Hidd el en is szeretem, ezert is mentem vissza harmadszorra, mindharomszor harom kulonbozo szervezesben. arra szerettem volna ravilagitani, hogy a a nagy utazsi irodanak vannak kemeny, utast-utazast erinto negativumai a kis utazasi irodaval szemben, bar kevesbe fordul elo, hogy otthagynak. A buszok tekinteteben pedig nem csak a wc-t hianyoltam, bar nekem meg 4 orankent se kellett, sot a kisgyerekek is vitezul kibirtak, viszont volt egy holgy aki rosszul erezte magat, miatta aggodtunk paran. Az ulest hianyoltam, normalis ulest, vagy az emeletes busznal a felso pakolo totalis hianyat, mert oda max a kesztyu ferne, ami meg nem nagyon kell :), vagyis mikor valaki buszt vesz, tul a takarekos fogyasztason, a biztonsagon, meg arra is figyeljen,hogy sok-sok orat vagyunk kenytelen ulohelyzetben eltolteni, sot, a gyujtes miatt, meg a szuksegesnel is sokkal tobbet. Masreszt azert irtam le, mert pl a szervezesen lehet javitanii, vagy maskent csinalni, mert ha utaztam mar jobban is, akkor ez azt mutatja, hogy lehetseges.
További Szép nyarat nektek Magdi...de a lányoddal készült képet még nem küldted át nekem...várom..:) puszi és sok sikert nektek!!!