(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Sartin
Fórum bejegyzései

Vadász Tímea Dátum: 2010-05-19 22:00:12
Szia Gábor! Két kérdésem lenne: az egyik, hogy Sartin van-e lehetőség bankkártyáról pénzt felvenni. És ha igen, akkor ez hogy működik? Euróban tudom, vagy csak forintban, és át kéne váltani, mar ha egyáltalán átváltják valahol a forintkánkat...??? A másik az lenne, hogy a robogóbérléshez kell-e jogsi? Mert elvileg kellene, de én hallottam olyanról, hogy tizennyolc év alattiak is mentek robogóval jogsi nélkül... Szóval ez mennyire szigorú ott náluk? Köszi a választ előre is! Timi
Szász Tünde Dátum: 2010-05-19 14:39:30
Szia Gábor! Érdeklődni szeretnék, h. a 2.emB4-es szobában van-e légkondi? köszi Tünde
Benke Annamária Dátum: 2010-05-19 11:56:48
Tündice írta ekkor: 2010-03-10 18:33:15
Sziasztok! Mi a párommal most megyünk először Sartira-május végén:) Annyira várom:) Érdeklődnék,hogy milyen az idő akkor?-(nyarat szeretnék,ha lehet:))Tud-e nekem valaki baráti áron működő éttermet, szórakozóhelyet ajánlani? Köszönöm szépen előre is :)
Szia Tündice! Mi 2004ben voltunk először Görögországban és Sartin, akkor még a Macedonia Spirit Club volt nagyon felkapott, nem tudom milyen állapotban van most, azóta hallottam ismerősöktől h nagyon sokat fejlődött a kis halászfalu, sok a szórakozási lehetőség és finomak az ételek, és ahogy írta Gábor a gyros ára 2euro körül mozog az nem sok érte. Énis csak azt tudom ajánlani h Görögországba aki megy nem érdemes felpakolni itthoni élelemmel, nagyon finomakat lehet, ÉS AMI A LEGFONTOSABB EDDIG MÉG CSAK SARTIN LÁTTAM ÉS ETTEM ÓRIÁS PALACSINTÁT KÜLÖNBÖZŐ ÍZEKBEN ÉS NAGYON FINOM VOLT!!!! Gábor! meg van még ez a lehetőség? Mindenkinek jó utat, nyaralást, pihenést kívánok üdv Ani
Tóth Krisztina Dátum: 2010-05-17 10:45:10
Kedves Gabor! Erdeklodnek hogy a buvarkodasrol lehet e tudni valamit, lesz-e lehetosegem befizetni a 13 eves fiamat egy ilyen alkalomra? Illetve az A1-es szobaban megoldottak-e mar a szunyoghalot? Koszonom, Kriszta
Farkas Zsolt Dátum: 2010-05-16 19:55:31
Szia Gábor!! :) Kicsit aggódva nézem az időjárást mostanság. Milyen idő van kint Sartin??? 24 fok körül látom a mostani időt és az előrejelzést is. Te már kint vagy. Hogyan éled meg??lehet fürödni és napozni is??? Sok felé mennénk és rossz idő felborítana mindent. Köszi a választ előre is. Zsolt