(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Sartin
Fórum bejegyzései

Dátum: 2010-05-08 12:26:34
Katona Robert írta ekkor: 2010-05-05 09:59:12
Kedves Gábor A média tele van mindenféle rossz hírrel Görögországról. Ami egy kicsit nyugtalanít az az ,hogy azt hallottam, hogy a határnál fel napokat kell várni hogy átengedjenek a tüntetések és a vámos sztrájkok miatt. Igaz ez a hír? Érinteni fogja-e ez a mi utazásunkat is? ( mi máj 17 megyünk) Tudom, hogy a ti utaitok nagyon jól megszervezzetek és , hogy nem szokott fennakadás lenni. Csak szeretnék érdeklődni afelől hogy most várható-e valami fennakadás az ország helyzete miatt? Ti valószínű többet tudtok erről. Válaszod előre is köszönöm. Katona Erika
Kedves Erika!A média által publikált káosz a tengerparti nyaralóhelyeken nem érezhető! Sőt! És ezt a saját bőrünkön tapasztaltuk. Az emberek mosolygósak, kedvesek; mindenhol szól a zene; az üzletekben van tej és kenyér ( és persze más egyéb is ); az éttermek tárt karokkal várják a vendégeket; az apartmanokban van víz és áram; a tengerben már lehet fürödni; a benzinkutakon van mit tankolni, stb.! Ez természetesen nem azt jelenti, hogy probléma nem is létezik, de politikai eredete miatt a fővárosra koncentrálódik. Oda, ahová és akinek szól. Oda, ahol a Kormány van. A legtöbb magyar turista görögországi úticélja pedig általában távol esik Athéntól. A határon sem lesz semmi probléma én úgy gondolom, de a csapatunk egy része holnap indul, ő beszámolnak, hogy milyen most a határ és én továbbítom az infót! Ne izguljon senki sem, nem lesz semmi gond! Nem sokára találkozunk! Üdv.: Gábor
Bártfai Judit Dátum: 2010-05-08 12:11:35
smile Köszi Gábor!
Katona Robert Dátum: 2010-05-05 09:59:12
Kedves Gábor A média tele van mindenféle rossz hírrel Görögországról. Ami egy kicsit nyugtalanít az az ,hogy azt hallottam, hogy a határnál fel napokat kell várni hogy átengedjenek a tüntetések és a vámos sztrájkok miatt. Igaz ez a hír? Érinteni fogja-e ez a mi utazásunkat is? ( mi máj 17 megyünk) Tudom, hogy a ti utaitok nagyon jól megszervezzetek és , hogy nem szokott fennakadás lenni. Csak szeretnék érdeklődni afelől hogy most várható-e valami fennakadás az ország helyzete miatt? Ti valószínű többet tudtok erről. Válaszod előre is köszönöm. Katona Erika
Papp Tünde Dátum: 2010-04-27 16:48:32
Szia Gábor Nagyon szépen köszönöm a válaszodat. Kívánunk neked jó és nyugalmas ,problémáktól mentes szép nyarat! smile
Dátum: 2010-04-27 10:51:52
Bártfai Judit írta ekkor: 2010-04-21 16:02:03
Sziasztok! Szeretném megkérdezni, hogy a kétlégterű apartmanban, láttam a két szoba (helység) között egy ablakot a képen, de nem látom, hogy van-e hozzá valami roló, sötétítő. És ha nincs akkor lehet-e igényelni ?Csak jobb ha van, nem !? A választ köszi: Judit smile
Kedves Judit! Az ablakokon nincs semmi, viszont egy törölközővel vagy kendővel orvosolni lehet ezt a kis problémát! smile