Kedves Gábor! Tavaly előtt Neos Marmarason nyaraltam. Akkor résztvettem egy kiránduláson, amely során eljutottam Sartiba és a Narancspartra is, nagyon megtetszett és az idén a lányomat viszem magammal. Természetesen részt fogunk venni a félszigetes kiránduláson, megnézzük Neos Marmarast és a Narancspartot is, na meg azt a szép öblöt is. Légyszíves azt írd meg nekem, hogy a szállástól hány kilóméterre van a Narancspart, el lehet e oda bérelt kerékpárral jutni, van e ilyen kölcsönző, egyáltalán javaslod e vagy válasszuk a buszjáratot, ami gondolom megy minden nap odavissza. A lányom ezekben a hetekben tanulja a Görög történelmet, és isteneket, nagyon szeretné látni az Olimposz hegyet. Igen láttam a prospektust, hogy a Meteorákhoz szerveztek kirándulást, lehet megyünk is, de minket inkább az Olimposz hegy vonz a maga isteneivel. Arra lennék kíváncsi, hogy Sartiban van e olyan utázási iroda, amelyik oda szervez kirándulást. Várom válaszodat: Brigitta
Bocsi hogy most én válaszolok megelőzve Gábort.A narancspart 5-7 km-re van Sartitól érdemes kerékpárral elmenni sokan választják ezt.Motort is érdemes bérelni hiszen a szomszéd faluba is érdemes ellátogatni ott csodálatos pékség van az út melett és a faluban piac is van.