(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Sartin
Fórum bejegyzései

Lingvai Beatrix Dátum: 2011-07-20 18:51:29
Kedves Mindenki! Már a Triának is akartam válaszolni a múltkor , de a végén kitöröltem, mivel nevetséges ez az egész!!! Egyesek jól felhúzták magukat rajta feleslegesen! Szégyen vagy sem számomra ez nevetséges történet. Megmondom őszintén akár milyen jól felszerelt gépjárművem van nem mennék vele görögbe nyaralni pontosan azért mert az bármikor elromolhat!!! A férjemnek és nekem is van jogosítványom, tehát felváltva tudnánk vezetni, de minek, ha ezt megteszi helyettünk más. Autóval kb. 5-6 órával érnek oda hamarabb az utasok (Sartira) ha minden simán megy! De a lényeg: Nyaralni megyünk, egész évben erre készül az ember és ha kocsival lerobbanok az út kellős közepén fuccs a nyaralásnak és még jó pénzért a hazautat is meg kell szervezni!!! Tehát nem elég hogy a nyaralás füstbe ment még plusz költségbe is kerül!!! Pontosan ezért jó a buszos nyaralás!!!! Rengeteg stressztől kíméli meg az ember magát!!! Mert mint az igazgató úr is említette, ha a busz robban le az az ő felelőségük és nekik kell megoldani a problémát, mint ahogy azt ők meg is tették!!! Ezért bízom a Grandtoursban! Tehát nem értem mi itt a probléma???? Velünk történt már olyan, hogy Szegedtől Miskolcig 3 járművel (2 motor 1 autó) 15 óráig tartott az út, mert mindhárom járművet szerelni kellett, de volt amelyik csak defektes volt, csak vasárnap a nagy pusztaságban elég nehéz ezt megoldani!!! smile Fel a fejjel mindenkinek és 32 nap múlva go Sarti valamelyik Grandos busszal!!! Már nagyon türelmetlenek vagyunk, de kivárjuk!!! smile Sarti For Ever!!!
Virág erika Dátum: 2011-07-20 11:09:22
Hello mindenkinek! Mi július 9-16ig voltunk sidariban a granddal és mindennel maximálisan meg voltunk elégedve.köszönet erte grand csapat! Csodálatos napokat töltöttünk itt el, ha legközelebb megyünk ismét ezt az utazási irodát választom! Üdv: Virág Erika
Fajcsák Roland Dátum: 2011-07-19 22:15:18
Helló! Csak annyit szeretnék hozzáfűzni hogy mi június elején voltu nk marmarason és hazafelé nekünk is lett valami a buszunkkal,de én még ilyen gyors és hatékony probléma megoldást még nemláttam amit akkor csináltak a buszvezetők és gondolom az iroda is a háttérből!Gratulálok hozzá mindenkinek aki benne volt,továbi jó utat mindenkinek
Tini Dátum: 2011-07-19 09:20:54
Véleményem szerint akármilyen problémát is olvastam itt nem lépnénk vissza semmi pénzért, hiszen mi már nagyon régóta vágyunk erre (gondolom más is), és úgy vagyunk vele, hogy a buszon lesz, ami lesz, persze remélem minden rendben, de az ott töltött idő a lényeg. Mindenre van megoldás előbb vagy utóbb. A buszok már csak ilyenek, néha lerobbannak, néha problémamentesek. A sofőrök is emberből vannak, nem biztos, hogy mindig bírják cérnával. Akinek nem tetszik ossza le, és kész. Ennyit szerettem volna, mi pozitívan állunk hozzá, és nagyon várjuk. Jó utat mindenkinek!
Grand Éva Dátum: 2011-07-18 21:41:27
Pepita Edina írta ekkor: 2011-07-17 10:56:22
Egy picit átlátszó,hogy országosan rengetegen küldenek be képet a nyereményjátékra,de csak debreceniek és 1 szegedi nyert.Hol is van az iroda?Debrecenben???
Kedves Edina!Ha gondolja nagyon szívesen megadom azoknak az embereknek az elérhetőségét, akik a sorsolásban segítettek.Ha kell, elküldhetem a jegyzőkönyv másolatát is róla.A sorsolás teljesen tiszta és csak a véletlen műve, hogy debreceni nyert. Mint ahogyan az is véletlen, hogy ki sorsol. Ha gondolja, és nem túl messze lakik Debrecentől a következő sorsolást Ön is végezheti, de eljöhet csak "nézőként " is. A hozzászólásaiból kiderült már, hogy nem az ellenségünk, akkor most miért feltételez csalást ebben a játékban?Üdvözlettel:Éva