(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Sartin
Fórum bejegyzései

Dátum: 2011-01-14 12:16:56
Polyák Eszter írta ekkor: 2011-01-13 23:52:38
Üdv! Az lenne a kérdésem, hogy Sarti Holiday Apartman-ban a kétlégterű szobák úgy nézek ki mint a képen? Itt arra gondolok hogy ablak van a szobák között? Ezek az ablakok behúzhatók valami függönnyel vagy rolóval? Segítséget előre köszönöm.
Kedves Eszter! Kétféle elrendezésű kétlégterű apartman van. Az egyik az, amit a képen is lehet látni, az ablakon nincs sötétítő vagy roló, de egy törülközővel vagy pléddel orvosolni lehet ezt a problémát! smile A másik típusnál pedig csak egy ajtó van és a szobának van saját tolóajtója a teraszrészhez. Ha van még kérdés az apartmanokkal kapcsolatban, szívesen válaszolok! Üdv.: Gábor
Polyák Eszter Dátum: 2011-01-13 23:52:38
Üdv! Az lenne a kérdésem, hogy Sarti Holiday Apartman-ban a kétlégterű szobák úgy nézek ki mint a képen? Itt arra gondolok hogy ablak van a szobák között? Ezek az ablakok behúzhatók valami függönnyel vagy rolóval? Segítséget előre köszönöm.
Márkus Anna Dátum: 2011-01-11 17:39:18
Nagyon szépen köszönöm Évi a segítséget, a választ smile Igen mérlegelni fogunk valószínűleg vagyis én mert meglepi smile
Grand Éva Dátum: 2011-01-11 12:29:17
Kedves Anna!Bocsi, hogy én válaszolok Gábor helyett, de talán tudok segíteni. Sarti valóban szebb, mint Paralia és jobba tengerpartja is, ezzel szemben még mindig Paralia vezet a látogatók számában. Sokan szeretik a nyüzsgését,valóban több ott a szórakozó hely, boltok,stb. Elsősorban a bulizni vágyó fiataliknak a kedvence, de sok idős és család is ezt választja. A szállások egyébként nem zajosak itt sem, Sartin elsősorban szórakozás szempontjából a tavernák a kedveltek, és jók a tengerparti éttermei is. A strandon nincs akkora tömeg, mint Paralián. A választáskor szerintem az legyen a döntő, hogy a csendesebb, vagy a nyüzsgőbb nyaralóhelyeket szeretik inkább. Hozzá teszem, hogy júliusban azért Sarti sem kihalt! Üdvözlettel:Éva
Grand Éva Dátum: 2011-01-11 12:22:46