(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Sartin
Fórum bejegyzései

kelemen lajosné Dátum: 2011-02-16 19:39:18
Kedves Valaki aki válaszolsz nekem!! Ma foglaltam utat 06.07-06.14-ig,azt szeretném tudni hogy biztosan lesz-e mikro a Sarti Holiday szobáiban mert az én lányom gluténmentesen kell hogy étkezzen ezért elengedhetetlen lesz hogy az étkezések nagy részét ott bonyolítsuk le.Valamint arra lennék kíváncsi,ebben az esetben lehetséges-e hogy a csomagok számát 1 el megnöveljük a gluténmentes ételek miatt amit vinni kell magunkkal?úgy hallottam a görögök nem igazán tudják biztosítani a gm ételeket kenyeret tésztát péksütit.KÖSZÖNÖM üdv Erzsi
Grand Éva Dátum: 2011-02-14 16:24:26
Pölcz Róbertné írta ekkor: 2011-02-11 15:02:09
Kedves Gábor! Érdeklődni szeretnék, hogy a Sarti Beach Apartmantelepen van-e 6 személyes apartman. Az árlista szerint van, de a kalkulátorban csak 4 férőhelyes van feltüntetve. Válaszod előre is köszönöm. Üdv. : Judit.
Sartin sehol sincs 6 fős apartman. Az árlista nincs lebontva külön házakra, ez egy egységes lista valamennyi Észak-Görög apartmanunkhoz.Azért kell megnézni a házaknál a kapacitásokat, mert ott részletezve vannak, hogy abban az adott házban milyen típusú apartmanok vannak.A 6 fős társaságot csak 2 és 4 fős, vagy 2db 3 fős apartmanbab tudjuk Sartin elhelyezni.
Tria Dátum: 2011-02-14 11:20:02
Segítség a 14 éven aluli gyermekkel utazóknak!!! (jogszabály) 2009. június 28-ától a 14 éven aluli kiskorúak számára is igényelhető személyazonosító igazolvány, valamint a lakcímet igazoló hatósági igazolványukba (lakcímigazolványba) kérelemre bejegyeztethető a szülők, törvényes képviselők neve és aktuális telefonszáma. A 14 éven aluli kiskorú részére illetékmentesen lehet igényelni személyazonosító igazolványt, ha arra nem az elveszett, megsemmisült, megrongálódott okmány pótlása esetén kerül sor. A 14 éven aluli kiskorú számára illetékmentes a lakcímigazolvány kiadása is, ha az a szülő, törvényes képviselő nevének, telefonszámának feltüntetése érdekében, vagy e kérelemre feltüntethető adatok megváltozása miatt történik.A személyazonosító igazolvány kiadása lehetővé teszi a kiskorú gyermekek számára is a szabad mozgás jogának gyakorlását az Európai Unión belül anélkül, hogy a szülőnek többletráfordítással útlevelet kelljen készíttetnie a kiskorú részére.
Tria Dátum: 2011-02-14 11:12:31
írta ekkor: 2011-02-09 17:26:07
Szia Tria!!!En ugy tudom,hogy 14even aluliaknak kell utlevel,mert nekik meg nincs szemelyiuk!!!Remelem tudtam segiteni!!! smile
szia Ágnes! pontosan ezért vagyok bizonytalan, mert az új tipusú személyit elvileg kiadják már 14 év alatt is. azért köszi, majd mindjárt megnézem a neten.
Pölcz Róbertné Dátum: 2011-02-11 15:02:09
Kedves Gábor! Érdeklődni szeretnék, hogy a Sarti Beach Apartmantelepen van-e 6 személyes apartman. Az árlista szerint van, de a kalkulátorban csak 4 férőhelyes van feltüntetve. Válaszod előre is köszönöm. Üdv. : Judit.