(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Sartin
Fórum bejegyzései

Kovács Gyöngyi Dátum: 2011-07-14 18:39:18
Kedves Tria! Én nem írtam Neked rossz kívánságokat! HA Neked ez jól esik tedd! Én is a véleményemet írtam le a Grand Toursról, nem kívánok Veled vitatkozni! További jó nyaralást más irodával! GYöngyi
Tria Dátum: 2011-07-14 16:33:47
Kovács Gyöngyi írta ekkor: 2011-07-14 14:31:20
Hát én úgy gondolom annyira kevés az 1 hét ,hogy egy percig sem pazarolnám az időt TV nézésre. Így nem is izgat,hogy van-e vagy nincs. Én már 6x meg voltam elégedve a Grand Tourssal. Nagyon rendesek a sofőrök. Az,hogy elromlik a busz nagyon kellemetlen dolog de sajna benne van a pakliban. Gondolj bele hány ezer km-t mennek hetente. Egyébként a szüleim nemrég jöttek haza Paraliáról és éjszaka kellett átszállni Szerbiában ,nagyon gördülékenyen ment a dolog. Kizárólag a másik busz utasaival volt probléma akik bár volt hely a buszon nem akartak helyet adni nekik. Én még nagyon sokszor szeretnék a Granddal utazni!
Kedves Kovács Gyöngyi! nem kértem kommentárt! Csak a saját tapasztalatomat írtam le és enyhén fogalmazva, nagyívben nem érdekel, hogy erre mit reagálsz. nekem és még 7 főnek rajtam kívül igen kellemetlen órákat okoztak! utaztam már többször korántsem ilyen Nagy Nevű Tourssal és teljesen meg voltam elégedve. Remélem a következő nyaralásodon a pénzedért Te utazol állva a görög határig és akkor is igen meg leszel elégedve.
Kovács Gyöngyi Dátum: 2011-07-14 14:31:20
Hát én úgy gondolom annyira kevés az 1 hét ,hogy egy percig sem pazarolnám az időt TV nézésre. Így nem is izgat,hogy van-e vagy nincs. Én már 6x meg voltam elégedve a Grand Tourssal. Nagyon rendesek a sofőrök. Az,hogy elromlik a busz nagyon kellemetlen dolog de sajna benne van a pakliban. Gondolj bele hány ezer km-t mennek hetente. Egyébként a szüleim nemrég jöttek haza Paraliáról és éjszaka kellett átszállni Szerbiában ,nagyon gördülékenyen ment a dolog. Kizárólag a másik busz utasaival volt probléma akik bár volt hely a buszon nem akartak helyet adni nekik. Én még nagyon sokszor szeretnék a Granddal utazni!
Tria Dátum: 2011-07-14 14:16:51
és még annyit, hogy az apartman TV-vel volt meghírdetve, ehez képest anélkül kaptuk, mert valaki valamikor előttünk ellopta. - ami egyébként engem nem érdekel. az viszont igen, hogy minden nap reklamáltunk emiatt, de csak az utolsó nap délutánján kaptunk készüléket. szóval addig még befizetsz 300-400 ezret, addig "kedves utas" vagy, utána meg "levagyszarva" utas. REMÉLEM JÓ SOKAN ELOLVASSÁTOK AZ ALÁBBI KÉT BEJEGYZÉSEM!
Tria Dátum: 2011-07-14 14:04:35
Kovácsné Tiszai Sarolta írta ekkor: 2011-07-11 13:57:13
Üdv!Szeretném én is tudni,milyen hosszúra nyúlhat az utazás...mentünk már busszal,de sajnos volt olyan is,hogy eltévedtünk... smile így 27 órát utaztunk...
ha szerencséd van és nem robban le a busz, akkor 24 óra alatt ott vagytok. nekünk kifelé belgrád előtt lerobbant a grand7-es. 5 órát álltunk, mire a buszsofőr megjavította a hibát. Persze segítség nem jött neki, oldja meg! a vezetési, meg a pihenési idejébe még ez is belefér! mit mondjak, nem is az 5 óra állás volt a legnagyobb gondunk, hanem az, hogy ezek után még mittudomén 1000 km-rt mentünk egy olyan busszal, aminek kitudjamég milyen baja is lehetett volna. hazafelé a busszal nem volt gond, csak épp az utaslistáján nem szerepeltünk egyik buszsofőrnek sem. ezért aztán, már mindenki bepakolt a buszba, mi még mindig nem tudtuk, hogy - hogy jövünk haza. majd az egyik buszos visszajött értünk a naxoshoz. ja, és hozzáteszem, hogy 8 főről van szó, akik között 4 gyerek is volt. ÉS 3000 FT-.OT FIZETTÜNK AZ ELŐRE LEFOGLALT HELYÉRT IS. ahoz képest a listán se voltunk rajta! de mondok jobbat! marmarostól volt olyan utas aki állni kényszerült , mert nem volt annyi ülőhely!!! sőt a váltósofőrünk (szegény) aki egyébként is piszok kipihent! a buszlépcsőn töltötte a pihenőjét, aki kb 100 ember életéért a felelős. Sarti partja egyébként gyönyörű, egyszer az életben mindenképp érdemes elmenni. DE a GRAND-AL többé a szomszéd faluig sem utazok, az biztos.