(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Sartin
Fórum bejegyzései

Hajnalné Varga Mónika Dátum: 2011-08-22 10:05:35
Mi is 29-én indulunk Debrecenből autóval és két gyerekkel. Már alig várjuk, hogy lássuk a tengert!!! A Holiday apatman C4 -ben leszünk. Első Görögországi nyaralásunk lesz. Mindenkinek jó készülédést!! 29-én találkozunk.
Tóth Henrietta Dátum: 2011-08-22 09:22:52
Pallag Ákos írta ekkor: 2011-08-21 15:07:04
Üdvözöllek benneteket kedves leendő Útitársak! 29-én indulunk a kedvesemmel Sartiba győri felszállással. Már nagyon várjuk az utazást és örömmel látom a levelek olvasása alapján, hogy milyen jó kedélyű emberekkel utazhatok. Ugyan még két ismerősünk utazik velünk de ők Paralia-ban leszállnak. Olvastam legfiatalabb útitársunkról. Én csak irigyelni tudom, hogy ilyen fiatalon megtapasztalja milyen is a tenger élménye.:) Az időjárás előrejelzések alapján igen csak jó időre számíthatunk habár még csak 31-ig (37 fok:)) lehet látni az adatokat. Mindenkinek jó készülődést kívánok. Nekem még néhány dolgot be kell szereznem, többek között fürdőszandált de azt hallottam, hogy ez nem az a part ahol ne lehetne mellőzni. Bizonytalanságom miatt az esetleges jó tanácsokat szívesen fogadom.:) Ma mindenesetre beszereztem egy szalmakalapot amire biztosan szükségem lesz ha ilyen napsütéses időre számíthatunk mint, hogy azt jósolják.:) Minden jót kívánok addig is! 29-én találkozunk:)
Szia Ákos! A fürdőszandál használata teljesen fakultativ Sartiban, viszont a kalap erősen ajánlott. A testvérem már kétszer kapott napszúrást Sartiban. Az öböl két végében sziklás a part. A Holiday apartman felőli oldalon akár még meg is mászhatod a sziklákat, de én ezt már többször megtettem lábujjas papucsban is. Tengeri sün miatt ajánlják leginkább a szandált, de itt szerencsére azokon a részeken ahol fürödni szoktak nincs. Rákokkal sem találkoztam még. A partja tiszta. Igaz vannak elszáradt növény szárak (ezek néha szúrnak), de hol nincsenek. Jó készülődést kíván neked a legfiatalabb útitárs anyukája.
Pallag Ákos Dátum: 2011-08-21 15:07:04
Üdvözöllek benneteket kedves leendő Útitársak! 29-én indulunk a kedvesemmel Sartiba győri felszállással. Már nagyon várjuk az utazást és örömmel látom a levelek olvasása alapján, hogy milyen jó kedélyű emberekkel utazhatok. Ugyan még két ismerősünk utazik velünk de ők Paralia-ban leszállnak. Olvastam legfiatalabb útitársunkról. Én csak irigyelni tudom, hogy ilyen fiatalon megtapasztalja milyen is a tenger élménye.:) Az időjárás előrejelzések alapján igen csak jó időre számíthatunk habár még csak 31-ig (37 fok:)) lehet látni az adatokat. Mindenkinek jó készülődést kívánok. Nekem még néhány dolgot be kell szereznem, többek között fürdőszandált de azt hallottam, hogy ez nem az a part ahol ne lehetne mellőzni. Bizonytalanságom miatt az esetleges jó tanácsokat szívesen fogadom.:) Ma mindenesetre beszereztem egy szalmakalapot amire biztosan szükségem lesz ha ilyen napsütéses időre számíthatunk mint, hogy azt jósolják.:) Minden jót kívánok addig is! 29-én találkozunk:)
Tóth Henrietta Dátum: 2011-08-21 09:55:07
Benke Annamária írta ekkor: 2011-08-20 17:43:55
