(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Zakynthoson
Fórum bejegyzései

Lajos Ilona Dátum: 2013-06-04 13:15:49
Sziasztok!Párommal szeptember 27.én indulunk Szegedről Zakinthosra. Ebben az időben jön valaki közületek. Szeretném felvenni a kapcsolatot, és megosztani egymással a már megszerzett infot, amennyiben bárki is vevő rá :). Szívesen elfogadnék jó tanácsokat és tippeket, hogy hová érdemes elmenni, amit Ti, akik már voltatok, tudtok, tapasztaltatok és nincs említve a neten, de nagyon jó és élvezetes.A nyüzsgő turistáktól mentes és egyedi helyeket kedveljük, persze a nyüzsgést is, de talán azt kevésbé :)
Piber Viktória Dátum: 2013-06-04 13:02:11
Kedves Grandtours, kedves fórumózók!:) Tudna nekem segíteni valaki autóbérlés ügyében? Hol érdemes, mennyibe kerül körülbelül, ilyenek. Augusztus végén utazunk Zakynthosra 4-en:) Illetve komppal átmennénk Kefalóniára is, ennek is érdekelne a módja, ára, stb. Nagyon szépen köszönöm a választ előre is!
Hoffer Bettina Dátum: 2013-06-03 17:37:24
Kedves Éva! Mi agusztus utolsó hetében megyünk Zakynthosra. Említetted, hogy a Jenny apartmanban már jártál. Tudnál róla mondani valamit? Mennyire felszerelt? Zajos? Távol van a parttól? Mit érdemes vinni magunkkal. Minden meglátás és tapasztalat érdekelne :) Köszönöm
Németh Éva Dátum: 2013-06-03 17:11:32
Kedves Mindenki! Párommal szept. 7-14 között érkezünk Zakynthosra nyaralni. 2009-ben már jártam a szigeten és olyan szinten elvarázsolt, hogy azóta vissza akarok jutni. Ez idén egy óriási meglepi keretében sikerül :) Ráadásul ugyanúgy a Jenny apartmanban, ahogy 2009-ben is... :) A kérdésem az lenne, hogy van -e közöttetek olyan, aki nyaralt már szeptemberben a szigeten. (2009-ben július végén voltam, akkor 'belecsúsztam' 44 fokba is). Lényeg: milyen az idő szeptemberben Zakyn? :))) Szép nyarat mindenkinek, tűkön ülve várom a szept.7-ét... :)
Németh Tivadar Róbert Dátum: 2013-06-03 09:05:28
Sziasztok!Épp ídőben megtaláltam a vizisportok árait. http://www.zakynthos-watersports.gr/html/english/prices.htm Van itt valaki aki esetleg 06.07-én jön?