(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Sartin
Fórum bejegyzései

Dátum: 2010-05-20 23:01:15
Kovács Kinga írta ekkor: 2010-05-20 16:42:06
Kedves Gábor! Az a kérdésem lenne, hogy ha le szeretném mondani a nyaralást (40% előleg befizetve, de útlemondási biztosítást nem kötöttem), és 60 nappal az utazás megkezdése előtt vagyok, akkor vissza jár-e a befizetett összegből? Ha igen, mennyi! köszönettel: Kinga
Kedves Kinga! Ezzel kapcsolatban abban az irodában kellene érdeklődni, ahol a befizetés megtörtént. Üdv.: Gábor
Dátum: 2010-05-20 22:58:23
A média által publikált káosz a tengerparti nyaralóhelyeken nem érezhető! Sőt! És ezt a saját bőrünkön tapasztaltuk. Az emberek mosolygósak, kedvesek; mindenhol szól a zene; az üzletekben van tej és kenyér ( és persze más egyéb is ); az éttermek tárt karokkal várják a vendégeket; az apartmanokban van víz és áram; a tengerben már lehet fürödni; a benzinkutakon van mit tankolni, stb.! Ez természetesen nem azt jelenti, hogy probléma nem is létezik, de politikai eredete miatt a fővárosra koncentrálódik. Oda, ahová és akinek szól. Oda, ahol a Kormány van. A legtöbb magyar turista görögországi úti célja pedig általában távol esik Athéntól. A határon sincsen semmi probléma, zavartalanul lehet utazni. Üdv.: Gábor
Kovács Kinga Dátum: 2010-05-20 16:42:06
Kedves Gábor! Az a kérdésem lenne, hogy ha le szeretném mondani a nyaralást (40% előleg befizetve, de útlemondási biztosítást nem kötöttem), és 60 nappal az utazás megkezdése előtt vagyok, akkor vissza jár-e a befizetett összegből? Ha igen, mennyi! köszönettel: Kinga
Tóth Krisztina Dátum: 2010-05-20 09:34:00
Vadász Tímea írta ekkor: 2010-05-19 22:00:12
Szia Gábor! Két kérdésem lenne: az egyik, hogy Sartin van-e lehetőség bankkártyáról pénzt felvenni. És ha igen, akkor ez hogy működik? Euróban tudom, vagy csak forintban, és át kéne váltani, mar ha egyáltalán átváltják valahol a forintkánkat...??? A másik az lenne, hogy a robogóbérléshez kell-e jogsi? Mert elvileg kellene, de én hallottam olyanról, hogy tizennyolc év alattiak is mentek robogóval jogsi nélkül... Szóval ez mennyire szigorú ott náluk? Köszi a választ előre is! Timi
Szia Timi, tudom hogy nem engem kerdeztel de tavaly mi vettunk ki Sartin penzt, egy automatat talaltunk...es euroban kapod termeszetesen a penzt, nem igazan van mas penznem az automataban smile a keszpenzfelvet dija kb. 1200-1500 Ft kozott volt. Kriszta
Vadász Tímea Dátum: 2010-05-19 22:00:27
Szia Gábor! Két kérdésem lenne: az egyik, hogy Sartin van-e lehetőség bankkártyáról pénzt felvenni. És ha igen, akkor ez hogy működik? Euróban tudom, vagy csak forintban, és át kéne váltani, mar ha egyáltalán átváltják valahol a forintkánkat...??? A másik az lenne, hogy a robogóbérléshez kell-e jogsi? Mert elvileg kellene, de én hallottam olyanról, hogy tizennyolc év alattiak is mentek robogóval jogsi nélkül... Szóval ez mennyire szigorú ott náluk? Köszi a választ előre is! Timi