(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Zakynthoson
Fórum bejegyzései

MÁNDITY KATALIN Dátum: 2013-06-01 09:19:05
Sziasztok! Én a biztosításokkal kapcsolatban szólnék pár szót! Ahogy Vivien is írta mindenkinek saját érdeke. Én a nyaralásokra mindig megkötöttem,az első 2-nél nem volt rá szükség,de a 3.nál egy kirándulás alkalmával,egy rozsdásabb motor a kisutcákban igen közel jött,és felsértette a lábamat.Ami annyira csúnya lett másnap,hogy orvoshoz kellett menni vele,kaptam tetanuszt,kitisztították,és kaptam bele 2 öltést,mellé gyógyszereket,krémet,+ az orvos szerint napallergiám is volt,arra fenistil tablettát adott,és mindet ingyen.A barátnőmet medúza csípte meg,igen csúnya allergiás börreakciója lett,őt is ingyen látták el. Utánna kint éltem 3,5 évet,akkor úgy voltam vele,eléga a sima unius biztosítás kártya,hát nem volt,mert korházba kerültem,el is láttak az igaz,de a vérvételért 80 eurot fizettem a korházban.Tehát lehet potyára köti meg valaki,de ha gond van véletlen,akkor igen nagy hasznát lehet venni,és tényleg ez mindenkinek saját érdeke.És ott kint,meg egy vacsorával kevesebbet eszik az ember az árán étterembe pl. Mi június 21.én megyünk Aigos Sostisra,Villa Máriába,esetleg jön még akkor valaki? Mi a csúzdaparkba szeretnénk elmenni,de ha ilyen kevesen fizetnek be rá,akkor nem tudom indul e a kirándulás.Én voltam Thesszalonikibe,és nekünk nagyon tetszett. Jó nyaralást mindenkinek!
Sohajda Norbert Dátum: 2013-05-31 10:52:28
Szécsényi József írta ekkor: 2013-05-31 09:44:54
Köszönöm szépen!Még annyi kérdésem lenne,hogy a csúszdaparkról hallotál e valamit,vagy voltatok e,mert arról senki sem ìr.
Mi nem voltunk de senki a csoportból nem ment.Azt mondták nem nagy valami annyi pénzért inkább béreljetek egy motorcsónakot:) 15 vagy 25 euróért van elég komoly a laganasi parton
Szécsényi József Dátum: 2013-05-31 09:54:28
Benőcs Boglárka írta ekkor: 2013-05-10 07:16:06
Mi busszal megyünk és az utazási iroda sem tudott biztosat mondani, csak hogy "ajánlott". Mivel szűkös a keretünk én sem költenék rá csak ha muszáj lenne. Hallottam olyat is, hogy ha esetleg nem kötöd meg és a határon probléma van, akkor telefonon is eltudod intézni. Ez igaz?
Szia.Nekünk azt mondták hogy ajánlott mert bármi történhet.Sõt valamikor kérik is de valamikor nem.Gondolom mikor milyen kedvük van a határnál.Olcsóbb utasbiztosìtás is van mint amit az utazási iroda kér csak nézzetek szét és érdeklõdjetek.Nekünk is szûk a keret de ha bármi tõrténik kint velûnk akkor jó ha van mer nem a nyaralásra szánt pénzt kell odaadni az orvosnak hanem fizet a biztosìtó.
Szécsényi József Dátum: 2013-05-31 09:44:54
Sohajda Norbert írta ekkor: 2013-05-29 09:26:50
szia mi most jöttünk haza sajnos mi is az ibériába voltunk földszint1 es szoba.Jó helyen van közel van bolt kb 150 méter a part is.Nagyon meleg volt már most is akkor biztosan kel majd klimát használni nekünk nem kellett még.Elég jol fel van szerelve tányértól kezdve kicsi nagy edények kv föző mikró kések kanalak minden van semmit ne vigyetek.vifi amit irnak szobában egyáltalán nincs esetleg a teraszon nagyon gyengén fogható ez elég kellemetlen volt a felárhoz képest.tv nincs és ha rossz idő van, szobában igy netet sem tudsz használni.Ha valami érdekel még kérdezz nyugodtan.
Köszönöm szépen!Még annyi kérdésem lenne,hogy a csúszdaparkról hallotál e valamit,vagy voltatok e,mert arról senki sem ìr.
Szőke Imre Dátum: 2013-05-30 23:23:13
Kedves Zsuzsa! Ezekről, amit kérdeztél már többször írtam a Fórumra, ha küldesz egy mailt (akár üreset is) [email protected] címre mindent leírok neked, de a Fórumra többször már nem. A fakultatívok a GT honlapon Magunkról/gyakori kérdések menüpont alatt megtalálhatók.