(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Zakynthoson
Fórum bejegyzései

Kollányi Vivien Dátum: 2013-01-26 18:18:55
Kedves Andrea! Egyetértek Sándorral teljes mértékben Paralia és Zakyntos? Mérföldnyi különbségek, egyértelmű,hogy Zakyntos szebb hely.. mi tavaly voltunk,örök élmény amit a szívünkbe zártunk.. A Villa Maria jó választás :) Paralian az a jó,hogy közel vannak a meteorák és az Olympos hegység.. Jó tervezgetést!! smile
Takács Róbert Dátum: 2013-01-25 17:29:44
Sziasztok. Úgy néz ki,hogy sajnos idén nem a Grand-al megyünk,mert repülővel szeretnénk mindenképpen menni,de az lenne a kérdésem,hogy ettől függetlenül jelentkezhetünk -e a Grand fakultatív kirándulásaira majd már kint? A másik iroda nem szervez Kefalóniára utat és oda mindenképpen el szeretnénk menni. smile Illetve a kinti laganasi robogóbérlés keltette fel a kíváncsiságunkat,mert azt olvastam,hogy csak ott lehet olyan +biztosítást kötni,hogy +5euróért lopás ellen is biztosítva lenne a robogó. Bár tudom,hogy nem lopnak autót,robogót,mert sziget. Korfun is bárhol ott lehetett hagyni annó,seki nem vitte el,de az ördög nem alszik és igazándiból magyarul tudnánk ,,ügyet intézni,, és tudom,hogy a Grandosok mindenben nagyon segítőkészek voltak tavaly is. Tehát kivel tudnánk felvenni a kapcsolatot kint a fakultatív kirándulással kapcsolatban majd kint? Illetve tudnak-e esetleg segíteni a robogó bérlésben is? Argassiban leszünk,ahová a Grand nem szervez,de átmennénk szívesen Laganasba majd a kirándulást tekintve. És még egy utolsó kérdés: Argassi és Laganas között milyen a buszközlekedés? Köszi előre is a válaszokat.
Magda Sándor Dátum: 2013-01-24 14:28:18
nyirati andrea írta ekkor: 2013-01-08 20:54:44
Sziasztok!Juliusban utaznánk Zakhynthosba,a Villa Maria apartmant szemeltük ki magunknak, tudna valaki véleményt irni róla??? Milyen a part ott? Árak,egyebek? Jobban megérné Paralia? Köszi a választ :) Andy
Szia Andrea! Nem tudom,döntöttetek már? Zakhyntos és Paralia nem emlithető egy napon! Zakhyntoson hegyek vannak,gyönyörű öblök,barlangok,sziklák,hangulatos strandok,igazi Görög falvak. Ezzelszemben Paralia, lapos,és mint település nem szép,lnkább "bulizóknak" való. Tehát attól függ mire vágytok inkább. Én kilenc különböző helyen voltam már Görögországban,de Zakhyntos az egyik legszebb!
Éva Dátum: 2013-01-21 20:49:37
Béres Tímea írta ekkor: 2013-01-21 12:53:10
Szia Éva! Köszönöm a választ, a mail címem [email protected] Kérlek, hogy mindkét helyről csatol egy pár képet. Írd meg kérlek. hogy esetleg találkoztál -e negatív élménnyel. Az az igazság, hogy tavaly Kefalónia akkorát dobott, hogy nem szeretnénk nagyot csalódni. Várom a képeket és a leírást. Köszi Timi
Szia! Ez mit jelent , hogy Kefalonia akkorát dobott? Negatív vagy pozitív élmény volt? Nagyon gondolkodok Kefalónián is!! Írnál nekem egy pár szót Skáláról és a szigetről? smile
Béres Tímea Dátum: 2013-01-21 12:53:10
Éva írta ekkor: 2013-01-19 22:33:06
Kedves Tímea! Sidarinak széles, homokos strandja van, mely nagyon változó. Volt ahol hínárosabb a víz, volt ahol tiszta (már amennyire tiszta lehet a homoktól). :) Az éjszakai élet Paraliához hasonlítva sokkal szerényebb. Mi a San George apartmanban voltunk, mely távolabb fekszik a központtól. Kicsit elhagyatottabb részen kell sétálni, hogy eljussunk a "központból" az apartmanhoz. Meg voltunk elégedve az apartmannal, az udvaron van egy nagyobb méretű medence is. Nekem kicsit csalódottságot okozott Sidari , viszont a sziget az kárpótol mindent! Egyszerűen csodálatos!!! :) Érdemes autót bérelni, és bejárni Korfut. A buszos szigettúrát semmiképp ne hagyjátok ki! Meseszép helyekre mentünk el azon a napon, többek között a Sissy kastélyba, aztán Korfu fővárosát is megnéztük, és nem utolsó sorban a Bella Vista kilátóba is felvitt a busz ( na ez nem volt semmi)... stb.. :) Persze, szívesen küldök neked képeket is.. Írnál nekem egy e-mail címet?
Szia Éva! Köszönöm a választ, a mail címem [email protected] Kérlek, hogy mindkét helyről csatol egy pár képet. Írd meg kérlek. hogy esetleg találkoztál -e negatív élménnyel. Az az igazság, hogy tavaly Kefalónia akkorát dobott, hogy nem szeretnénk nagyot csalódni. Várom a képeket és a leírást. Köszi Timi