(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Sartin
Fórum bejegyzései

Martynné Sin Ágnes Dátum: 2011-07-14 13:31:01
Sziasztok! Mi 06.21-től voltunk a Parosban. Nem vagyunk nagy igényűek, etért is választottunk apartmannt. Azt azért el kell mondani, hogy a görögök végtelenül igénytelenek. A ház kb. 2 éve üzemel? Ehhez képest a csempék alatt átázik a fal, a szoba falán ami a fürdővel közös, éktelen vizes, felázott folt volt. Ugyanígy a mennyezeten. Látszik, hogy kimaradt a csempe alól a vizzáró réteg. Aztán a szennyvíz. A görögök kieresztik vastag fekete csöveken a gyepre és a pálmák alá, így büdös volt és jöttek a legyek. Ez jobban zavart, mint a szoba tisztasága, amivel nagy gond nem volt. A szekrény, ami egy darab és polc nem volt benne, enyhén szólva is büdi volt, négy ember cucca abszolut nem fért volna bele, így bőröndből öltöztünk. Ettől eltekintve imádom Sartit, bármikor visszamennék, de inkább a Holidayt próbálnám ki.
Kovácsné Tiszai Sarolta Dátum: 2011-07-11 13:57:13
Üdv!Szeretném én is tudni,milyen hosszúra nyúlhat az utazás...mentünk már busszal,de sajnos volt olyan is,hogy eltévedtünk... smile így 27 órát utaztunk...
Tini Dátum: 2011-07-11 08:35:48
Sziasztok! Akik visszajöttek már idén azoktól kérdezem, hogy az út mennyivel volt hosszabb az ígértnél? Sokat kellett várni a határon?
Dátum: 2011-07-10 08:50:51
Németh Zoltán írta ekkor: 2011-07-06 19:53:42
Sarti csodálatos. A GRANDTOURS szervezése kiváló volt, minden igéretüket teljesítették. Felejthetetlen 8 napot töltöttünk Sartin. Élveztük a fakultatív programokat, a csodás tengert, az igényes szállást, a kényelmes autóbuszt. Önökkel még biztosan utazunk. Köszönettel: Németh Zoltán
Kedves Zoltán! Nagyon szépen köszönjük a pozitív visszajelzést, örülünk, hogy ilyen jól telt a nyaralás, további szép nyarat! Üdv.: a Grand csapat smile
Dátum: 2011-07-10 08:48:17
Tóth Henrietta írta ekkor: 2011-07-06 14:26:29
Kedves Gábor! Augusztus végén utazunk a Holiday apartmanba az akkor 11 hónapos kisfiunkkal. Érdeklődni szeretnék, hogy az étteremben az apartmannál van-e etetőszék, hisz így sokkal kényelmesebben tudnánk étkezni. Illetve érdekelne még, hogy van-e vágódeszka és mikrohullámú sütő az apartmanokban. Válaszod előre is köszönöm.
Kedves Henrietta! Az apartmanokban ettől az évtől van mikro és természetesen vágódeszka is van. AZ étteremben én úgy tudom, hogy nincs etetőszék, de addig majd megoldják szerintem a dolgot! smile Üdv.: Gábor