Szia Heni! Merészek vagytok, de így kell szépen lassan hozzászoktatni, mi a holidaybe megyünk tetőtérbe B5be 2004ben voltunk sartin életünkben legelőször tengerparton és most 5éves házassági évfordulóra leptük meg magunkat ismét, reméljük mi is az idő szép napsütéses lesz, reggeltől estig lehet fürdeni és a vízben lenni :D, jó készülődést kívánok nektek hétfőn találkoztunk a picire vigyázzatok és edzetek sokat az útra :D
Szia Annamari! Már most kicsit izgulok az út miatt, hisz Milán az egy futrinka, minden érdekli, mindent meg akar fogni, nem bír megülni egy percig sem, folyton úton van. Remélem elbírunk vele. Az idegeneket imádja, állandóan mosolyog, persze ha nem éppen fogzik, mert akkor apásabb, anyásabb. Mi már többször voltunk Sartiban, most a lassan mélyülő partja miatt választottuk, hisz Milánnak az az ideális. A C5-ben leszünk, kilátással az erkélyről az Athosra, Az a panoráma felülmúlhatatlan, imádom. Már több helyen voltam Görögben, de ide mindig szívesen visszatérek. Igaz már 3 éve is szinte minden tavernában magyar felszolgáló volt, így a hely szerintem kicsit elvesztette a görög jellegét, de akkor is imádjuk. A pakolást egyáltalán nem várom, el tudod képzelni mennyi dolog kell egy 11 hónapos babának. Nektek is jó készülődést és várakozást kívánok. 29-én találkozunk. Minket a pici babával biztos felismertek.
Benke Annamária Dátum: 2011-08-20 17:43:55
Tóth Henrietta írta ekkor: 2011-08-14 09:53:22
Szia! MI is 29-én indulunk Sartiba A Holiday apartmanba. Négyen megyünk, a párom, egy barátunk, a 11 hónapos kisfiam és én. Már nagyon várjuk. Mi sem vagyunk az az elégedetlenkedő fajta. Készen állunk az utazásra, bár még gyerekkel mos megyünk először. (igaz tavaly már utazott, de akkor még csak pocaklakó volt) Remélem ő is az a típusú baba, aki könnyen veszi a kanyarokat. (eddig úgy néz ki, hogy olyan) Majd mos kiderül. Már nagyon sokszor utaztunk a Grand-dal és mindig nagyon meg voltunk velük elégedve. Egyébkén én már voltam többször repülős úton is, de oda valahogy mindig kimerülten érkeztem a sok várakozás, átszállás, pakolás miatt. Alig vártam, hogy ágyat fogjak, fél napot átaludtam, ahelyett, hogy mentem volna pancsolni a tengerbe. A buszos úton szerencsére a Tescótól az apartmanig egyszer sem kell a cuccunkat átpakolni és akkor alszunk amikor akarunk. Az érkezés és kipakolás után azonnal irány a tenger, nem veszik el az idő. Busz alattunk csak egyszer gyengélkedett, de ezek a buszvezető fiúk olyan tapasztaltak és profik, hogy még arra sem volt ideje a busznak, hogy beadja a kulcsot, máris megoldották a problémát és vígan gurultunk tovább. Remélem sok-sok vidám emberrel fogunk együtt utazni, akik már alíg várják, hogy lássák Sartit és a gyönyörű panorámát az Athosra.
Szia Heni! Merészek vagytok, de így kell szépen lassan hozzászoktatni, mi a holidaybe megyünk tetőtérbe B5be 2004ben voltunk sartin életünkben legelőször tengerparton és most 5éves házassági évfordulóra leptük meg magunkat ismét, reméljük mi is az idő szép napsütéses lesz, reggeltől estig lehet fürdeni és a vízben lenni :D, jó készülődést kívánok nektek hétfőn találkoztunk a picire vigyázzatok és edzetek sokat az útra :D