici" probléma.A Macedón hegyek kanyargó útjai felejthetetlen "élményt" nyújtanak az aludni nem tudó utasoknak,köztük nekem is.Az augusztus 25.-én indult turnusban Varga Csaba nevű sofőrjük veszélyeztette kb 80 ember életét,köztük gyerekekét is. Mindez egy bal kanyarban történt éjjel,egy kamion előzése közben (KANYARBAN) miközben egy személyautó jön szemből....Köszönöm az izzadást,a remegést a felső sorban.Jövőre tuti autóval utazom NYUGODTAN.
Tisztelt Valaki! Vettem az "adást". Meg fogom beszélni ezt a kollégákkal. Annyit szeretnék csak hozzátenni, hogy nem mindig ugyanazt a döntést lehet hozni a vezető ülésből mint pl. az emeleti panorámaülésből. Azért nincs is ott a kormány. Így csak szubjektívnek tekinthető a megállapítása, Ön így érezte. Nem védekezem, -mert lehet Ön látta helyesen- de nem mindegy,hogy olyan valaki minősíti veszélyeztetésnek az esetet aki rendelkezik nagykocsis gyakorlattal vagy olyan aki csak a személyautót vezeti. Bízzanak - jobb híján - a kollégáimban, régóta csinálják. Veszélyeztetni tudatosan biztosan nem veszélyeztetnek, Természetesen előfordulhat,hogy nem mindig mindent 100 %-ban mérünk fel, de a jelen eset szerint is volt benne tartalék. Önmagában a kresz nem tiltja a kanyarban való előzést, rekonstruálni pedig nem tudjuk már az esetet hogy hitelt érdemlő értékelést készíthessünk. Fel fogom hívni a gépkocsivezetők figyelmét a régi mondásra: nem elég jónak lenni,jónak is kell látszani. Nagy Sándor ügyvezető
VALAKI Dátum: 2014-09-05 17:29:54
Tisztelt Grand! Kiváló szervezés,logisztika,idegenvezetés!! Egy "pici" probléma.A Macedón hegyek kanyargó útjai felejthetetlen "élményt" nyújtanak az aludni nem tudó utasoknak,köztük nekem is.Az augusztus 25.-én indult turnusban Varga Csaba nevű sofőrjük veszélyeztette kb 80 ember életét,köztük gyerekekét is. Mindez egy bal kanyarban történt éjjel,egy kamion előzése közben (KANYARBAN) miközben egy személyautó jön szemből....Köszönöm az izzadást,a remegést a felső sorban.Jövőre tuti autóval utazom NYUGODTAN.
stélich bea Dátum: 2014-09-05 08:42:29
Grand Balázs írta ekkor: 2014-09-04 12:58:50
Kedves Bea! Semmi akadálya, szívesen látunk "külsős" utasokat is programjainkon! Kolléganőmet és engem a Caravel apartmanházunkban, illetve a megadott telefonszámon tudnak elérni!
Köszönöm, élni fogunk a lehetőséggel! Még azt szereteném megkérdezni, hogy a programok milyen napokon indulnak? S.Bea
Eszter Dátum: 2014-09-04 17:25:52
Kedves Császár Julianna! Legyél szíves a Skyathos fakultatív programról írni egy kicsit részletesen . Grand program füzetében olvasható leírás, de más egy személyes élménybeszámoló . Másoktól is szívesen fogadom az élményeket . A válaszokat előre is köszönöm. Üdvözlettel: Eszter