(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Sartin
Fórum bejegyzései

Dátum: 2011-01-17 22:28:06
Pataki Istvánné írta ekkor: 2011-01-16 16:13:36
Kedves Gábor ! Bocsi,hogy megint zavarlak,de rájöttem Te vagy az egyetlen akitől korrekt segítséget tudok kapni.Egy 2 és egy 3 ágyas apartmant szerettem volna foglalni egymás mellett,nagyobb erkéllyel,nem falra vagy udvarra nézőt.Öten utazunk együtt,férjem,lányom,vejem,kétéves unokám és én.Ezért szerettem volna olyat amilyet leírtam.Kérlek,hogy segíts ebben.A B 8-9 apartmanok erkélye szerintem kicsi is,mi együtt oldjuk meg az étkezéseket, akkor meg pláne. Mit tanácsolsz ? Köszi Kata
Az nagy erkélyes apartmanok a földszinten vannak, viszont, azok nem tengerre nézőek. Ha mégis ezekre esne a választás, akkor a B12 (3 fő) és B16 (2 fő) lenne optimális. Üdv.: Gábor
Dátum: 2011-01-17 22:22:59
Pataki Istvánné írta ekkor: 2011-01-16 16:13:36
Kedves Gábor ! Bocsi,hogy megint zavarlak,de rájöttem Te vagy az egyetlen akitől korrekt segítséget tudok kapni.Egy 2 és egy 3 ágyas apartmant szerettem volna foglalni egymás mellett,nagyobb erkéllyel,nem falra vagy udvarra nézőt.Öten utazunk együtt,férjem,lányom,vejem,kétéves unokám és én.Ezért szerettem volna olyat amilyet leírtam.Kérlek,hogy segíts ebben.A B 8-9 apartmanok erkélye szerintem kicsi is,mi együtt oldjuk meg az étkezéseket, akkor meg pláne. Mit tanácsolsz ? Köszi Kata
Kedves Kata! A H jelű apartmanok ténylegesen a tenger felé néznek, de azok csak két személyes szobák. Abban a szárnyban a B9(3 fő) és a H3 vagy H4 (2 fő) apartmanokat ajánlanám. A 3 ágyas szobának tényleg nincs akkora erkélye, ahol öt ember kényelmesen le tudna ülni. A két H-s apartmannak a teraszán szerintem le lehet ülni az unokákkal együtt. A szobák nincsenek közvetlen egymás mellett, de egy folyosón vannak az ajtók.
Tria Dátum: 2011-01-17 17:37:30
szomorú vagyok! úgy nézem az online foglalás alapján 07.05 és 12-e között eddig csak mi utazunk sartira! (naxos) smile
Tria Dátum: 2011-01-17 17:16:45
sziasztok utazók! azt szeretném tudni, hogy van-e valaki online, aki már volt a naxosban Sartin és meséljen róla picit, mert nem sok mindent találtam az apartmanról. na meg a kinti árak is érdekelnének, hogy menni egy kenyér, vörösbor, sör stb.
Pataki Istvánné Dátum: 2011-01-16 16:13:36