(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Sartin
Fórum bejegyzései

Molnár Ferencné Dátum: 2011-02-09 23:40:27
Kedves Kápolnás Tamás! Most látom csak, hogy te is írtál nekem. Neked is nagyon köszönöm a választ, bár van jogosítványom, de még itthon veszek néhány leckét motorozásból, hogy felfedezhesem a szomszéd falut és az ő csodálatos pékségét. Jobbra vagy ballra induljak el? Várom válaszod: Brigitta
Molnár Ferencné Dátum: 2011-02-09 23:32:20
Kedves Gábor! Köszönöm a részletes válaszodat. Megfogadom a tanácsodat és nem tekerünk a nagy melegben kerékpáron, és a Meteorás busz ablakából fogunk integetni a görög isteneknek, ha ők is úgy akarják majd!! Üdv.: Brigitta
Dátum: 2011-02-09 17:26:07
Tria írta ekkor: 2011-02-05 20:32:01
ezek az újfajta szigek, jók a 14 éven aluli gyerekeknek is?
Szia Tria!!!En ugy tudom,hogy 14even aluliaknak kell utlevel,mert nekik meg nincs szemelyiuk!!!Remelem tudtam segiteni!!! smile
Dátum: 2011-02-07 19:06:25
Molnár Ferencné írta ekkor: 2011-02-04 22:14:07
Kedves Gábor! Tavaly előtt Neos Marmarason nyaraltam. Akkor résztvettem egy kiránduláson, amely során eljutottam Sartiba és a Narancspartra is, nagyon megtetszett és az idén a lányomat viszem magammal. Természetesen részt fogunk venni a félszigetes kiránduláson, megnézzük Neos Marmarast és a Narancspartot is, na meg azt a szép öblöt is. Légyszíves azt írd meg nekem, hogy a szállástól hány kilóméterre van a Narancspart, el lehet e oda bérelt kerékpárral jutni, van e ilyen kölcsönző, egyáltalán javaslod e vagy válasszuk a buszjáratot, ami gondolom megy minden nap odavissza. A lányom ezekben a hetekben tanulja a Görög történelmet, és isteneket, nagyon szeretné látni az Olimposz hegyet. Igen láttam a prospektust, hogy a Meteorákhoz szerveztek kirándulást, lehet megyünk is, de minket inkább az Olimposz hegy vonz a maga isteneivel. Arra lennék kíváncsi, hogy Sartiban van e olyan utázási iroda, amelyik oda szervez kirándulást. Várom válaszodat: Brigitta
Kedves Brigitta! A Narancs part 10 km-re van a szállástól és hetente van több programunk, amelynek keretében elmegyünk oda fürdőzni. A faluban lehet bérelni biciklit és motort is, az utóbbinál jogosítványt kérnek a kölcsönzéskor. A biciklit én személy szerint nem ajánlom, mert a dimbes-dombos úton nehéz és megterhelő a tekerés a nagy melegben. Amikor a Meteorákhoz kirándulunk, akkor elmegyünk az istenek lakhelye mellett, de Sartiból nincs olyan kirándulás, ami az Olimposz hegyhez megy. Üdv.: Gábor
Dátum: 2011-02-07 18:44:31
Bodor Ferenc írta ekkor: 2011-02-01 18:19:28
Szia Gábor! Szeretném megtudni, hogy a 2.-emeleten az A-1 és C-1 szoba között, a régebbi katalógusban látszik egy faszerkezetű tető, az meg van e még, és a C-1 es szobától A-1-es szobáig a folyosón, egyenes úton el tudunk-e jutni.? Konkrétan az elképzelésünk az, hogy egy közös reggelit, vagy vacsorát meg tudnánk ott oldani, a másik családdal akivel megyünk.
Kedves Ferenc! A tető a két szoba közötti részen már nincs meg, de ott a teraszon lehet közösen enni, mert sok hely van és nincs messze a szobáktól. Üdv.: Gábor