Kedves fórumozók, leendő Utasok! Nagyon kedves dolognak tartom, ha a korábban egy esetleg két hetet már itt töltött vendégek továbbadják tapasztalataikat, útvonalaikat, javaslataikat a szigetre érkező társaiknak. De ne felejtsük el, hogy van egy idegenvezetője is a grand toursnak, aki nem 1-2 hetet tölt nyaranta a szigeten és ráadásul felelős a csoportjáért… Azért vagyok itt, hogy megpróbáljak mindenkinek válaszolni, segíteni, szebbé és élménydúsabbá tenni a nyaralását. A szombatonként megtartott átfogó és általános meeting után, bárkinek szívesen segítek elkészíteni a saját útitervét, igényeinek megfelelően. Nem biztos, hogy mindig az jó nekünk is, ami esetleg jó volt másnak… Ráadásul az interneten nem mindig a valós és aktuális tények keringenek, és az információk többsége pedig úgyis részben tőlünk, itt dolgozóktól származnak, ha nem is közvetlenül, de különböző fórumokon, leírásokon keresztül… Sajnos sokszor olyanok alkotnak véleményt dolgokról, szolgáltatásokról, akik azt nem is próbálták, de hallották, hogy valaki azt olvasta valahol, hogy…
Mi szeretnénk utasainknak a legjobb szolgáltatásokat, és minőséget nyújtani, legyen szó az ideútról, a fakultatív kirándulásinkról és minden másról. Ezen fáradozunk irodánkkal, görög partnerünkkel a Mayia Travellel, ezért van profi magyar nyelvű idegenvezetés kirándulásainkon (Szilvia-Mayia Travel) és ezért ajánlunk megbízható, pluszszolgáltatásokat nyújtó járműkölcsönzőt. Tehát ezzel csak annyit szerettem volna írni, hogy bár nem árt előre utánanézni a látnivalóknak, programoknak, érkezés után azért még talán érdemes lehet meghallgatni javaslatainkat (mit érdemes szervezetten, mit érdemes egyénileg felkeresni és pl. hova milyen járművel lehet/egyszerűbb/biztonságos eljutni). Részletes térképet magyar nyelvű útleírással mindenki kapni fog a Smart-ból kölcsönzött járművekhez és itt vagyok én is, mint élő útvonaltervező :) Mindenkinek jó tervezgetést kívánok, továbbra is várom Utasaimat szeretettel! Vivien