(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Sartin
Fórum bejegyzései

Pataki Gábor Dátum: 2011-07-30 22:49:45
Sarti egyszerüen überelhetetlen forróság gyönyörü tiszta tenger .Super!
Pepita Edina Dátum: 2011-07-29 04:04:27
Mariann írta ekkor: 2011-07-22 22:24:47
Kedves Grandtours! Föl szeretnék tenni 7 kérdést: 1. A sarti holiday apartman csobbanómedencéjénél és tetőnapozójánál van e több napágy, vagy csak 2-3, mint a képen? Ezek ingyenesen bárki számára igénybe vehetők? 2. Az apartman közelében lévő tengerparton vannak e ingyenesen igénybe vehető napágyak és napernyők? Vagy ezt mindenképp magunknak kell biztosítani? Vagy esetleg távolabb vannak e? 3. Jár e a szobához egy darab törölköző? Mert a képek között látok valami fehéret az ágyon, de az lehet, hogy ágynemű huzat. 4. Tengeri cipőbe érdemes a vízbe menni? Nagy veszélyek vannak mezítláb? 5. Utószezonban az apartmantól milyen távol lehet legközelebb étkezni, élelmiszert vásárolni? 6. Van e olyan fakultatív program, amelyik utószezonban már nem indul? 7. A szabályok értelmében személyenként egy bőröndöt és egy kézitáska engedélyezett. Ez úgy van, hogy mind a kettőt beteszik a csomagtérbe és én vihetek föl a buszra egy kisebb táskát például a hátamon? Vagy a kézitáskát kell fölvinni a buszra, mert az nem a csomagtérben lesz elhelyezve? Előre is hálásan köszönöm válaszukat!!! Üdvözlettel: Mariann
Elnézést,hogy belepofátlankodok,de már van tapasztalatom.1:A medencénél 4-5 napágy van,de igazán nem érdemes ott tölteni a napokat.2:ingyenes napágyak nincsenek ,egy cola-t ha veszel,már tiéd is egy bambusz,nád napernyő nyugággyal.3:Igen,minden apartmanhoz adnak törölközőt,kéztörlőt,de higiénai szempontból mi a sajátunkat használtuk.4:Ha sziklás,kavicsos helyen akartok bemenni a vízbe,kell a cipő.Amúgy nem.5:utószezonban se más a helyzet,október végéig igazából minden nyitva van..6:Csomagot így írják elő:"1kézi-hátitáska + 1 utazótáska".Ennek ellenére én felvittem a buszra 1 videokamera táskát,1 hátitáskát,2szatyrot,és a csomagtérben 1 bazinagy utazót.Remélem tudtam segíteni.
Pepita Edina Dátum: 2011-07-29 03:52:11
Sziasztok!Egyet elfelejtettem megkérdezni:A KEROZIN együttes mikor volt kint Sartin???Mindenkinek ajánlom a nagy kikötőben reggel ,a halászat utáni nézelődést,esetleg segítést.Megéri.Amúgy az előző hozzászólások egyértelműen tükrözik a grand -hoz való álláspontom.Kivétel 1,de az csak a hirtelen indulatból jött.kb.500Km -ről is csak ŐKET választanám ismét.
b.marika Dátum: 2011-07-28 14:22:09
Váradi írta ekkor: 2011-07-28 08:02:39
Kedves Grandtours! Hétfőn utazom Önökkel Satira Miskolcról. Szeretnénk tudni valamit az időjárásról. Tudnának információt adni?
Kedves Váradi! Mi szintén hétfőn indulunk, és Tiszaújvárosban szállunk majd fel a buszra. A helyi időjárásról én a következő oldalon tájékozódtam: http://www.sartihotels.eu/hu/helyi_idojaras Remélem a valóságot mutatja. További jó készülődést! :)
Váradi Dátum: 2011-07-28 08:02:39
Kedves Grandtours! Hétfőn utazom Önökkel Satira Miskolcról. Szeretnénk tudni valamit az időjárásról. Tudnának információt adni?