(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Sartin
Fórum bejegyzései

mati81 Dátum: 2010-10-16 18:29:05
Mi 2010.07.19-én indultunk Sartira kifele nagyon aranyosak voltak a sofőrök, a gyerekek is nagyon jól bírták, mikor odaértünk a Holiday apartmanba 50euroval kezdtünk átvettük a szállást minden szutykos volt, nagyon durván szóval a 22 órás utazás után tisztává varázsoltuk a kéglit két 2ésfél éves gyerek mellett nagyon jó mulatság volt!Ezek után a 3.-4.napon nem volt víz a lenti lábmosóban fürdött közel 200ember mert állítólag a faluból nem jött víz de később kiderült ott van valami az apartmanban hibásodott meg .Hideg vízben tusoltak a gyerekek is akiknek szintén 51000ft volt az apartman.Minden reggel 7óra előtt a szippantós autó zajára és bűzére ébredtünk. De mindenért kárpótolt bennünket a meleg tengervíz és nagyon jó idő volt.Visszafelé nem voltak olyan barátságosak a buszsofőrök,velünk közöltél hogy két sport babakocsi nem biztos hogy felfér ami kifele természetesen bőven elfért, egy embert és fiát ott hagyták a freeshopnál ahol legalább 4busz volt és várakoztak a WC-re, közölték velünk egészségügyi sétára mindössze 10percet adnak és aki nem jön az itt marad hát így is volt ott hagyták őket! Egyszóval köszönjük Grandtours a felejthetetlen nyaralást!
Vigh Zsolt Dátum: 2010-10-15 18:19:58
Köszönöm az előttem szólóknak, hogy megosztották velem a tapasztalatukat. A jövő nyár még messze van, van idő tervezgetni.
Dátum: 2010-10-11 11:33:12
írta ekkor: 2010-10-11 11:31:04
Én igazából az ellenkezőjét tudom mondani: néhány perc alatt meg volt a szobaellenőrzés, és ebből nem volt semmi probléma. És lehet, hogy kicsit fájó pont az az 50 euro, amit bele kell számolni, de erre meg annyit tudok mondani, hogy voltam már olyan helyen, ahol ennek a dupláját kérték, és a takarítás nem volt benne, még a wc kagyló alját is nagyítóval nézték meg. smile Én összességében annyit tudnék mondani, hogy vannak dolgok, amin még lehetne picit csiszolni, de alapjában véve panaszra egyáltalán nem volt okom.
ui: és azt a maradék 50 eurot az utolsó nap még teljes egészében eltapsolhatod smile
Dátum: 2010-10-11 11:31:04
Vigh Zsolt írta ekkor: 2010-10-10 10:07:18
Szia! Köszi a választ. Erre számítottam. Tehát szinte vehetem, úgy, hogy az 50 Eurót beépítem a szállásköltségbe. Ez az egész macera elveszi a kedvem attól, hogy a Grandours apartmanjába menjek. Voltam 4-szer Görögben, de ilyen sehol sem volt, hogy fizessek kauciót. Köszi
Én igazából az ellenkezőjét tudom mondani: néhány perc alatt meg volt a szobaellenőrzés, és ebből nem volt semmi probléma. És lehet, hogy kicsit fájó pont az az 50 euro, amit bele kell számolni, de erre meg annyit tudok mondani, hogy voltam már olyan helyen, ahol ennek a dupláját kérték, és a takarítás nem volt benne, még a wc kagyló alját is nagyítóval nézték meg. smile Én összességében annyit tudnék mondani, hogy vannak dolgok, amin még lehetne picit csiszolni, de alapjában véve panaszra egyáltalán nem volt okom.
Vigh Zsolt Dátum: 2010-10-10 10:07:18
Szia! Köszi a választ. Erre számítottam. Tehát szinte vehetem, úgy, hogy az 50 Eurót beépítem a szállásköltségbe. Ez az egész macera elveszi a kedvem attól, hogy a Grandours apartmanjába menjek. Voltam 4-szer Görögben, de ilyen sehol sem volt, hogy fizessek kauciót. Köszi