(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Zakynthoson
Fórum bejegyzései

Helmeczi István Dátum: 2013-06-05 12:02:00
Benőcs Boglárka írta ekkor: 2013-06-05 09:57:03
Kedves Zsuzsa! Én egy nagyon részletes tervet készítettem a látnivalókról, így indultunk neki. A teljes dokumentumot térképekkel, leírásokkal és képekkel szívesen átküldöm neked, ha megadod az e-mail címed.
Kedves Boglárka! Én szeretném a leírásokat! e-mail: [email protected] Előre is köszönöm! Helmeczi István
Gáspár Attila Dátum: 2013-06-05 11:24:39
Sziasztok! Mi 06.07-én pénteken hajnalba indulunk Pécsről busszal Zakynthosba. Az Anna Apartmanban leszünk. Jön valaki ebben az időben oda?
Benőcs Boglárka Dátum: 2013-06-05 09:57:03
Lázók Zsuzsa írta ekkor: 2013-05-30 17:36:33
Kedves GrandZakynthos. Szeretném megkérdei, hogy melyik fakultatív programok, mely napokon lesznek megtartva, ill. mennyi lesz az áruk. Valamint érdekelne, hogy egy 150-250 cm3 quad mennyibe kerül m1 ill. 3 napra. Motorcsónak árakat tudsz mondani? Előre is köszönöm! Kedves Utazók! Szívesen fogadnék bárki által bejárt "útitérkéet": melyek azok a helyek, strandok, nevezetességek, amelyeket mindenképp meg kell látogatnunk roboróval? Segítségetek hálásan köszönöm, mindenkinek szép nyarat kívánok! smile
Kedves Zsuzsa! Én egy nagyon részletes tervet készítettem a látnivalókról, így indultunk neki. A teljes dokumentumot térképekkel, leírásokkal és képekkel szívesen átküldöm neked, ha megadod az e-mail címed.
Németh Éva Dátum: 2013-06-05 00:04:04
Kedves Vivien! Azt szeretném megkérdezni, hogy valóban nincsen -e már meg a 'kosár' a Navaggio fölött?
Józsi Dátum: 2013-06-04 23:56:27
Piber Viktória írta ekkor: 2013-06-04 13:02:11
Kedves Grandtours, kedves fórumózók!:) Tudna nekem segíteni valaki autóbérlés ügyében? Hol érdemes, mennyibe kerül körülbelül, ilyenek. Augusztus végén utazunk Zakynthosra 4-en:) Illetve komppal átmennénk Kefalóniára is, ennek is érdekelne a módja, ára, stb. Nagyon szépen köszönöm a választ előre is!
Kedves Viktória! Autó kölcsönzés Sostis-ban: www.smart-rentals.com , robogó és kerékpár is van, a kerékpár ár nincs a honlapon, Laganasban http://www.budgetzakynthos.com/index.php. Megjelennek az árak, ha indítunk egy kölcsönzési procedúrát. A szabály szerint a kölcsönzött járművet nem lehet kivinni a szigetről (hogyan ellenőrzik-nem tudom). Komp: http://www.kefalonia-information.com/ferries/timetable/zakynthos-kefalonia.php?language=en . Gyalogosan nem érdemes Kefaloniára menni, mert a túlodalra érve igen nagy meglepetés ér. Pessada-ban a "kikötő" több km-re van mindentől, az égvilágon semmi nem lesz a melegen kívül a túloldalon (busz, közlekedés nem lesz!). Persze szép Kefalonia, de amire gondolsz, az nem ott van.