Kedves Grandtours!
Föl szeretnék tenni 7 kérdést:
1. A sarti holiday apartman csobbanómedencéjénél és tetőnapozójánál van e több napágy, vagy csak 2-3, mint a képen? Ezek ingyenesen bárki számára igénybe vehetők?
2. Az apartman közelében lévő tengerparton vannak e ingyenesen igénybe vehető napágyak és napernyők? Vagy ezt mindenképp magunknak kell biztosítani? Vagy esetleg távolabb vannak e?
3. Jár e a szobához egy darab törölköző? Mert a képek között látok valami fehéret az ágyon, de az lehet, hogy ágynemű huzat.
4. Tengeri cipőbe érdemes a vízbe menni? Nagy veszélyek vannak mezítláb?
5. Utószezonban az apartmantól milyen távol lehet legközelebb étkezni, élelmiszert vásárolni?
6. Van e olyan fakultatív program, amelyik utószezonban már nem indul?
7. A szabályok értelmében személyenként egy bőröndöt és egy kézitáska engedélyezett. Ez úgy van, hogy mind a kettőt beteszik a csomagtérbe és én vihetek föl a buszra egy kisebb táskát például a hátamon? Vagy a kézitáskát kell fölvinni a buszra, mert az nem a csomagtérben lesz elhelyezve?
Előre is hálásan köszönöm válaszukat!!!
Üdvözlettel: Mariann
Elnézést,hogy belepofátlankodok,de már van tapasztalatom.1:A medencénél 4-5 napágy van,de igazán nem érdemes ott tölteni a napokat.2:ingyenes napágyak nincsenek ,egy cola-t ha veszel,már tiéd is egy bambusz,nád napernyő nyugággyal.3:Igen,minden apartmanhoz adnak törölközőt,kéztörlőt,de higiénai szempontból mi a sajátunkat használtuk.4:Ha sziklás,kavicsos helyen akartok bemenni a vízbe,kell a cipő.Amúgy nem.5:utószezonban se más a helyzet,október végéig igazából minden nyitva van..6:Csomagot így írják elő:"1kézi-hátitáska + 1 utazótáska".Ennek ellenére én felvittem a buszra 1 videokamera táskát,1 hátitáskát,2szatyrot,és a csomagtérben 1 bazinagy utazót.Remélem tudtam segíteni.