(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Sartin
Fórum bejegyzései

Nagy Emese Dátum: 2011-08-15 11:40:54
Szia Grand..... ! Mi neosra megyünk aug 22-ei héten és kocsival átszeretnénk menni Sartiba. Az a kérdésem, a taverna elött meg lehet állni, mert 2003 ban voltam Sartin és az afridite apartmant ahol akkor voltunk megszeretném nézni és Sartit mégegyszer.
Tóth Henrietta Dátum: 2011-08-14 09:53:22
Benke Annamária írta ekkor: 2011-08-11 21:41:57
kimaradt egy szó az IS: így IS sajnos lekéstük.....
Szia! MI is 29-én indulunk Sartiba A Holiday apartmanba. Négyen megyünk, a párom, egy barátunk, a 11 hónapos kisfiam és én. Már nagyon várjuk. Mi sem vagyunk az az elégedetlenkedő fajta. Készen állunk az utazásra, bár még gyerekkel mos megyünk először. (igaz tavaly már utazott, de akkor még csak pocaklakó volt) Remélem ő is az a típusú baba, aki könnyen veszi a kanyarokat. (eddig úgy néz ki, hogy olyan) Majd mos kiderül. Már nagyon sokszor utaztunk a Grand-dal és mindig nagyon meg voltunk velük elégedve. Egyébkén én már voltam többször repülős úton is, de oda valahogy mindig kimerülten érkeztem a sok várakozás, átszállás, pakolás miatt. Alig vártam, hogy ágyat fogjak, fél napot átaludtam, ahelyett, hogy mentem volna pancsolni a tengerbe. A buszos úton szerencsére a Tescótól az apartmanig egyszer sem kell a cuccunkat átpakolni és akkor alszunk amikor akarunk. Az érkezés és kipakolás után azonnal irány a tenger, nem veszik el az idő. Busz alattunk csak egyszer gyengélkedett, de ezek a buszvezető fiúk olyan tapasztaltak és profik, hogy még arra sem volt ideje a busznak, hogy beadja a kulcsot, máris megoldották a problémát és vígan gurultunk tovább. Remélem sok-sok vidám emberrel fogunk együtt utazni, akik már alíg várják, hogy lássák Sartit és a gyönyörű panorámát az Athosra.
Faragóné Takács Beáta Dátum: 2011-08-11 22:04:21
Sziasztok! 3-án jöttünk haza Sartiról. Nagyon szép volt. Mindenkinek csak ajánlani tudom. Köszönjük a felhőtlen nyaralást.
Faragóné Takács Beáta Dátum: 2011-08-11 22:04:21
Sziasztok! 3-án jöttünk haza Sartiról. Nagyon szép volt. Mindenkinek csak ajánlani tudom. Köszönjük a felhőtlen nyaralást.
Benke Annamária Dátum: 2011-08-11 21:41:57
Benke Annamária írta ekkor: 2011-08-11 21:39:50
Sziasztok üdvözlök mindenkit érdeklődnék, augusztus 29ei indulással Debrecenből jön-e valaki? Valamint olvastam én is az elégedetlenkedéseket, már egy pár évvel ezelőtt is találkoztam ehhez hasonló "eseményekkel". Mariann hozzászólásával egyet tértek teljes mértékben, ha lerobban a busz, meghibásodik nem kell h bekoszoljuk a kezünket, ez nem így lenne ha saját járművel mennénk a kívánt helyszínre. Anno 2008-ba Zakynthos-ra indultunk nyaralni, odafele Szegeden be kellett várni a pesti csatlakozást akik nem tehettek arról h nagy volt a forgalom, ennek ellenére a sofőrök mindent elkövettek annak érdekébe h behozzák a lemaradást, így sajnos lekéstük a kompot Kiliniben, NA ÉS bóklásztunk egy bő órát a kikötőben és megismertük ezt a helyet is, igaz benne van az emberben h mikor ér már oda, de nem szabad így felfogni. Hazafele be kellett menni Paraliára egy másik iroda utasaiért, hajnali 2óra volt, akkor sem arra gondolt az ember h miért kell nekünk oda bemenni, láttam Paraliát az esti fényekben. Inkább sajnáltam szerencsétlen emberkéket, akiknek már reggel 8kor el kellett hagyniuk az apartmant, erre nem gondolt akkor az az illető aki csak acsarkodni tudott h bementek Paraliára pár utasért. Én plusz élménnyel gazdagodtam!!!!!! A nyaralásom jól telt, a képek örök emlékként ott lesznek. Nem bántam meg akkor, h az iroda mellett döntöttünk, és most is várjuk h augusztus 29én elinduljunk Sartira.
kimaradt egy szó az IS: így IS sajnos lekéstük.....