(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Zakynthoson
Fórum bejegyzései

Jenei Mihály Dátum: 2013-01-30 16:16:04
Kedves Renáta ! Ha 2 hétre mennek vigyenek gépet mert hátha lesz egy csendesebb nap amikor aztán bekapcsolhatja ...! Ha egy hetecskére mennek akkor elegendő a kedvenc fürdőruhát bedobni az útra készített kaja mellé a tarisznyába .Fényképezőgép nyakba, dombornyomott kárty zsebbe ! Jó nyaralást kívánok !
Dátum: 2013-01-29 16:28:26
Papp Renáta írta ekkor: 2013-01-29 14:04:43
Kedves Sándor! Félreértés ne lessen, nem a netet akarom bújni, de pl. egy kirándulás megszervezéséhez, időjárásnézéshez jól jöhet. De a legfőbb érvem, wifis neten keresztül szkájppal ingyen fel tudom hívni az aggódó szülőket, rokonokat, hogy megérkeztünk, minden rendben van.
Kedves Renáta! Minden apartmanunknál találsz pontos leírást és piktogramokat (kis képek ahol felvannak sorolva a ház ill a szoba tartozékai pl. wifi, mikro stb....) Zakynthoson van wifi a George & Sofia Apartmanban, a Jenny apartmanban, Sofiában és az Ibériában. üdvözlettel: Grand Tours
Papp Renáta Dátum: 2013-01-29 14:04:43
Magda Sándor írta ekkor: 2013-01-29 11:39:25
Szia Renáta! Nem akarok én okosabb lenni senkinél,csupán azt tanácsolom azoknak akik a"wifi-t" keresik a Görögországi nyaralásuk alatt,hogy inkább maradjanak otthon,és internetezzenek! Nekem nem hogy az internet nem jut eszembe,mikor nyaralni megyek,hanem sokszor az zavar hogy nem tudtam az adott helyen megnézni mindent,amit szerettem volna,az alatt a pár nap alatt. Annyi látnivaló van egy egy ilyen helyen hogy el sem hiszed...Legalább arra a kis időre szabaduljatok meg a bilincseitektől. A másik "kedvencem" még a "Lidl-kérdés" de arról most nem írnék. Jó Nyaralást kivánok mindenkinek!!!
Kedves Sándor! Félreértés ne lessen, nem a netet akarom bújni, de pl. egy kirándulás megszervezéséhez, időjárásnézéshez jól jöhet. De a legfőbb érvem, wifis neten keresztül szkájppal ingyen fel tudom hívni az aggódó szülőket, rokonokat, hogy megérkeztünk, minden rendben van.
Magda Sándor Dátum: 2013-01-29 11:39:25
Papp Renáta írta ekkor: 2013-01-28 14:02:47
Lenne még egy kérdésem a tapasztaltakhoz: ha olyan apartmant választunk, ahol nincs wifi, hol van lehetőségünk internetezni? Van a településen internet kávézó, vagy egy apartman, aminek a wifijét a Grandosok ingyen használhatják? (Korfun voltam még csak Görögországban, szintén a Granddal és ott az idegenvezető apartmanjánál az udvaron lehetett használni az ottani wifit). Augusztus végén/ szeptember elején mennyire melegszenek fel a szobák? Szükség van akkor még a klímára, vagy már elviselhető a levegő és lehet tőle aludni?
Szia Renáta! Nem akarok én okosabb lenni senkinél,csupán azt tanácsolom azoknak akik a"wifi-t" keresik a Görögországi nyaralásuk alatt,hogy inkább maradjanak otthon,és internetezzenek! Nekem nem hogy az internet nem jut eszembe,mikor nyaralni megyek,hanem sokszor az zavar hogy nem tudtam az adott helyen megnézni mindent,amit szerettem volna,az alatt a pár nap alatt. Annyi látnivaló van egy egy ilyen helyen hogy el sem hiszed...Legalább arra a kis időre szabaduljatok meg a bilincseitektől. A másik "kedvencem" még a "Lidl-kérdés" de arról most nem írnék. Jó Nyaralást kivánok mindenkinek!!!
Tóthné Horváth Krisztina Dátum: 2013-01-28 18:03:39
Jakab Miklós írta ekkor: 2013-01-28 08:46:18
Szia Krisztina! Mi is idén Zakynthost választottuk és az Ibéria apartmant ! Agios Sostis kb.250-300 méterre van ahol megtalálsz mindent amit keresel! :-) A buszos úttól ne féljetek ki lehet bírni,a buszok kényelmesek a sofőrök készségesek,úgy hogy szerintem nem lesz ott semmi gond! :-) A WC-t nem lehet használni de kb. négy óránként megáll a busz ami szerintem kibírható,kicsit visszafogott étel és ital fogyasztással! Küldök egy linket ahol egy kicsit szét is tudtok nézni! :-) http://www.virtualzakynthos.gr/agios-sostis.html Üdv. Miki :-)
Szia Miki! Nagyon köszönöm a kimerítő válaszod és a linket is :-) Sikerült megnyugtatnod, így most már alig várom, hogy induljunk :-) Üdv: Kriszti