(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Sartin
Fórum bejegyzései

Benke Annamária Dátum: 2011-08-26 12:26:19
Gémes Ferenc írta ekkor: 2011-08-22 18:28:25
Kedves Mihály! Sarti Beach-on is vannak tavernák, nekünk azok nem jöttek be, az egyiknél 2 órát vártunk a vacsorára, a másiknál olyan keveset adtak de legalább drágán, hogy inkább minden este besétáltunk a faluba. Ez a séta 10-15 perc. Tudom ajánlani a fő utcán, jobb oldalt a kenyérbolt utánni kockás abroszost. Nagyon jól főznek és nem drágák. ( 2 kamasz gyerekünk van, tehát nem mindegy az ár és a mennyiség sem), a főnökasszony beszél magyarul és van magyar nyelvű étlapuk. Boltok vannak a szállás közelében is. Nagyon vigyázzatok a vízzel, mert hasmenést okozhat, sajnos a nagyobbik fiam miatt mi orvoshoz is mentünk. Ha van még kérdésed, szivesen segítek! Jó nyaralást! Gémesné Enikő
Ismerős mi is nem egyszer vártunk órákat h ehessünk :D, késő este érdemes menni mert akkor éledeznek és pörögnek akkor az étteremben, kíváncsi vagyok nagyon mennyit változott a kis falu 2004óta :D, ilyenkor mennyire van még élet este, sok bolt van még nyitva? Már csak 3 nap :D smile
Benke Annamária Dátum: 2011-08-26 10:50:36
Szeretnék érdeklődni vagyis jól emlékszem, h az apartmanban van vízforraló?
Benke Annamária Dátum: 2011-08-25 17:58:15
Sziasztok, Szia Heni! Már az ideg kerülget mikor fogok bepakolni minden nap este 7után megyek haza pedig 5percre vagyok a munkahelytől :(, és még hétfőn délelőtt is bejövök :S, mi még anno 2004ben voltunk de akkor a központhoz közel voltunk elszállásolva, nem volt rossz csak a szoba erkélye a konyha felett volt elég olaj szag volt :S, most többet szeretnék fürdeni és csak pihenni, ill arra gondoltam h bérelni biciklit és áttekerni minden nap más-más partszakaszra, idén a legkisebb zugot is meg szeretném nézni Sartin :) és a környékén Gabi idegenvezetőnktől kérdezném van lehetőség biciklit bérelni és milyen árban van ez a lehetőség
Gémes Ferenc Dátum: 2011-08-22 18:28:25
valyuch mihály írta ekkor: 2011-08-22 15:57:06
sziasztok. Szeretném kérdezni hogy sarti beach-on van traverna vagy hasonló meg valami bolt ahol élelmiszert lehet vásárolni vagy be kell menni sartira? Milyen mesze van satri beach sarti központjához? aszfaltos út vezet át? valaki legyen szíves irjon..
Kedves Mihály! Sarti Beach-on is vannak tavernák, nekünk azok nem jöttek be, az egyiknél 2 órát vártunk a vacsorára, a másiknál olyan keveset adtak de legalább drágán, hogy inkább minden este besétáltunk a faluba. Ez a séta 10-15 perc. Tudom ajánlani a fő utcán, jobb oldalt a kenyérbolt utánni kockás abroszost. Nagyon jól főznek és nem drágák. ( 2 kamasz gyerekünk van, tehát nem mindegy az ár és a mennyiség sem), a főnökasszony beszél magyarul és van magyar nyelvű étlapuk. Boltok vannak a szállás közelében is. Nagyon vigyázzatok a vízzel, mert hasmenést okozhat, sajnos a nagyobbik fiam miatt mi orvoshoz is mentünk. Ha van még kérdésed, szivesen segítek! Jó nyaralást! Gémesné Enikő
valyuch mihály Dátum: 2011-08-22 15:57:06
sziasztok. Szeretném kérdezni hogy sarti beach-on van traverna vagy hasonló meg valami bolt ahol élelmiszert lehet vásárolni vagy be kell menni sartira? Milyen mesze van satri beach sarti központjához? aszfaltos út vezet át? valaki legyen szíves irjon..