Kedves "Kaliber"!Nem akarok vitát nyitni az internetről,mert mindenki azt csinál amit akar a nyaralás alatt,és én is használom itthon,oly mértékben hogy mikor a helyszinre érkezem már úgy ismerem az adott helyet mintha már háromszor jártam volna ott! Amit nem sikerült megtudnom előre,azt elmondja az idegenvezető,(Vivien,nagyon segitőkész). Zakhyntos egyébként elég kis sziget,mi két éve voltunk,elmentünk három fak.kirándulásra,autót béreltünk két napra,szinte minden részét bejártuk. Tavaly Lefkadán ugyanigy. Szóval azt akarom mondani hogy én sem az a fajta vagyok aki kifekszik a partra,és egy hét mulva felül a buszra, és hazamegy,hanem olyan aki mindig megy és megy. Ezáltal mikor hazafelé tartunk a busszal és az elmult 168-óra,történéseiről beszélünk,az utastársakkal,néha olyan érzésem van mintha némelyik,nem is ott lett volna. Tehát lehet ezt igy is,hidd el nekem,jó pár helyet bejártam már Európában! (52-éves vagyok)Görögország egyébként is az a hely, ahová ideges ember ne menjen,mindig is irigyeltem őket a nyugalmukért,főleg a szigeteken, és szeretem is őket mert vendégszeretők,segitőkészek. A "Lidl"-ről csak egy mondatban: Nekem Görögországban tul drága az idő ahhoz hogy Lidl -keresésével töltsek fél napot. A kis Szuper Marketekben sem olyan egetrengetőek az árak,nem beszélve róla hogy másnap már "kalapot emelve" fogad a tulaj és mosolyog rád!!! És a mosoly többet ér mint a pénz!!! Baráti üdvözlettel: Sanyi