(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Zakynthoson
Fórum bejegyzései

Márkus Anna Dátum: 2013-06-18 10:43:07
Behán Lajos írta ekkor: 2013-06-16 10:40:48
Kedves Boglárka! Szeretném én is elkérni a leírásodat! E-mail címem: [email protected] Nagyon köszönöm! Üdv: Lajos
Én is szeretnék csatlakozni és nagyon szépen elkérni a leírásodat, előre is nagyon szépen köszönöm :) email cím: [email protected]
Kerpics Nóra Dátum: 2013-06-17 10:12:04
Józsi írta ekkor: 2013-06-17 00:14:13
Probléma csak akkor van, ha túl sokat pakoltok ezekből a csomagba, lehet, hogy már a fürdőruha nem fér bele. Jó a kérdés, az USA-ba pl. nem lehet bevinni még egy szendvicset sem, de Görögorszába, Macedoniába lehet. Mi is hozunk, persze módjával. A probléma talán az, hogy ezek a konzervek nem finomak.
Köszönöm a választ :) Igen, valóban nem finomak, nem is akarunk végig ilyeneken élni, de egy-két alkalommal belefér :) Tésztát például szerintem viszünk, mert veszünk hozzá helyben valamit, és meg is van az ebéd, hét nap alatt egyszer vagy kétszer ilyesmit enni nem hangzik annyira vészesen :D
Józsi Dátum: 2013-06-17 00:14:13
Kerpics Nóra írta ekkor: 2013-06-16 09:54:33
Sziasztok! Lenne még egy kérdésem, az utazással kapcsolatban! Arra gondoltunk, hogy hozunk magunkkal pár konzervet, esetleg zacskós levest, ezek engedélyezettek-e, a vámon nem lesz-e belőle probléma? :) Nóri
Probléma csak akkor van, ha túl sokat pakoltok ezekből a csomagba, lehet, hogy már a fürdőruha nem fér bele. Jó a kérdés, az USA-ba pl. nem lehet bevinni még egy szendvicset sem, de Görögorszába, Macedoniába lehet. Mi is hozunk, persze módjával. A probléma talán az, hogy ezek a konzervek nem finomak.
Józsi Dátum: 2013-06-17 00:05:35
Siti Gergő írta ekkor: 2013-06-16 09:19:38
Köszönöm a választ Éva. Még arra lennék kíváncsi, hogy közeli partszakasz milyen, illetve bolt van e a közelben? Ole Ole tarverna milye messze a szálláshoz?
Boltok, kisebb szupermarketek pár száz méterre vannak, alapvetően minden van, hús kivételével. Pár centtel drágábbak az emlegetett Lidl-nél, de ennyiért nem érdemes gyalog nekiváni. Még az igen fürgelábúak sem érnek oda 20 perc alatt, inkább 1 vagy 1 és negyed óra! Egy ilyen úton több sört, vagy üdítőt megiszik az ember a melegben, csomagokat cipelve , mint a haszon. Az Ole Ole ott van a szállás mellett, talán 30 másodpercbe is beletelik az út.
Kérészy Éva Dátum: 2013-06-16 19:45:09
Siti Gergő írta ekkor: 2013-06-16 09:19:38
Köszönöm a választ Éva. Még arra lennék kíváncsi, hogy közeli partszakasz milyen, illetve bolt van e a közelben? Ole Ole tarverna milye messze a szálláshoz?
A közeli partszakasz június első hetében nem volt túl jó, a sok esőtől eléggé fent volt a víz, a partszakasz is kicsi volt. Én mindössze egyszer voltam ott, inkább kirándultunk más strandokra. Persze ez is jó volt, de mivel van jobb is a szigeten, szerintem érdemes felfedezni őket. Bolt van a közelben, de Laganasban jóval olcsóbb bolt is van, pl. Lidl, mi átjártunk vásárolni, kocsival 5 perc, gyalog 20. Ha jól sejtem, sz Ole Ole taverna nagyon közel volt hozzánk! :)