(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Zakynthoson
Fórum bejegyzései

Grand Zakynthos Dátum: 2013-06-19 09:42:36
Hudák Nikolett írta ekkor: 2013-06-19 07:18:27
Sziasztok! Mi 28-án megyünk párommal az Ibéria apartmanba. Terveink szerint autóval járnánk be a szigetet és nagyon hálás lennék, ha valaki elküldené nekem is azt az oly sokat emlegetett leírást :) Email címem: [email protected] Előre is nagyon szépen köszönöm! Illetve érdeklődni szeretnék, hogy a Smart autókölcsönzőnél lehetséges-e csak 3 napra autót bérelni és mennyiért? Gondolom igen, csak azért kérdezem, mert a honlapjukon azt írják, hogy minimum 7 napra lehet és az 207 euró a legolcsóbb autó esetében, na meg annyi időre nincs is rá szükségünk... Köszönettel és üdvözlettel: Niki
Kedves Niki! A Smartnál az interneten csak egy hétre lehet járművet bérelni, a helyszínen viszont akár egy napra is. Mint azt már többször leírtam, az árak változnak, időszaktól, járműtől, hány napra és éppen hány szabad jármű van, ezektől mindtől függenek. Ami biztos: mi mindig jobb árakat kapunk, részletes térképet és magyar nyelvű útleírást. Tehát ne aggódj, ha nem kapod meg a leírást, szívesen segítek én is, hogy mit érdemes felkeresni a szigeten. Jó utat, hamarosan találkozunk: Vivien
Bodó Lajos Dátum: 2013-06-19 09:35:25
Sziasztok! Szeretném én is elkérni a leírást, bár mi csak július 26-án indulunk, de már nagyban folynak az előkészületek és a tervezgetés. A [email protected] címre küldje el legyen szíves az útmutatót. Köszönöm szépen.
Hudák Nikolett Dátum: 2013-06-19 07:18:27
Sziasztok! Mi 28-án megyünk párommal az Ibéria apartmanba. Terveink szerint autóval járnánk be a szigetet és nagyon hálás lennék, ha valaki elküldené nekem is azt az oly sokat emlegetett leírást :) Email címem: [email protected] Előre is nagyon szépen köszönöm! Illetve érdeklődni szeretnék, hogy a Smart autókölcsönzőnél lehetséges-e csak 3 napra autót bérelni és mennyiért? Gondolom igen, csak azért kérdezem, mert a honlapjukon azt írják, hogy minimum 7 napra lehet és az 207 euró a legolcsóbb autó esetében, na meg annyi időre nincs is rá szükségünk... Köszönettel és üdvözlettel: Niki
Szarvas Brigitta Dátum: 2013-06-18 23:00:32
Sziasztok! Én is szeretném elkérni a leírást, ha nem gond. Mi pénteken utazunk Zakynthos-ra, remélem addig olvassa valaki a Fórumot, akinek már meg van a leírás! Hálás köszönet előre is. Az e-mail címem: [email protected]. További kérdésem lenne még, hogy a vámon mi az, amit nem lehet átvinni!?!? (Élelmiszerre gondolok elsősorban.) Esetleg egy-két jó tanácsot is elfogadok az utazással kapcsolatban. Köszönettel: Brigi smile
Simon László Dátum: 2013-06-18 17:56:15
Sziasztok Én is szeretném elkérni a Leírást ha lehetséges. [email protected] Előre is nagyon köszönöm üdv. László