(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Sartin
Fórum bejegyzései

Márkus Anna Dátum: 2011-01-06 16:37:48
Szia Gábor ! Szeretnék a páromnak 3 éves évfordulóra egy meglepi nyaralást júliusba:D És itt hezitálok h Sarti vagy Paralia ?! mindkét helyen voltam de évekkel ezelőtt még gyerek voltam azt tudom h Sarti gyönyörű volt az megamardt bennem és árban is elfogadható volt de arra lennék én kiváncsi h szórakozóhelyileg h áll Sarti? mert arra emléxem h Paralia az jó zajos :D Köszi előre is :)
Dátum: 2010-12-08 11:17:54
Molnár Csilla írta ekkor: 2010-11-30 19:44:43
Üdv.Én és a párom idén augusztusban utaztunk a Grand Tours-sal Görögországba /Sarti/.Hihetetlen élményben volt részünk.A soförök kedvesek,udvariasak voltak oda-vissza,egyszóval 10-es skálán 15 pont a Grand sofőreinek.Az apartmant szinte azonnal elfoglalhattuk és igaz némi fertőtlenítést végeztünk,de panaszra nem volt okunk!A felszereltség amit közzé tettek a neten és a katalógusban minden megvolt és működött hibátlanul.A kitelepített idegenvezető /Gábor/ minden információval ellátott és bármikor fordúlhattunk hozzá a kérdéseinkkel,mellesleg kedves,udvarias és nagyon jó fej!!!!Egyszóval mi már csak a Grand-dal utazunk!!!!!Ezért is várjuk a 2011-es katalógust,mert jövőre ismét Sarti a cél,és csak a Grand-dal!Tehát aki tervezgeti az utazást válassza a Grand-ot,mert ebben nem fog csalódni.Nekünk egy gyönyörű élmény volt és jövőre fokozzuk!Üdv:Csilla
Szia Csilla! Köszönjük szépen a pozitív visszajelzést, mind az úttal, mind a nyaralással kapcsolatban, nagyon örülünk, hogy ilyen jól éreztétek magatokat! Az új katalógus majd január elején fog megjelenni, már nincs sok hátra... Addig is kellemes ünnepeket Nektek! Sziasztok! Gábor
Molnár Csilla Dátum: 2010-11-30 19:44:43
Üdv.Én és a párom idén augusztusban utaztunk a Grand Tours-sal Görögországba /Sarti/.Hihetetlen élményben volt részünk.A soförök kedvesek,udvariasak voltak oda-vissza,egyszóval 10-es skálán 15 pont a Grand sofőreinek.Az apartmant szinte azonnal elfoglalhattuk és igaz némi fertőtlenítést végeztünk,de panaszra nem volt okunk!A felszereltség amit közzé tettek a neten és a katalógusban minden megvolt és működött hibátlanul.A kitelepített idegenvezető /Gábor/ minden információval ellátott és bármikor fordúlhattunk hozzá a kérdéseinkkel,mellesleg kedves,udvarias és nagyon jó fej!!!!Egyszóval mi már csak a Grand-dal utazunk!!!!!Ezért is várjuk a 2011-es katalógust,mert jövőre ismét Sarti a cél,és csak a Grand-dal!Tehát aki tervezgeti az utazást válassza a Grand-ot,mert ebben nem fog csalódni.Nekünk egy gyönyörű élmény volt és jövőre fokozzuk!Üdv:Csilla
Erika Dátum: 2010-11-23 18:56:12
Hahó! Érdeklődnék, hogy lesz e újdonság 2011-re a nyaralóhelyeket tekintve? A katalógus január körül jelenik meg szerintem.
Molnár Csilla Dátum: 2010-11-21 13:44:15
írta ekkor: 2010-10-05 11:19:39
Kedves Krisztina! Már hűvös van, úgyhogy érdemes meleg ruhákat is hozni. 16 és 20 fok között van a hőmérséklet. Üdv.: Gábor
Szia Gábor! Tudnál segíteni,hogy mikor jelenik meg a 2011-es nyári katalógus??????