(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Zakynthoson
Fórum bejegyzései

Jankó Zsanett Dátum: 2013-06-21 12:41:51
Benőcs Boglárka írta ekkor: 2013-06-05 09:57:03
Kedves Zsuzsa! Én egy nagyon részletes tervet készítettem a látnivalókról, így indultunk neki. A teljes dokumentumot térképekkel, leírásokkal és képekkel szívesen átküldöm neked, ha megadod az e-mail címed.
Szia Boglárka! Mi szeptemberben megyünk... ha nem haragszol én is szeretném elkérni azt a dokumentumot :) igazán jó dolog hogy valaki így összeszedi.. és közkincsé teszi :) :P Egy iránymutatónak mindenképpen jól jönne :) a címem : [email protected] Köszi előre is a leveledet Zsanett :)
Németh Tivadar Róbert Dátum: 2013-06-19 11:51:51
Sziasztok!Tipp az újonnan utazó vizisport szerelmeseknek.Laganasas főutcájának a tengerparti végén,ahol a körforgalom van,abból a buszmegálóból minden nap 11 órakor ingyenes transzfer emeletesbusz indul vasilikosba a banana beachre ahol a vizisportok vannak.Visszafele is ingyenes ami délután 4 kor indul.Esetleg előfordulhat hogy visszafele a sofőr kéri tőletek a "blokkot" hogy fogyasztottatok-e valamit,vagy kiprobáltatok valamit,visszafelé ennek ellenében ingyenes a transzfer.Mi kipróbáltunk mident,nem tettük el a jegyet,de tőlünk nem is kérte.Szóval ez is olyan "görögös" nem veszik annyira komolyan.Ha valakinek bármiféle kérdése van,szívesen válaszolok.Grantoursnak köszi a lehetőséget,nagyon jó volt a szállás meg a kalózhajós fakultatív.
Hudák Nikolett Dátum: 2013-06-19 10:18:50
Grand Zakynthos írta ekkor: 2013-06-19 09:42:36
Kedves Niki! A Smartnál az interneten csak egy hétre lehet járművet bérelni, a helyszínen viszont akár egy napra is. Mint azt már többször leírtam, az árak változnak, időszaktól, járműtől, hány napra és éppen hány szabad jármű van, ezektől mindtől függenek. Ami biztos: mi mindig jobb árakat kapunk, részletes térképet és magyar nyelvű útleírást. Tehát ne aggódj, ha nem kapod meg a leírást, szívesen segítek én is, hogy mit érdemes felkeresni a szigeten. Jó utat, hamarosan találkozunk: Vivien
Kedves Vivien! Köszönöm szépen a gyors válaszodat! A lényeg a napok száma volt, a többit pedig akkor majd a helyszínen. Segítségedet természetesen szívesen vesszük! Nem sokára pedig személyesen is találkozunk, mi már nagyon várjuk! :) Üdv, Niki
Grand Zakynthos Dátum: 2013-06-19 09:51:48
Németh Éva írta ekkor: 2013-06-14 14:08:56
Kedves Vivien! Szeretném megkérdezni, hogy az új (kártyás) személyi igazolvány elegendő -e, vagy feltétlenül szükséges az útlevél. Szeptemberben indulunk, még időben vagyok, ha kötelező az útlevél... :)) Válaszodat előre is köszönöm! :) Évi
Szia Évi! Igen, egy megállapodásnak köszönhetően a szerbek és macedónok is elfogadják az új típusú személyigazolványt. Utasaink nagy része így utazik. Szerény véleményem, hogy a hivatalos ultiokmány továbbra is az útlevél... Üdv. Vivien
Grand Zakynthos Dátum: 2013-06-19 09:45:34
Kedves fórumozók, leendő Utasok! Nagyon kedves dolognak tartom, ha a korábban egy esetleg két hetet már itt töltött vendégek továbbadják tapasztalataikat, útvonalaikat, javaslataikat a szigetre érkező társaiknak. De ne felejtsük el, hogy van egy idegenvezetője is a grand toursnak, aki nem 1-2 hetet tölt nyaranta a szigeten és ráadásul felelős a csoportjáért… Azért vagyok itt, hogy megpróbáljak mindenkinek válaszolni, segíteni, szebbé és élménydúsabbá tenni a nyaralását. A szombatonként megtartott átfogó és általános meeting után, bárkinek szívesen segítek elkészíteni a saját útitervét, igényeinek megfelelően. Nem biztos, hogy mindig az jó nekünk is, ami esetleg jó volt másnak… Ráadásul az interneten nem mindig a valós és aktuális tények keringenek, és az információk többsége pedig úgyis részben tőlünk, itt dolgozóktól származnak, ha nem is közvetlenül, de különböző fórumokon, leírásokon keresztül… Sajnos sokszor olyanok alkotnak véleményt dolgokról, szolgáltatásokról, akik azt nem is próbálták, de hallották, hogy valaki azt olvasta valahol, hogy… Mi szeretnénk utasainknak a legjobb szolgáltatásokat, és minőséget nyújtani, legyen szó az ideútról, a fakultatív kirándulásinkról és minden másról. Ezen fáradozunk irodánkkal, görög partnerünkkel a Mayia Travellel, ezért van profi magyar nyelvű idegenvezetés kirándulásainkon (Szilvia-Mayia Travel) és ezért ajánlunk megbízható, pluszszolgáltatásokat nyújtó járműkölcsönzőt. Tehát ezzel csak annyit szerettem volna írni, hogy bár nem árt előre utánanézni a látnivalóknak, programoknak, érkezés után azért még talán érdemes lehet meghallgatni javaslatainkat (mit érdemes szervezetten, mit érdemes egyénileg felkeresni és pl. hova milyen járművel lehet/egyszerűbb/biztonságos eljutni). Részletes térképet magyar nyelvű útleírással mindenki kapni fog a Smart-ból kölcsönzött járművekhez és itt vagyok én is, mint élő útvonaltervező :) Mindenkinek jó tervezgetést kívánok, továbbra is várom Utasaimat szeretettel! Vivien