(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Sartin
Fórum bejegyzései

Zeke Lászlo Dátum: 2012-03-20 11:29:05
Üdvözlöm! Érdeklődni szeretnék az utazással kapcsolatban,ugyanis szeptember elejére van nekünk foglalva a nyaralás és 100%-ig biztos szeretnék abban lenni hogy kell e útlevél az utazásra vagy elég a kártya személyi igazolovány mert azt halottam hogy már a szerbek és a macedonok is elfogadják!!??? A másik kérdésem viszont az lenne,hogy mivel én 2db fix ülőhelyért fizettem a buszon előrre felül a panoráma ülésre, ugye erre a sarti-i utvonalra mindig a legnagyobb buszuk indul vagyis a SETRA gyártmányú,szeretnék megnyugodni hogy az a busz meg és ott tudunk ülni az emeleten a panorámában ugye ezért fizettem nem egy sima egyszintes buszon elsőhelyért. Várom válaszát köszönöm.
Soósné Csuhaj Mária Dátum: 2012-03-18 23:20:22
Kedves Mária! Köszönöm válszodat sokat segitettél. Mi is két hétre megyünk augusztus közepén két lányunkkal. Természetesen csak normális szórakozóhelyre szeretnénk őket elengedni néha esténként. Tavaly Tólóban voltunk azelőtt pedig Tossában de nagyon jól éreztük megunkat és minden nagyon szép volt. Jó nyaralást kivánok családod számára Üdv Marika
Tóthné Németh Mária Dátum: 2012-03-18 16:44:22
Soósné Csuhaj Mária írta ekkor: 2012-03-16 09:26:06
Sziasztok! Azok segitségét kérem akik már több helyen voltak Görögországban. Mi tavaly Tólóban voltunk, csodálatos rengeteget kirándultunk hajókáztunk a szállás a központban és a parton volt. A viz meleg és tiszta lassan mélyülő. Most nem tudjuk eldönteni hogy Zakyntosra Kefalóniába Korfura vagy Sartira menjünk. Van két 15-22 éves gyermekünk is akik szeretnek szórakozni. Mi is a nyüzsgőbb de biztonságos helyeket kedveljük, a gyögyörü tengert a szép történelmi helyeket. Szóval aki már mindegyik helyen volt segitsen dönteni hová vegyük az utirányt Előre is köszönöm.
Szia! Idén Sartira megyünk férjemmel, 21 és 18 éves fiaimmal augusztus végén. Párommal már voltunk több évvel ezelőtt itt és nagyon megfogott a tenger szépsége. Tavaly Korfun voltunk Sidarin, a többi általad említett helyet nem ismerem, de Sartit és Korfut és az igényeidet összevetve a kettő közül Korfut javasolnám nektek. Mi két hetet töltöttünk ott és a fiúk is maradtak volna még szívesen többet is. Sartiban ott jártunkkor csak egy discó üzemlelt, míg Sidariban egymást érték az ilyen jellegű szórakozó helyek. Persze, ez azóta akár jelentősen is megváltozhatott, talán tudnak segíteni mások ebben. Sartin a tenger úgyszintén tiszta, homokos, a Beach részen lassan mélyülő, a faluhoz közeli részen hirtelenebb mélyülő. Szerintem fakultatív programokban is gazdagabb lehetőség van Korfun. Voltunk más helyeken is Görögországban, de a tengert figyelembe véve nekünk eddig Sarti tetszett legjobban.
Soósné Csuhaj Mária Dátum: 2012-03-16 09:26:06
Sziasztok! Azok segitségét kérem akik már több helyen voltak Görögországban. Mi tavaly Tólóban voltunk, csodálatos rengeteget kirándultunk hajókáztunk a szállás a központban és a parton volt. A viz meleg és tiszta lassan mélyülő. Most nem tudjuk eldönteni hogy Zakyntosra Kefalóniába Korfura vagy Sartira menjünk. Van két 15-22 éves gyermekünk is akik szeretnek szórakozni. Mi is a nyüzsgőbb de biztonságos helyeket kedveljük, a gyögyörü tengert a szép történelmi helyeket. Szóval aki már mindegyik helyen volt segitsen dönteni hová vegyük az utirányt Előre is köszönöm.
Blank Andrea Dátum: 2012-03-12 18:25:03
Blank Andrea írta ekkor: 2012-03-12 17:05:50
Jó napot! A kérdésem az lenne,hogy a Kosmas Apartmanban 1em 17. helyiség,hány négyzetméter lenne?mennyire kicsi?vagy 2 személyre böven elég? Köszönöm.
megtaláltam hátrébb a választ!köszönöm.