(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Sartin
Fórum bejegyzései

almalé Dátum: 2009-06-18 13:00:54
Grand Marcsi írta ekkor: 2009-06-18 12:08:42
További Szép nyarat nektek Magdi...de a lányoddal készült képet még nem küldted át nekem...várom..:) puszi és sok sikert nektek!!!
Kedves Gyöngyi, Magdi, Grandmarcsi...! Nagyon köszönöm az oltással kapcsolatos véleményeket és a jó tanácsokat! 14-én érkezünk, már nagyon várjuk! A buszon milyen pénznemmel lehet fizetni az italokért? (Úgy hallottam van kávé, üdítő, stb. )
Grand Marcsi Dátum: 2009-06-18 12:08:42
Boda Magdolna írta ekkor: 2009-06-17 17:35:40
Hidd el en is szeretem, ezert is mentem vissza harmadszorra, mindharomszor harom kulonbozo szervezesben. arra szerettem volna ravilagitani, hogy a a nagy utazsi irodanak vannak kemeny, utast-utazast erinto negativumai a kis utazasi irodaval szemben, bar kevesbe fordul elo, hogy otthagynak. A buszok tekinteteben pedig nem csak a wc-t hianyoltam, bar nekem meg 4 orankent se kellett, sot a kisgyerekek is vitezul kibirtak, viszont volt egy holgy aki rosszul erezte magat, miatta aggodtunk paran. Az ulest hianyoltam, normalis ulest, vagy az emeletes busznal a felso pakolo totalis hianyat, mert oda max a kesztyu ferne, ami meg nem nagyon kell :), vagyis mikor valaki buszt vesz, tul a takarekos fogyasztason, a biztonsagon, meg arra is figyeljen,hogy sok-sok orat vagyunk kenytelen ulohelyzetben eltolteni, sot, a gyujtes miatt, meg a szuksegesnel is sokkal tobbet. Masreszt azert irtam le, mert pl a szervezesen lehet javitanii, vagy maskent csinalni, mert ha utaztam mar jobban is, akkor ez azt mutatja, hogy lehetseges.
További Szép nyarat nektek Magdi...de a lányoddal készült képet még nem küldted át nekem...várom..:) puszi és sok sikert nektek!!!
Grand Marcsi Dátum: 2009-06-18 12:05:51
almalé írta ekkor: 2009-06-16 12:09:09
Sziasztok! Kedves Grandmarcsi és tapasztalt utazók! Segítséget és tanácsot szeretnék kérni! 1 hónap múlva indulunk nagyon örülünk, de tanácstalanok vagyunk kell-e hepatitis a oltás? ( gyerekek 11 és 14 ) is jönnek velünk. Fórumok, gyermekorvos ajánlja _ gyümölcsök saláták, fagyi jégkocka..- de mit gondoltok Ti? Ha igen, volt-e valakinek valami baja tőle? Köszönöm!
Sziasztok...nem tartom szükségesnek az oltásokat...még nem volt rá példa hogy betegek lettek volna...max gyomorrontás..tudvalevő hogy mi Magyarok habzsoljuk a finomságokat..és itt Görögországban nem tudunk ellenálni a különböző ínyencségeknek......nekem egy javaslatom van ,ha tudjuk hogy tenger gyümölcseit akarunk fogyasztani előtte és utána 2 órával ne együnk tejes dolgot..pl..fagyit..csak olyan helyen együnk Gyroszt ahol sokan vannak ,vagy ahol a helyiek eszik..mert ott biztos hogy gyakran cserélik a felfűzött gyros tekercset...nincs ideje megromlani...a vásárolt ételek italok lejárati idejét ellenőrizni..stb..mint otthon természetesen..és 40-50-es faktorszámú naptejet.!!!Várok mindenkit..addig is JÓ Nyarat:)
Dátum: 2009-06-17 19:55:02
Sziasztok! Valaki nem jön véletlenül Sartira autóval augusztus 4 és 11 közötti időszakban?
Boda Magdolna Dátum: 2009-06-17 17:35:40
Hidd el en is szeretem, ezert is mentem vissza harmadszorra, mindharomszor harom kulonbozo szervezesben. arra szerettem volna ravilagitani, hogy a a nagy utazsi irodanak vannak kemeny, utast-utazast erinto negativumai a kis utazasi irodaval szemben, bar kevesbe fordul elo, hogy otthagynak. A buszok tekinteteben pedig nem csak a wc-t hianyoltam, bar nekem meg 4 orankent se kellett, sot a kisgyerekek is vitezul kibirtak, viszont volt egy holgy aki rosszul erezte magat, miatta aggodtunk paran. Az ulest hianyoltam, normalis ulest, vagy az emeletes busznal a felso pakolo totalis hianyat, mert oda max a kesztyu ferne, ami meg nem nagyon kell :), vagyis mikor valaki buszt vesz, tul a takarekos fogyasztason, a biztonsagon, meg arra is figyeljen,hogy sok-sok orat vagyunk kenytelen ulohelyzetben eltolteni, sot, a gyujtes miatt, meg a szuksegesnel is sokkal tobbet. Masreszt azert irtam le, mert pl a szervezesen lehet javitanii, vagy maskent csinalni, mert ha utaztam mar jobban is, akkor ez azt mutatja, hogy lehetseges.