(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Sartin
Fórum bejegyzései

Bohárné Kovács Zsuzsanna Dátum: 2011-09-02 14:23:01
Vincze Erika írta ekkor: 2011-09-01 13:01:06
Mi is szept.26-án indulunk Sartiba, és a Holiday.ben lesz a szállásunk. Tud róla valaki valami jót?
Szia! Honnan jöttök? Én csak itt a fórumon olvasgattam az apartmanokról.
Vincze Erika Dátum: 2011-09-01 13:01:06
Mi is szept.26-án indulunk Sartiba, és a Holiday.ben lesz a szállásunk. Tud róla valaki valami jót?
Bohárné Kovács Zsuzsanna Dátum: 2011-08-31 14:58:07
Kedves Gábor! Mi szept.26-án indulunk Sartira, szeretném kérdezni, hogy ott a helyszínen is be lehet fizetni a sziget-túrára? Köszi!
Dátum: 2011-08-29 19:39:25
Sziasztok. Szeptember 20.án megyünk Sartira. Érdeklődnék, hogy olyankor milyen időjárásra és hőfokokra számíthatunk. Sarti Holiday Apartmanban lesz a szállásunk, esetleg ha az apartmanról is tudnátok valamit mondani azt megköszönném. Előre is köszönöm.
Tóth Henrietta Dátum: 2011-08-27 19:48:37
Benke Annamária írta ekkor: 2011-08-25 17:58:15
Sziasztok, Szia Heni! Már az ideg kerülget mikor fogok bepakolni minden nap este 7után megyek haza pedig 5percre vagyok a munkahelytől :(, és még hétfőn délelőtt is bejövök :S, mi még anno 2004ben voltunk de akkor a központhoz közel voltunk elszállásolva, nem volt rossz csak a szoba erkélye a konyha felett volt elég olaj szag volt :S, most többet szeretnék fürdeni és csak pihenni, ill arra gondoltam h bérelni biciklit és áttekerni minden nap más-más partszakaszra, idén a legkisebb zugot is meg szeretném nézni Sartin :) és a környékén Gabi idegenvezetőnktől kérdezném van lehetőség biciklit bérelni és milyen árban van ez a lehetőség
Szia Annamari! Amióta egy év alatt háromszor költöztem, azóta én is minden pakolást, készülődést tragédiaként élek meg. Tudom, hogy még van rá másfél napom, de egy 11 hónapos baba mellett nem egyszerű mutatvány a dolog. A párom sokat segít, de ő sem lehet mindig itthon velünk. Ne izgulj! A barátnőmnek már péntek este be kellett pakolnia, kb. fél órája volt rá és mégis sikerült neki. Egyébként ez a részén Sartinak, ahol most leszünk nagyon csendes, (hacsak nem lesz egy jó kis bulis társaság az aparmanházban, akik hajnalban a buliból hazafelé jövet felkiabálják az egész házat). A kerékpár bérlés tudtommal olcsó, de nem tudom, hogy a hegymenetet hogy bírjátok majd. Láttam már ott sok biciklist leizzadva, elcsigázottan tolni a kerékpárját hegyre felfelé. Persze fefelé sokkal egyszerűbb a dolog. Mi autót szeretnénk bérelni, bár ezen a részén görögnek nagyon drága, de azért két napot valahogy kiszorítunk. Már csak másfél nap és indulunk!!! Kitartás!!!