(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Sartin
Fórum bejegyzései

Boda Magdolna Dátum: 2009-06-15 21:21:58
Kedves Beatrix, hidd el nem nyafiztam az uton. A wc miatt sem. Sot meg csak nem is fogtam fel tragikusan. Kenyelmetlen volt, pedig utaztam mar jobban is! A soföröket is hagytuk, ugyanis a cel az , hogy szerencsesen megerkezzunk sartiba vagy haza, nem pedig, hogy vidaman a mennyorszagba. A leirtak tenyek, es azert irtam le, mert korabban egy kis irodaval mentunk, akiknek nem scania buszuk volt, viszont lenyegesen kenyelmesebbek.Senki se hasznalta a wc-t, de ugy gondolom ha ezt egy kis iroda teljesiteni tudja, akkor jo lenne, ha nagy tavolsagot jaro buszokat az utasok szempontjait figyelembe veve valasztanak. Egyebkent pedig szep nyaralast nektek. :)
Kovács Gyöngyi Dátum: 2009-06-15 21:13:31
Kedves MAgdolna! Idén utazunk 6.-dik alkalommal Görögországba és bátran állíthatom,hogy a Grand Tours teljesen megbízható és utasbarát iroda! A buszvezetők előtt le a kalappal,teljesen inteligensek ,segítőkészek.Aki busszal utazik annak el kell fogadni,hogy még rajta kívül 60-80 emberrel van összezárva. Egyébként már utaztam olyan buszon ahol volt wc ,kb.10 óra után a környékén nem lehett megmaradni a szagoktól.Mi 2 gyerekkel mindig kibírtuk nélküle. Szegeden sosem volt még kavarodás,mielőtt leszálltunk a buszról a sofőrök elmondták,hogy melyikre kell átszállni. Mikor mi voltunk Sartin még nem volt kaukcio, de valószínű az utasok hibája,hogy bevezették mert nem vigyáztak a berendezésre. Igaz az idén autóval megyünk,de csak azért mert szetenénk egyszer magunk körbejárni a félszigetet. Bármikor vállakoznék rá,hogy felüljek egy Grand Tours buszra,és remélem még sok alkalmam lesz rá! Üdv:Gyöngyi
Lingvai Beatrix Dátum: 2009-06-15 20:04:23
Kedves Magdolna! Nem tudom hogy 1 év alatt változott-e az utaztatás, de a tavalyi utunkhoz képest ez elég túlzás amit leírtál!! Pedig a mi utazásunk sem volt zökkenő mentes, mert az egyik pihenőhelyen éjszaka 3 órát várakoztunk és egyáltalán nem éreztük magunkat rosszul (bár én csak a saját nevemben nyilatkozom), sőt olyan jó hangulatot csináltunk, hogy csak a pihenni vágyó kamion sofőrök nem örültek nekünk!!! smile smile És bizton állíthatom, hogy egyik jó élményeink közé tartozik ez is! Persze felfoghadtuk volna tragikusan is a dolgot, de minek??? A saját nyaralásomon már csak nem fogok bosszankodni!!! Sőt volt más is ami a nyaralás alatt kedvünket szeghette volna pl. az időjárás, mikor esőre fordult, de ezen is felülkerekedtünk és minden egyes fénykép egy csodálatos emlékként maradt meg bennünk!! Az meg hogy nincs wc a buszon az egyéni szoc probléma, aki nem bírja menjen autóval! A mi társaságunk három 4 éves gyerekkel utazott és semmi probléma nem volt velük semmilyen szempontból!!! Sőt a 8 éves lányom Sartitól Miskolcig nem volt wc-n! A busz is teljesen kúlturált!! Mi elsőként száltunk fel és olyan tiszta volt a padló is hogy akár enni lehetett volna róla! Gondolom mikor leszálltunk már Szegeden akkor biztos, hogy ráfért volna már a takarítás, de úgy gondolom hogy ha kellőképpen vigyázunk akkor nem fogunk disznóólban utazni! Mi teljesen kipihenve érkeztünk haza 1 hét után Sartiról! Éppen ezért az idén is ezt a nyaralást választottuk!!! És minden rossz érzésed ellenére a tavalyi tapasztalataink alapján, már alig várjuk hogy 2 hét múlva mi is felszállhassunk a Scania feliratú Grandtours-os buszra!!!!! Ui.: Ja és semmi érdekeltségem nincs a Grantours-nál csak egy mezei utas vagyok! smile smile smile
Boda Magdolna Dátum: 2009-06-15 15:29:26
No egy kis konkretum, a Grandtours sarti vonatkozasaban. Megjegyzem, korabban kis utazasi irodaval utaztunk, a nevet illendosegbol nem irom le. Az folcuccolt minket es kesz. A Grandtoursnal en ugy erzem az utas a masodlagos, mert az utaztatas nem csak hogy nem utasbarat, de… Konkretan: Szegeden szalltunk fel, harom busz, az utasok a Tesconal ki-be cuccolnak, tok nagy a kavarodas, a tarsasag egy resze pihenozik, a tobbiek tanacstalanok, ide-oda vonszoljak csomagjaikat, a bepakolasnal segitseg nuku (meg jo hogy ferfi kisert ki bennunket). A buszok: hat mas a kulcsin es mas a belbecs. Senkit ne tevesszen meg a Scania felirat es a csodas kulso. WC nincs rajta (igaz, megallnak 3-4 orankent, de a tudat megnyugtatna, meg hat ez egy elvarhato dolog) , az ulesek szukek meg egy 50 kg-os embernek is, a terded az elotted levo szekbe furodik, az emeletes buszokon nincs belso terben csomagtarto, semmit se tudsz folvinni (parna, takaro , meleg holmi: ulsz rajtuk, ha nem kell, a uzsonnad a vadlid alatt. Ongyilkosoknak, mazohistaknak remek megoldas a busz. Sumam summarum, ilyen borzalmas utazasom meg sose volt. Viszont nagyon jol festenek a katalogusban! Raadasul Szegedig mar tobbszor tobb utas kipakolt atszallt a masik buszra, szoval, nem egy utasbarat megoldas a gyujtes, meg akkor is, ha sok sok uzemagyagot sporolnak meg. Azt mondjak, sokan sokfelol jovunk es sokfele megyunk, de mar bocs, ez engem mint utast baromira nem erdekel. En 1 azaz egy felol jovok es 1 azaz egy fele mennek!!! Azt mondtak eloszor elvisszuk a Neos Marmaroba indulokat , aztan halistennek megggondoltak, igy 2 oraval lerovidult az utunkvagyis a szenvedesunk (bar ez a Marmarosba tartokat nem vigasztalta). Visszafele: 9 kor kipakolnak, 12-13:15 korul jon meg a valtocsoport, amikor azok kipakolnak, a tavozok meg be, es a soforok segitenek!!! Mert amugy segitokeszek, de kavarodas oket is megcincalja, ugy 160 ember csomagjai az udvarban, meg szerencse hogy Marcsi nem kap idegsokkot ettol a torturatol, hiszen o az idulokert es erkezokert is „felelos”. Aztan 4kor vissza: De hogy? Eloszor kirandulunk Neos Marmarosba, osszeszedjuk a hazaigyekvoket, aztan Thessaloniki, osszeszedjuk a Paraliasokat (megjegyzem a buszba nem fertek, ezert meg ket taxi is erkezett utasokkal). Ez mar hany ora folosleges vegzatura? Csak azert, mert a Grandtours nagy ceg, es gazdasagosan szeretne mukodni. Persze a mi borunkre. A szallo: A Holiday: hat katalogusba szereplo fotok nagyjabol ugy hasonlitanak a valosagosra, mint kiszel tunde a naptarfotoira. A felszereles annyira minimalis, de annyira, hogy ha egy poharral kevesebb volna, mar vagy a tenyerunkbol innank vagy egymas bogrejebol. Ami azert erthetetlen mert kaucio van. 50 euro (bocs hogy rosszmaju vagyok), de a szoba teljes felszereltsege nem er annyit. Megjegyzem voltam mar apartmanban sartin, de a minimal felszerelese sokkal jobb volt! A haz egyebkent „kihuz” az udvarra, vagyis nem akkor kelsz fol, amikor te szeretned, hanem amikor a csoporttarsaid ugy gondoljak: ugy hogy kedvezotlen esetben (jatszadozo gyerekek, iddogalo fiatalok) azt a ket szot felejts el, hogy alvas, es pihenes (tarst meg egy het szabit, hogy kipihenhesd a nyaralast) Nekunk nagy szerencsenk volt szocializalodtunk, es a masodik csoport teljesen oké volt meg ugy is, hogy tobb volt a kisgyerek!). De hadd mondjak pozitivumot is: Marcsi, az idegenvezeto. Gondoskodo, segitokesz es csak felsofokban tudok rola beszelni. Nem esett nehezere koran kelni es elkiserni minket, hogy felszallhassunk egy kirandulo buszra. De nem ez volt az egyetlen jocselekedete :) Nagy tudasa van, es ezt nem tartja meg maganak. Gyakorlatilag tokeletesen szamithatsz ra. A masik pozitivum: a part. Korabban tobbszor kellett mennunk a Narancspartra, a homokos part miatt, ami finomabb, mint az ofalusi resz, de sarti beachnel a homok , a víz tokeletes. Nekunk szerencsenk volt, meg tiszta is volt a part. A masodik heten viszont mar tele volt eldobott sorosdobozokkal, flakkonnal es honfitarsaim csak ugy mellesleg teleszortak csikkekkel. Van rola fogalmam, milyen is lesz ez szezonvegre! No persze ezekert nem a grandtourst hibaztatom, de teny. Az is, hogy a sok negativum se szegte kedvunk, de muszaj bezselni rola, mert a hibakbol lehet tanulni.
Grand Marcsi Dátum: 2009-06-15 13:22:00
Bodnárné Molnár Szilvia írta ekkor: 2009-06-14 20:05:17
Szia Marcsi! Nagyon jól éreztük magunkat Sartin, még csak 10-én jöttünk haza, de máris visszamennénk mind a 16-an. Mi bitoroltuk a B épület 5 apartmanját. Nagyon megszerettünk téged és a szüleid is aranyosak voltak. Remélem még találkozunk. Az email címed olyan gyorsan elmondtad indulás előtt a buszon, meg sem tudtam jegyezni. Jó munkát és minden jót kívánok neked! Puszika: Szilvi smile
Szia Szilvi...sarti @grandtours .hu az e-mail címem..köszönöm a kedves szavakat és örülök hogy megismerhettelek benneteket..jó nyarat nektek..mill pusza:Marcsi