Sziasztok.
Úgy néz ki,hogy sajnos idén nem a Grand-al megyünk,mert repülővel szeretnénk mindenképpen menni,de az lenne a kérdésem,hogy ettől függetlenül jelentkezhetünk -e a Grand fakultatív kirándulásaira majd már kint? A másik iroda nem szervez Kefalóniára utat és oda mindenképpen el szeretnénk menni.

Illetve a kinti laganasi robogóbérlés keltette fel a kíváncsiságunkat,mert azt olvastam,hogy csak ott lehet olyan +biztosítást kötni,hogy +5euróért lopás ellen is biztosítva lenne a robogó. Bár tudom,hogy nem lopnak autót,robogót,mert sziget. Korfun is bárhol ott lehetett hagyni annó,seki nem vitte el,de az ördög nem alszik és igazándiból magyarul tudnánk ,,ügyet intézni,, és tudom,hogy a Grandosok mindenben nagyon segítőkészek voltak tavaly is. Tehát kivel tudnánk felvenni a kapcsolatot kint a fakultatív kirándulással kapcsolatban majd kint? Illetve tudnak-e esetleg segíteni a robogó bérlésben is? Argassiban leszünk,ahová a Grand nem szervez,de átmennénk szívesen Laganasba majd a kirándulást tekintve. És még egy utolsó kérdés: Argassi és Laganas között milyen a buszközlekedés? Köszi előre is a válaszokat.