(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Sartin
Fórum bejegyzései

Gyivicsán János Dátum: 2012-03-01 20:45:17
írta ekkor: 2012-02-27 21:36:27
Kedves János! Az út egész jónak mondható, oda-vissza kb. 15-17 ezer forint az útdíj. A legegyszerűbb szerintem Szerbia-Makedónia-Görögország útvonalon jönni, de vannak más alternatívák is. Thessaloniki után kezd el kanyarogni az út jobban, de a minősége ott is jó. Üdv.: Gábor
Mi is a Szerbia-Makedónia-Görögország útvonalat néztük a legegyszerűbbnek. Meddig van autópálya? Időben is a leggyorsabb ez az útvonal?
Krieg Csaba Dátum: 2012-03-01 10:57:17
Szia Gábor! Július végén utazunk Sartira a Kosmas apartmanba. Pár éve már nyaraltunk itt,akkor még nem nálatok volt. Kérem erősítsd meg hogy azóta van már wifi és mikro az apartmanban. ahogy ez a katalógusban is van. Köszönöm. Krieg Csaba
Dátum: 2012-02-27 21:36:27
Gyivicsán János írta ekkor: 2012-02-26 11:03:53
Sziasztok! Idén nyárra Sartira tervezzük nyaralásunkat, autóval szeretnénk utazni egyénileg. Szeretnék érdeklődni, hogy milyenek az utak arrafelé? Meddig van autópálya, merre érdemes az útvonalat tervezni? Válaszokat előre is köszönöm.
Kedves János! Az út egész jónak mondható, oda-vissza kb. 15-17 ezer forint az útdíj. A legegyszerűbb szerintem Szerbia-Makedónia-Görögország útvonalon jönni, de vannak más alternatívák is. Thessaloniki után kezd el kanyarogni az út jobban, de a minősége ott is jó. Üdv.: Gábor
Dátum: 2012-02-27 21:30:28
Orsolya írta ekkor: 2012-02-26 09:14:39
Sziasztok!Idén júliusban Sartira szeretnénk menni 4-en,A Kosmas apartmant néztük ki,de mivel már le van foglalva az összes 4 férőhelyes ezért a Blue Sartira gondoltunk csak ott az a problémánk van,hogy szinte az összes 4 férőhelyes szoba feláras Ez mit jelent?Mennyivel kerül így többe?Mert olvastam a katalógusban hogy +5%-al több,de ezt,hogy számoljam ki az egész összegből vagy vonjam ki a buszköltséget a teljes árból?A felárat/főre vagy szobára kell érteni? Érdeklődnék,hogy a falra néző erkélyre miért nincs feláras kedvezmény, mivel ugyanabban az apartmanban az utcára néző erkélyért felárat kérnek?Igaz, hogy a fal miatt nem süt úgy oda a nap, de nincs sok levegő se, ha az az egyetlen ablaknyílás a szobán.
Kedves Solyamolya! A felár autóbuszos utazásnál per fő értendő, egyéni utazás esetén pedig apartmanonként kell fizetni. A falra néző apartmanok között nincs négy ágyas, csak a A, és C szárnyban lehet ilyen szobát foglalni. Van egy-, illetve kétlégterű változat. A terasz mérete különböző az egyes szárnyakban, az A szárnyban nagyobbak. Remélem tudtam segíteni, ha van még kérdése, szívesen válaszolok! Üdv.: Gábor
Dátum: 2012-02-27 21:23:35
Kedves Tünde! A Kosmas apartmanházban balról a második emeleti folyosót lehet látni, szemben a lépcsőház van, jobbra pedig a szomszéd apartmanház oldala látható. Üdv.: Gábor