Kedves Mindenki! Már a Triának is akartam válaszolni a múltkor , de a végén kitöröltem, mivel nevetséges ez az egész!!! Egyesek jól felhúzták magukat rajta feleslegesen! Szégyen vagy sem számomra ez nevetséges történet. Megmondom őszintén akár milyen jól felszerelt gépjárművem van nem mennék vele görögbe nyaralni pontosan azért mert az bármikor elromolhat!!! A férjemnek és nekem is van jogosítványom, tehát felváltva tudnánk vezetni, de minek, ha ezt megteszi helyettünk más. Autóval kb. 5-6 órával érnek oda hamarabb az utasok (Sartira) ha minden simán megy! De a lényeg: Nyaralni megyünk, egész évben erre készül az ember és ha kocsival lerobbanok az út kellős közepén fuccs a nyaralásnak és még jó pénzért a hazautat is meg kell szervezni!!! Tehát nem elég hogy a nyaralás füstbe ment még plusz költségbe is kerül!!! Pontosan ezért jó a buszos nyaralás!!!! Rengeteg stressztől kíméli meg az ember magát!!! Mert mint az igazgató úr is említette, ha a busz robban le az az ő felelőségük és nekik kell megoldani a problémát, mint ahogy azt ők meg is tették!!! Ezért bízom a Grandtoursban! Tehát nem értem mi itt a probléma???? Velünk történt már olyan, hogy Szegedtől Miskolcig 3 járművel (2 motor 1 autó) 15 óráig tartott az út, mert mindhárom járművet szerelni kellett, de volt amelyik csak defektes volt, csak vasárnap a nagy pusztaságban elég nehéz ezt megoldani!!!

Fel a fejjel mindenkinek és 32 nap múlva go Sarti valamelyik Grandos busszal!!! Már nagyon türelmetlenek vagyunk, de kivárjuk!!!

Sarti For Ever!!!