Kedves Idegenvezető és Fórumozók!
Mivel még sosem utaztam utazási irodával, ezért most sok olyan kérdést fogok feltenni, ami másoknak egyértelmű lehet, kérem, akit zavar, ne olvassa tovább a hozzászólásomat.

Írtam az
[email protected], de már 1 hete nem érkezett válasz, emiatt ide is írok.
Lenne még pár kérdésem az utazással és a fizetéssel kapcsolatban:
- A 40%-ot befizettük bankkártyás fizetéssel, a maradék 60%-ot és az utasbiztosítást átutalással kell kifizetni, vagy valahogy lehet bankkártyás fizetéssel a honlapon keresztül is befizetni? A határidő, ha jól tudom, akkor az utazás előtt 30 nap.
- A fakultatív programokra a megérkezés után kell jelentkezni, bármikor a nyaralás alatt?
- A honlapon olvastam:"Autóbuszainkon nem szállítható zsugorfóliás, rekeszes, valamint dobozos innivaló semmilyen formában, még a táskában sem!" Ez azt jelenti, hogy egy 2l-es flakon ásványvizet sem vihetek fel a buszra?
- A busz pontosan hol tesz le minket Paralián belül? Egyszerre mindenkit letesz, aki oda jön nyaralni, vagy a szállásoknál egyesével végigmegy? Ha egy központi helyen tesz le a busz, akkor milyen messze van onnan az Anesis Hotel?
- Megérkezéskor még nem biztos, hogy készen áll a szobánk. Van-e az Anesis Hotelben csomagmegőrző szoba, toalett, tusoló, hogy addig is el tudjunk menni fürdeni vagy bármit megnézni? Ugyanez a kérdés a visszaúttal kapcsolatban is: van-e lehetőség a szoba átadása után még fürdeni, majd letusolni stb.?
- Ha már kint leszünk, kihez tudunk fordulni és pontosan hol található meg ez a személy, ha bármi probléma adódna vagy kérdés merülne fel pl. egy-egy programmal kapcsolatban? Lesz ott egy fix idegenvezető, akit lehet keresni ilyen esetekben?
- A busz visszaindulásának pontos dátumát és helyét kitől tudjuk meg, vagy ha módosul az időpont honnan értesülünk róla?
- Az utasbiztosítás pontosan milyen eseteket foglal magába? Bármilyen baleset ér kint vagy az utazás során, akkor ellátnak?
Köszönettel:
Baranyi Beáta
Kedves Baranyi Beáta! A nyaralás hátralévő összegének rendezésével, és az utasbiztosítással kapcsolatban a debreceni irodánkkal legyen kedves felvenni telefonon a kapcsolatot, készségesen állnak rendelkezésére. A megérkezés napján az esti órákban tartunk egy tájékoztatót, ahol részletes tájékoztatást, információt adunk ahhoz, hogy az itt töltött nyaralásuk alkalmával élményekben gazdagodva térjenek majd haza. Itt ismertetjük az elérhetőségeinket, a hazautazással kapcsolatos tudnivalókat, a fakultatív programokra is itt lehet majd befizetni. Az autóbusz a szállásaink előtt teszi le az utasainkat. Az előző vendégeknek 9-óráig kell elhagyniuk a szobát, ezután kezdődik a szobák takarítása, a nemzetközi gyakorlatnak megfelelően a szobákat érkezéskor 13-14 óra között lehet elfoglalni. ( általános tapasztalatunk azonban az, hogy a szobák átadása 12-tól várható). Természetesen a várakozási idő alatt - mind az érkezés, mind a hazautazás napján - az apartmanok földszintjén található toalett nyitva van. A buszok beérkezése után azonnal kapcsolatba lépünk az utasainkkal, és a teljes nyaralásuk alatt rendelkezésükre állunk. Szerettel várjuk Parálián!