(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Zakynthoson
Fórum bejegyzései

Németh Tivadar Róbert Dátum: 2013-06-03 08:42:54
Sziasztok!Jön valaki 06.07.-i turnussal Zakynthos-ra?Mi a Villa Mariába leszünk.Veszprémben szállunk fel,reméljük szép ídőnk lesz.Ami érdekelne,hosszas keresgélés után megtaláltam hogy Vasilikoson vannak vizisportok.(ejtőernyő.banán,jetski.....mindenféle x-treme finomság. :).....ezen a héten már működnek a vizisportok,esetleg ídőjárás függő lehet néhány sport? Csatoltam egy kis ízelítőt :) ott találkozunk,pár nap és indulunk http://banana-watersports.com/zante/paraglide/ http://hotelvasilikosbeach.gr/html/english/water.htm
MÁNDITY KATALIN Dátum: 2013-06-02 16:19:38
Józsi írta ekkor: 2013-06-02 16:02:37
Kedves Katalin! A biciklizés kissé sportos a szigeten. Sokat bicikliztem már, de itt nem szívesen válalkoznék rá. Meredek hegyi útak vannak, sok helyen jó kis szerpentinen kell lemenni a partra, majd persze onnét vissza, mindezt kb. 40 fokban, gyakorlatilag árnyék nélkül. A szállás környékén az olívaligetekben, Laganasba, Zakynthosba, esetleg a Vassiliskos félsziget végére még el lehet tekerni, ez elég könnyű terep, azért itt is lesznek emelkedők (Kis erőlködéssel, talán még, Keri is belefér). Bicikliút nincs. 1 napra jó lehet, de a szigetet így bejárni, felejtős.
Kedves Józsi! Köszönöm szépen a válaszokat.Azért olyan nagy bicigli túrára nem készülnénk,csak tényleg a nagyon közeli környéket körbetekerni.:)
Józsi Dátum: 2013-06-02 16:02:37
MÁNDITY KATALIN írta ekkor: 2013-06-02 11:22:22
Sziasztok! Június 21.én indulunk Aigos Sostisba,ha esetleg még valaki ugyan ekkor utazna. És a görögesttel kapcsolatban esetleg vélemények,érdemes e befizetni rá? Bicigli bérlés is érdekelne,ha valakinek szintén lenne tapasztalata ezzel kapcsolatban is,árak,meddig lehet vagy érdemes eltekerni. Köszönöm előre is a válaszokat! Jó nyaralást mindenkinek!
Kedves Katalin! A biciklizés kissé sportos a szigeten. Sokat bicikliztem már, de itt nem szívesen válalkoznék rá. Meredek hegyi útak vannak, sok helyen jó kis szerpentinen kell lemenni a partra, majd persze onnét vissza, mindezt kb. 40 fokban, gyakorlatilag árnyék nélkül. A szállás környékén az olívaligetekben, Laganasba, Zakynthosba, esetleg a Vassiliskos félsziget végére még el lehet tekerni, ez elég könnyű terep, azért itt is lesznek emelkedők (Kis erőlködéssel, talán még, Keri is belefér). Bicikliút nincs. 1 napra jó lehet, de a szigetet így bejárni, felejtős.
MÁNDITY KATALIN Dátum: 2013-06-02 11:22:22
Sziasztok! Június 21.én indulunk Aigos Sostisba,ha esetleg még valaki ugyan ekkor utazna. És a görögesttel kapcsolatban esetleg vélemények,érdemes e befizetni rá? Bicigli bérlés is érdekelne,ha valakinek szintén lenne tapasztalata ezzel kapcsolatban is,árak,meddig lehet vagy érdemes eltekerni. Köszönöm előre is a válaszokat! Jó nyaralást mindenkinek!
Józsi Dátum: 2013-06-01 14:17:31
A "csúszdapark": http://www.zantewatervillage.gr/ Csatlakozom Norbert hozzászólásához, inkább csónakbérlés vagy egyéb kaland.