(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Zakynthoson
Fórum bejegyzései

Ágnes Dátum: 2013-02-03 19:01:40
Sziasztok,augusztus 3-10.-ig lesz a nyaralásunk Zakynthoson az Ibéria Apartmanban.Valakinek valami személyes tapasztalata,élménye?(Legyen az pozitív vagy negatív).Várom a leveleket,válaszokat.:)
Jenei Mihály Dátum: 2013-02-01 22:20:03
"'A "görög" nem egy nép,hanem egy életérzés. Annyit jelent: "szerelmesnek lenni az életbe"."' (Lucien del Mar )...
Vargáné Rubinszki Mária Dátum: 2013-02-01 13:17:49
Sziasztok! A Villa Mária apartmanba van-e rezsó? Azt olvastam, hogy mikró van,meg vízforraló. Ha valaki tudja írjon. Előre is köszönöm: Marcsi smile
Magda Sándor Dátum: 2013-01-31 14:12:01
Kedves "Kaliber"!Nem akarok vitát nyitni az internetről,mert mindenki azt csinál amit akar a nyaralás alatt,és én is használom itthon,oly mértékben hogy mikor a helyszinre érkezem már úgy ismerem az adott helyet mintha már háromszor jártam volna ott! Amit nem sikerült megtudnom előre,azt elmondja az idegenvezető,(Vivien,nagyon segitőkész). Zakhyntos egyébként elég kis sziget,mi két éve voltunk,elmentünk három fak.kirándulásra,autót béreltünk két napra,szinte minden részét bejártuk. Tavaly Lefkadán ugyanigy. Szóval azt akarom mondani hogy én sem az a fajta vagyok aki kifekszik a partra,és egy hét mulva felül a buszra, és hazamegy,hanem olyan aki mindig megy és megy. Ezáltal mikor hazafelé tartunk a busszal és az elmult 168-óra,történéseiről beszélünk,az utastársakkal,néha olyan érzésem van mintha némelyik,nem is ott lett volna. Tehát lehet ezt igy is,hidd el nekem,jó pár helyet bejártam már Európában! (52-éves vagyok)Görögország egyébként is az a hely, ahová ideges ember ne menjen,mindig is irigyeltem őket a nyugalmukért,főleg a szigeteken, és szeretem is őket mert vendégszeretők,segitőkészek. A "Lidl"-ről csak egy mondatban: Nekem Görögországban tul drága az idő ahhoz hogy Lidl -keresésével töltsek fél napot. A kis Szuper Marketekben sem olyan egetrengetőek az árak,nem beszélve róla hogy másnap már "kalapot emelve" fogad a tulaj és mosolyog rád!!! És a mosoly többet ér mint a pénz!!! Baráti üdvözlettel: Sanyi
kaliber Dátum: 2013-01-30 23:41:00
Kedves Mihály és Sándor! Az internet nem csak szórakozásra van ám, hanem tájékozódásra is bár az igaz hogy a görögök ebben az infrastruktúrában a kőkorszakban járnak, (ami lehet, hogy jó) de pl. mi előző este döntöttük el másnap melyik partra megyünk és erre nagyon jó honlap van ahol képeket lehet (a partokról) nézni, ami alapján dönteni tudok, ugyanis ha egy hétre megyek azt az időt a nekem tetsző partokon szeretném eltölteni este meg úgyis van lyukas óra internetre, vagy pl. csúszdapark nyitvatartás árak stb..... tulajdonképpen egy univerzális (megbízható!!!!) tudakozó az internet. Hol van a Lidl az miért baj ha megkérdezi valaki, a kisboltokban ugyanazt lehet kapni, ja bocs nem ugyanazt mert ötöd akkora választék és kétszer akkora árakat talál az ember. Szerintem Renáta nem kioktatást kért hanem információt.