akkor ezer bocs, tenyleg jol utaztam, de kar, hogy nem vettem eszre.
Gyorgyi nyilvan a kavarodasrol alkotott velemenyunk elter, de nem baj, ez nem jellemhiba. Lehet, hogy a soforok most is elmondtak a polgartarsaknak, hogy mi a teendo, megsem azt csinaltak, de ezt nem tudhatom.A buszvezetoket nem vadoltam, a helyzet a problema, hogy az utasokat ide-oda kell ramolniuk. Amugy tenyleg rendes es segitokesz emberek. Nem tehetnek rola. Sajnalom is oket, mert normalis piheses nelkul kimelozzak a tudejuket.
Amugy igen romantikus muanyagflakonokon atgazolva azeleabokrokban pisilni, mert varjuk a masfelol jovo turnusokat. Felfogom en ennek (morbid) humorat, mar amennyiben
nem vagyok a dologban erintett.
Almale en is hallottam ilyeneket, viszont a tengeri cuccokkal kapcsolatban, de biztosan van ebben olyan is, hogy ez az oltoanyag nem olcso, el kell adni es mint tudjuk a gyogyszergyartas nagyobb biznisz, mint a fegyveripar. Szerintem pont a gyümölcsöktől ne félj. Szerintem Sartin biztonsagban vagyunk, tenyleg. Ha gond lenne Marcsi biztosan mondta volna, mert ugy vigyaz a rabizottakra, mint a himes tojasra.