Sziasztok! Mi 28-án megyünk párommal az Ibéria apartmanba. Terveink szerint autóval járnánk be a szigetet és nagyon hálás lennék, ha valaki elküldené nekem is azt az oly sokat emlegetett leírást :) Email címem:
[email protected] Előre is nagyon szépen köszönöm! Illetve érdeklődni szeretnék, hogy a Smart autókölcsönzőnél lehetséges-e csak 3 napra autót bérelni és mennyiért? Gondolom igen, csak azért kérdezem, mert a honlapjukon azt írják, hogy minimum 7 napra lehet és az 207 euró a legolcsóbb autó esetében, na meg annyi időre nincs is rá szükségünk...
Köszönettel és üdvözlettel: Niki
Kedves Niki!
A Smartnál az interneten csak egy hétre lehet járművet bérelni, a helyszínen viszont akár egy napra is. Mint azt már többször leírtam, az árak változnak, időszaktól, járműtől, hány napra és éppen hány szabad jármű van, ezektől mindtől függenek. Ami biztos: mi mindig jobb árakat kapunk, részletes térképet és magyar nyelvű útleírást. Tehát ne aggódj, ha nem kapod meg a leírást, szívesen segítek én is, hogy mit érdemes felkeresni a szigeten. Jó utat, hamarosan találkozunk: Vivien