(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Sartin
Fórum bejegyzései

Grand Marcsi Dátum: 2009-06-19 21:00:45
Molnár Györgyi írta ekkor: 2009-06-18 15:52:53
Nemrég jöttem haza Sartiról, és máris hiányzik.. A tenger csodálatos volt, rengeteget úszkáltam, a buszos utazást simán bírom, repülni kevésbé szeretek..Vannak emlékeim a hosszú vezetésről Európában, így nekem kényelmesebb, és árban is jó. Marcsi kedves, a buszsofőrök előtt le a kalappal, szerintem ők mindent megtesznek, hogy az utasok jól érezzék magukat.Ezúton is köszönöm nekik, mert már utaztam morcosabb sofőrökkel is, de az nem a Grand Tours volt..Marcsinak is minden szépet kívánunk és remélem jövőre megint tudunk utazni erre a gyönyörű helyre.
Köszönöm a kedves szavakat..az egész csapat nevében.vissza várunk jövőre is..minden jót addig is és további szép nyarat nektek:)
Grand Marcsi Dátum: 2009-06-19 20:56:10
Boda Magdolna írta ekkor: 2009-06-18 19:17:20
Marcsi a buvarosokra gondolsz?, mert azok meg a gepben vannak, van meg rajta nehany ures is, gondoltam elmegyek az Annafurdobe es fenykepezek nehany jobb kinezetu vizalatti ferfi uszonadragot, nehany szorosebb pimpapat :) de meg nem volt ra idom :)
Szia Magdi..igen ..úgy emlékszem búvárkodáskor készítettünk közös vízalatti és szárazföldi közös képeket is..ami sikerült várom...szerintem a fürdőbe ne csinálj vízalatti képeket..ne pocsékolj:):)puszi nektek
Bodnárné Molnár Szilvia Dátum: 2009-06-18 21:57:52
almalé írta ekkor: 2009-06-18 13:00:54
Kedves Gyöngyi, Magdi, Grandmarcsi...! Nagyon köszönöm az oltással kapcsolatos véleményeket és a jó tanácsokat! 14-én érkezünk, már nagyon várjuk! A buszon milyen pénznemmel lehet fizetni az italokért? (Úgy hallottam van kávé, üdítő, stb. )
Szia! A buszon forinttal fizethetsz. Meleg italokat, leveseket csak akkor adnak a sofőrök, ha éppen pihenő van (megáll a busz), egyéb italokat menet közben is, ha nem alszik a váltó sofőr. 200 ft volt egységesen kávé, capuccino, kóla stb. Amúgy mi is gyerekekkel indultunk útnak június 1-én, házipatikával felszerelve, oltás nélkül, nem volt szükség semmilyen gyógyszerre, nem volt senki beteg. Nagyon jól éreztük magunkat.
Boda Magdolna Dátum: 2009-06-18 19:17:20
Marcsi a buvarosokra gondolsz?, mert azok meg a gepben vannak, van meg rajta nehany ures is, gondoltam elmegyek az Annafurdobe es fenykepezek nehany jobb kinezetu vizalatti ferfi uszonadragot, nehany szorosebb pimpapat :) de meg nem volt ra idom :)
Molnár Györgyi Dátum: 2009-06-18 15:52:53
Nemrég jöttem haza Sartiról, és máris hiányzik.. A tenger csodálatos volt, rengeteget úszkáltam, a buszos utazást simán bírom, repülni kevésbé szeretek..Vannak emlékeim a hosszú vezetésről Európában, így nekem kényelmesebb, és árban is jó. Marcsi kedves, a buszsofőrök előtt le a kalappal, szerintem ők mindent megtesznek, hogy az utasok jól érezzék magukat.Ezúton is köszönöm nekik, mert már utaztam morcosabb sofőrökkel is, de az nem a Grand Tours volt..Marcsinak is minden szépet kívánunk és remélem jövőre megint tudunk utazni erre a gyönyörű helyre.