(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Sartin
Fórum bejegyzései

Pataki Istvánné Dátum: 2011-01-16 12:04:15
írta ekkor: 2011-01-16 11:39:30
Kedves Kata! A két apartman egymás mellett van, az erkélyek viszont a falra néznek,de cserébe ezek a szobák hűvösebbek. Szerintem nem lesz semmi gond és nagyon jól fogja a csapat érezni magát! Természetesen, ha van még kérdés, nagyon szívesen válaszok! Üdv.: Gábor
Kedves Gábor ! Köszi,hogy ilyen gyorsan válaszoltál.Nekem az utazási irodában a hölgy a katalógusban látható képen mutatta meg a szobákat.Amikor megtaláltam az apartman alaprajzát ,ott lett gyanús ,mert a B 8-9 nem a tenger felé néz.De azt gondoltam ,hogy az irodában biztos nem tudják rosszul.Nagyon rosszul érint a dolog.Azért foglaltam a Grandnál,hogy lehetőségem legyen itthonról kiválasztani a szobát,de ez megint nem sikerült.Légyszi írd meg hogy hányas számú szobák azok amelyek a tenger felé néznek ? Jól tudom,hogy H jelzésűek ? Minden képpen holnap bemegyek az irodába és változtatni fogok rajta. Légyszi gyorsan válaszolj Köszi Kata
Dátum: 2011-01-16 11:39:30
Pataki Istvánné írta ekkor: 2011-01-15 18:40:29
Kedves Gábor ! Június elején foglaltunk a Halidayba szállást,a B 8-9-es apartmanokat.Ezekről szeretnék infot kérni.Van-e terasz vagy erkély,ill.melyik oldalra néz (a tenger felé vagy a belső udvarra) Közvetlenül egymás mellett vannak ? Előre is köszönöm ,ha lesz még kérdésem írhatok neked ? Olvasgattam a fórumot,szinte mindenki jól érezte magát,elégedett volt a szállással,remélem mi sem csalódunk,várom válaszodat Kata
Kedves Kata! A két apartman egymás mellett van, az erkélyek viszont a falra néznek,de cserébe ezek a szobák hűvösebbek. Szerintem nem lesz semmi gond és nagyon jól fogja a csapat érezni magát! Természetesen, ha van még kérdés, nagyon szívesen válaszok! Üdv.: Gábor
Dátum: 2011-01-16 11:16:32
DT írta ekkor: 2011-01-14 15:31:04
Hello Gábor! Az idén nyáron Sartin szereténk nyaralni és még most időben szeretnénk lefoglalni az apartmant. Igazából 4 apartman jöhet szóba: A7, A8, C1, C4. Négyen mennénk (gyerekek 16 és 8 éves). Ami nekünk fontos a szoba és a terasz nagysága és a kilátás. Végigolvastam a fórumot de ellentmondó infók vannak. A fényképen nekem úgy tűnik C erkélyek kisebbek és az A7-es szoba erkélye is kisebb, mint az A8-as szobáé. Az alaprajzokon pedig a C szobák és erkélyek tűnnek nagyobbnak. Kérlek adj segítséget a választáshoz. Köszönöm. Üdv.: DT
Szia DT! A négy apartman közül én az A8-as apartmant ajánlom az igényeiteket figyelembe véve. A C-s apartmanok egy kicsit nagyobbak ugyan, de az erkély kicsi. Bár a földszinti apartmanoknak nagyobb a terasza, viszont nincs olyan kilátás, mint az emeleti erkélyekről. Ha van még kérdésed, nyugodtan írj! Üdv.: Gábor
Pataki Istvánné Dátum: 2011-01-15 18:40:29
Kedves Gábor ! Június elején foglaltunk a Halidayba szállást,a B 8-9-es apartmanokat.Ezekről szeretnék infot kérni.Van-e terasz vagy erkély,ill.melyik oldalra néz (a tenger felé vagy a belső udvarra) Közvetlenül egymás mellett vannak ? Előre is köszönöm ,ha lesz még kérdésem írhatok neked ? Olvasgattam a fórumot,szinte mindenki jól érezte magát,elégedett volt a szállással,remélem mi sem csalódunk,várom válaszodat Kata
DT Dátum: 2011-01-14 15:31:04
Hello Gábor! Az idén nyáron Sartin szereténk nyaralni és még most időben szeretnénk lefoglalni az apartmant. Igazából 4 apartman jöhet szóba: A7, A8, C1, C4. Négyen mennénk (gyerekek 16 és 8 éves). Ami nekünk fontos a szoba és a terasz nagysága és a kilátás. Végigolvastam a fórumot de ellentmondó infók vannak. A fényképen nekem úgy tűnik C erkélyek kisebbek és az A7-es szoba erkélye is kisebb, mint az A8-as szobáé. Az alaprajzokon pedig a C szobák és erkélyek tűnnek nagyobbnak. Kérlek adj segítséget a választáshoz. Köszönöm. Üdv.: DT