(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Sartin
Fórum bejegyzései

Kovács Gyöngyi Dátum: 2009-06-16 20:58:37
Kedves MAgdolna! Nem szántam megbántásnak részedről! Nem vagyunk egyformák. AZ igazság az,hogy én annyira szeretem Görögországot,hogy egy kis kavarodás Szegeden,vagy 4 óránkénti pisilés meg sem kottyan csak ott lehessek! Gyöngyi
Boda Magdolna Dátum: 2009-06-16 15:57:08
akkor ezer bocs, tenyleg jol utaztam, de kar, hogy nem vettem eszre. Gyorgyi nyilvan a kavarodasrol alkotott velemenyunk elter, de nem baj, ez nem jellemhiba. Lehet, hogy a soforok most is elmondtak a polgartarsaknak, hogy mi a teendo, megsem azt csinaltak, de ezt nem tudhatom.A buszvezetoket nem vadoltam, a helyzet a problema, hogy az utasokat ide-oda kell ramolniuk. Amugy tenyleg rendes es segitokesz emberek. Nem tehetnek rola. Sajnalom is oket, mert normalis piheses nelkul kimelozzak a tudejuket. Amugy igen romantikus muanyagflakonokon atgazolva azeleabokrokban pisilni, mert varjuk a masfelol jovo turnusokat. Felfogom en ennek (morbid) humorat, mar amennyiben nem vagyok a dologban erintett. Almale en is hallottam ilyeneket, viszont a tengeri cuccokkal kapcsolatban, de biztosan van ebben olyan is, hogy ez az oltoanyag nem olcso, el kell adni es mint tudjuk a gyogyszergyartas nagyobb biznisz, mint a fegyveripar. Szerintem pont a gyümölcsöktől ne félj. Szerintem Sartin biztonsagban vagyunk, tenyleg. Ha gond lenne Marcsi biztosan mondta volna, mert ugy vigyaz a rabizottakra, mint a himes tojasra.
Leányfalvi Zsoltné Dátum: 2009-06-16 15:39:05
Szia "almalé!" Biztosan válaszol neked Grandmarcsi is, de addig is szeretném megosztani veled tapasztalataimat. Kislányom jelenleg 8 éves, 2006 óta járjuk Görögországot. Tavaly épp Sartin töltöttünk csodás napokat. Soha nem oltattuk be a gyereket, nekünk a gyerekorvos nem ajánlotta. Gyümölcssalit ettünk, a gyümölcsök közül azokat, amit meg lehetett hámozni. A fagyit sem hagytuk ki, bár nem minden nap ettünk. Nem hűtöttünk üdítőt jégkockával, mert nem bírja a torkunk. Tegyél belátásod szerint! Remélem segíthettem egy kicsit! Üdv. Leányfalviné, Ibolya
Kovács Gyöngyi Dátum: 2009-06-16 15:34:48
Kedves almalé! Mint írtam az előzőekben 6-dik alkalommal megyünk Görögországba és még 1x sem oltattuk be magunkat ,de ha nagyon féltek megtehetitek.Egyébként több oltásból áll a sorozat. Még egyszer sem lettünk hepatitisesek.Szerintem ott is kb.annyi az esély ,rá mint itthon. Jó nyaralást! Üdv:Gyöngyi
almalé Dátum: 2009-06-16 12:09:09
Sziasztok! Kedves Grandmarcsi és tapasztalt utazók! Segítséget és tanácsot szeretnék kérni! 1 hónap múlva indulunk nagyon örülünk, de tanácstalanok vagyunk kell-e hepatitis a oltás? ( gyerekek 11 és 14 ) is jönnek velünk. Fórumok, gyermekorvos ajánlja _ gyümölcsök saláták, fagyi jégkocka..- de mit gondoltok Ti? Ha igen, volt-e valakinek valami baja tőle? Köszönöm!